- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.421
aslı o zaman işin daha kolay.bi çay içme havası olursa ya benim ne alem akrlarım var falan die şaka vari takıalrak gülerek anlat.ve sonra da benim arkadaşlığımı kaybetti bu arkadaş.erkekler neden böle ya falan die kardeşinin ağzını yoklarmış gibi yap olsun bitsin.sonuçta kız rastgele biri ama senin kardeşinle aran kızın anlatacağı şeylere inanamayacak kadar iidr ve sana inanacak kardeşin.yoksa sinirle sölersen kardeşine ya da çekinerek sölersen suçlu psikolojisi mi acep die fikir uyanabıilr.ben de erkek arkına arkadaşlık teklif etmiş sandıydım aslım.bence hiç silmeden direk kardeşini al karşına anlat derdini.ve rica et arkadaşlıktan o kızı silmesi için.eminim sorun olmayacaktır.sinirlenme aslım olur böle şeyler.insanlar bazen kendini kurtarma adına başkasının özel hayatını zaptedebiliyolar.sen zaten arkına gereken cevabı vermişsin.kardeşine de anlattın mı durumu ortalık durulur eminimerkek arkadaşıma değil canım erkek kardeşime akşam göndermiş benim kardeşte kabul etmiş ama geç geldi eve işten demek ki kız konuşmadı kardeşimle şimdi facesinden kızı silcem şikayet et diyecem kız bir daha kardeşime ulaşamasın kim bilir kardeşime ablan nişanlanmış şöyle olmuş böyle olmuş diyecek uuuff yaa
veeeeee 7 mesaj doldu ben gider
yarın görüşürüz inş ..
eşim arkamda yatıyorkızmadan gidim
aslı o zaman işin daha kolay.bi çay içme havası olursa ya benim ne alem akrlarım var falan die şaka vari takıalrak gülerek anlat.ve sonra da benim arkadaşlığımı kaybetti bu arkadaş.erkekler neden böle ya falan die kardeşinin ağzını yoklarmış gibi yap olsun bitsin.sonuçta kız rastgele biri ama senin kardeşinle aran kızın anlatacağı şeylere inanamayacak kadar iidr ve sana inanacak kardeşin.yoksa sinirle sölersen kardeşine ya da çekinerek sölersen suçlu psikolojisi mi acep die fikir uyanabıilr.ben de erkek arkına arkadaşlık teklif etmiş sandıydım aslım.bence hiç silmeden direk kardeşini al karşına anlat derdini.ve rica et arkadaşlıktan o kızı silmesi için.eminim sorun olmayacaktır.sinirlenme aslım olur böle şeyler.insanlar bazen kendini kurtarma adına başkasının özel hayatını zaptedebiliyolar.sen zaten arkına gereken cevabı vermişsin.kardeşine de anlattın mı durumu ortalık durulur eminim
gülçin aşağıda seni görüyorum canım nasılsın
iyiiym kaptancım. sanırım bu arkadaşaının aklaından geçeni diline dökmüş. yoksa sana mı göz koymuş. böyle hikayeler bi aşkın başlangıcı olur genelde. olmaz dersin olur filan.
bugün diyetisyenin tartısında 77.7 çıktım. hımm regl de oldum şükür. teyze olmanıza daha çok var yane.haa benim şubatta nkarada gittiğim doktor da aynı alette ölçüyordu. metabolizma yaşım 38 çıkmıştı. şükür 32 ye düşmüş. gerçek yaşımı ne zaman göstercem acabaa...?esracım metabolizma olarak yaşımız aynı. demekkim ondan sana yakın hissettim kendimi görüşünce hiç kendimi güççük hissetmedim yanında yaşıtız gibim. senin gençliğinden mi benim yaşlılığımdan mı bilemedim.
selam arkadaslar , bugun stresli bir gun gecirmisiniz sanirim.
Kaptan hayirdir ya , fena canini sikmislar. Ben ilk yazini kacirdigim icin konunu anlayamadim, ama umarim halledersin..
aslıcım sıkma canını yaww saçma slaka insanlar yüzünden ne illetmiş o kızda yaa ne manyaklar var gerçekten
gülçün naber canım hayırlı olsun sağlıklı kilo verirsin inşlh diyetisyeninle
aslı bence gayet ii bi menü.gece yatmadan önce 2-3 saat öncesi mesela bi ana öğün olarak 1 kupa çorba veriyodu bizim arkın dietisyeni.mısır çok olmamak kaydıyla normal bence.bugünkü menümü yazayım
sabah
2 köfte
3-4 çatal patates kızartması
domates, maydanoz
2 bardak şekersiz çay
3-4 dilim ekmek
ara
meyve
öğle
salatalık, domates
2 dilim ekmek
ara
5 adet bisküvi
akşam yemek yemedim
şimdi bir haşlanmış mısır yiyecem
diyeceksiniz geç saat diye ama ben 2-3 de yatıyorum o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?