Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar.bugün yediklerim öğlen 1 konserve ton,közlenmiş patlıcan,biber,1 dilim uno denge ekmeği,arada 1 türk kahvesi(az şekerli),birazdan da 2.arayı yapcam ama ne yapsam die karar veremiyorum sanırım ayran içicem.bu arada ben fevri bir karar alarak sanırım ticarete atılıcam ama ne ticareti karar veremiyorum:)))çok riyakar ve cadı kazanı bulunduğum şehirdeki meslektaşlar ve şehir.kim kime ne kadar ne ettiyse öle bi yer.eveeett sizin fikirlerinizi bekliyorum bakalım ne ticareti yapabilirim:)hatta eşimde aynı şeklide ticarete atılcak sanırım.

oyyyy kimleri görüyorum aslıcım naber kız saat 13,30 a kadar uyunur mu diyet nasıl olacak saatler çok ters metabolizmayı canlandırmak için sabah saatlerinde kahvaltı yapmak lazım .....

ya az önce çok tuhaf oldum bana gelen kadın 80 alıyordu ama ben bzen 100 veriyordum şimdi 150 isterim diyor hem 1 günde bitiremem 2 gün gelirim diyor burda arkadaşa ayda 8 kere gidiyor 400 alıyor ve ütü dahil herşeyi yapıyor bana gelince dötü kalkıyor annem çevrede araştırcam yatılı bakalım temiz bir insan çünkü ben insanları bunaltmam ve çok rahat eder yanımda annemlerin karşısında bir komşumuz yeğeninin ikizleri oldu şimdi 2 yaşındalar evlerine bakıcı aldılar 300 tl ye ve kadın yemek,ütü,temizlik herşeyi yapıyor çoook sinirlendim ya .....

canım kadın günlük o kadar mı istiyorne yapacak ya malikane mi temizleyecek öle.burada inan ki 2 kişi günlük 60a geliyo.keşke aynı şehirde olsaydık alırdın.ve kadınlar altından girip üstünden çıkıyolar.halılar da dahil üstelik.iice şımarmış o bence de.

canım akşam için sana benim menümü önerebilirim kocaman bir kaseye kıvırcık,salatalık,biber,domates,maydanozu ince ince kıy üzerine kuru fasulye yada mercimek haşla 1 su bardağı dök üzerine bool sirke,ben yağsız yapıyorum sen istersen 1 tatlı kaşığı koy hem çok tok tuttu hemde sağlıklı.......

canım şu anda ne iş yapıyorsunuz ve hangi şehirdesin,peygamber efendimiz (s.a.v.)rızkın 10/9 ticarettedir buyurmuşlar,bence yemek sektörü olabilir ....

hımmm lezzetli bi yemek olcek akşama inş.güzelmiş yaf akşam menün.bende yapıcam akşama.ben mimarım eşim mali müşavir.kırklarelideyiz.yemek sektörü olabilir.ama burada çok pahalı olmayan bi yemek sektörü olması lazım.simit sarayı gibi falan.onlarda isim hakkı istiyolar.bakalım ansıl olacak.ama kesin kararlıyım çünkü resmen cadı kazanı burası.kim kimin kuyusunu kazarsa....yaf ülkenin gelişmesi için bu kadar kafa yorsak şimdiye aya gökdelen dikmiştik emin ol.

kızlar şuan sinirden patlamak üzereyim dün söylediğim kız erkek kardeşime face arkadaşlık göndermiş görünce çılgına döndüm kıza mesaj attım olayla hiçbir alakam olmadığını söyledim arkadaşada ağzıma geleni söyledim senin bi daha adını duymak istemiyorum dedim bu sorunu hemen çöz dedim özür diledi bu kadar ileri gideceğini bilmiyordum dedi ben konuşurum dedi çıldırmak üzereyim ya :84:

fatoşcum,ben evin bütün halılarımı yıkatıyorum yani halı yok perde asma yok benden kaynaklandı sanırım yüzümü yumuşak buldu birde yol parası istiyor yolun yarısında ben alıyordum,çok bunaldım allah yardımcım olsun şu ameliyatlı yerim sürekli burdayım diyor ve öyleyken heryer temiz ama benim içime sinmiyor ben günlük işlerimi yapıyorum banyolarımı temizliyorum yani öyle yağ içinde falan ddeğil evim allah aklı başında ihtiyaç sahibi biri çıkarsın karşıma....

ya bazı bayanlar ne kadar yüzsüz oluyor böle.haklısın sinirlenmekte.bence durumu erkek arkadaşına anlatma imkanın varsa önce ona anlat.sonra başkasından duyarsa daha bi karmaşa olabilir.

evet kesinlikle evinin ve işinin peşinde olan bir insan olduğun çok belli.çünkü sürekli o yorgun ve bel ağrısı halinle işlerini toparlama telaşındasın.ki bu bize yansıttığın.kesin daha da titizsizndir.kadın hakkaten şımarmış.sen bence ona biraz çıtlat.bu şekide davranmaya devam edersen ben de başka bi bayan bakmaya başlıycam die.belki ayağını denk alırç.canım sen hangi şehirdeydin?

kızlaaar selam. diyetisyenden geldim.çook detaylı gün gün altrernatif menüler yazdı o yüzden nasıl yazabilirim ki hepsini listenin. ama deneeyeim.

önemli notları yazayım şimdilik. sporuma çok fazla sporcu gibi spor yapıyorsun bunu bırakırsan aşırı kilo alırsın dedi.o yüzden günde 2,5 saati 1 saate düşür dedi.

spordan tam yarım saat önce 1 kupa kahve tüketmek yağ yakımını hızlandırıyormuş. spordan sonra daa 1 şişe doğal maden suyu içmeliymişiz.

sporuda aç karnına değil tok karnına sabah 9 gibi yapmak güzelmiş..

[QUOETE) işinin peşinde olan bir insan olduğun çok belli.çünkü sürekli o yorgun ve bel ağrısı halinle işlerini toparlama telaşındasın.ki bu bize yansıttığın.kesin daha da titizsizndir.kadın hakkaten şımarmış.sen bence ona biraz çıtlat.bu şekide davranmaya devam edersen ben de başka bi bayan bakmaya başlıycam die.belki ayağını denk alırç.canım sen hangi şehirdeydin?[/QUOTE]

valla elimden geleni yapıyorum yarın arıycam yatılı bayan alıcam diycem,ben istanbul beylikdüzünde oturuyorum canım....

ayrıca bana ilk hafta pirinç,makarna,patates,havuç,mısır yasakk.

sabah 8 kahvaltı: 2 dilim peynir çeşit serbest(yumurta istersen 1 dilim peynir 1 yumurta)
2 dilim ekmek (alışmamak için haftada 2 gün yarım simit)
sınırsız sebze

ara saat 10: 15 fındık veya 12 badem veya 3 ceviz

öğlee:
haftada 2 gün 1 s.b. süt 8 yk nesfit( özellikle spor yaptığın günler nesfit süper bi tercihmiş)
" " " kavun yada karpuz 1 büyük dilim 1 dilim ekmek 2 dilim peynir(sabah peynir yemediysen)
" " " 6 yk sebze yemeği,1 dilim ekmek salata 2 yk yoğurt
" " 1 gün 1 tost 1 ayran (yada 2 yumurta 1 dilim ekmek)

ara 15:30 1 kutu süt,yada 1 kutu meyveli yoğurt,yada 1 kup maraş usülü dondurma(110 kalori olanlardan) yada ayran

akşam 19: 6 inegöl köfte yada 4 ev köftesi yada 3 baget yada 6 kanat yada 1 balık yani 150 gr et
1 dilim ekmek bol salata

ara 21:30 1 pors meyve 15 kiraz ,10 erik,4 kayısı yada 1 fruttare..

Son düzenleme:
onun dışında kilasik şeyler yavaş ye, 3 satten uzun aç kalma vs. hımm 1 kilo vermeyi hedfeliyoruz bakalım. takriben 1200 kalorilik bi diyettir diye düşünüyorum. kendisi elde yazdığı için kalorisini hesaplamadı ama o civarda olduğuu söledi.çok şirin birisi çok rahat hissettim kendimi. hele bii bakayımmm devamında memnun kalırsam tavsiye ederim.şimdi bişe sölemek için erken.

oofff çok sinirliyim ya benle alakası olmayan bir durum başıma dert açacak
canım erkek arkadaşına ark. teklifi göndermiş.bu özel anlamdaki erkek arkınsa muhakkak ondan evvel davranıp bişekilde bahsetmen gerek bence.sonra başın daha az ağrır en azından.

valla elimden geleni yapıyorum yarın arıycam yatılı bayan alıcam diycem,ben istanbul beylikdüzünde oturuyorum canım....[/QUOTE]
ah canım ya yok ki oralarda da tanıdık birileri(ama bahsetmen ii olur bence.ayağını denk alır en azından.

offf off offf ne güzel diet yaffff:)))bu arada ne zamana ne kadar kilo verebileceğini söledi mi?ben esranınki yerine seninkine dahil olcem sanırım.çok acayip yafff:))

çok sevindim canım inş faydasını görürsün kilo verince mutlu olur biran önce aramıza dönersin

kızlar ben çıkıyorum.accık dolanıyım.çok canım sıkıldı.acayip sıcak ofis.kaptancım dediğim gibi eğer özel anlamda bi ark.sa bu bahsettiğin başkasından önce durumu sen anlat zannımca.çok öptüm.gülçinnnn diette takipteyim haberin olsun.çok iimiş yafff:))))

canım erkek arkadaşına ark. teklifi göndermiş.bu özel anlamdaki erkek arkınsa muhakkak ondan evvel davranıp bişekilde bahsetmen gerek bence.sonra başın daha az ağrır en azından.

erkek arkadaşıma değil canım erkek kardeşime akşam göndermiş benim kardeşte kabul etmiş ama geç geldi eve işten demek ki kız konuşmadı kardeşimle şimdi facesinden kızı silcem şikayet et diyecem kız bir daha kardeşime ulaşamasın kim bilir kardeşime ablan nişanlanmış şöyle olmuş böyle olmuş diyecek uuuff yaa

tam yazıyordum elektrik kesildi.aşağıda çalışma varmış.onun dışında kilasik şeyler yavaş ye, 3 satten uzun aç kalma vs. hımm 1 kilo vermeyi hedfeliyoruz bakalım. takriben 1200 kalorilik bi diyettir diye düşünüyorum. kendisi elde yazdığı için kalorisini hesaplamadı ama o civarda olduğuu söledi.çok şirin birisi çok rahat hissettim kendimi. hele bii bakayımmm devamında memnun kalırsam tavsiye ederim.şimdi bişe sölemek için erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…