Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı o zaman işin daha kolay.bi çay içme havası olursa ya benim ne alem akrlarım var falan die şaka vari takıalrak gülerek anlat.ve sonra da benim arkadaşlığımı kaybetti bu arkadaş.erkekler neden böle ya falan die kardeşinin ağzını yoklarmış gibi yap olsun bitsin.sonuçta kız rastgele biri ama senin kardeşinle aran kızın anlatacağı şeylere inanamayacak kadar iidr ve sana inanacak kardeşin.yoksa sinirle sölersen kardeşine ya da çekinerek sölersen suçlu psikolojisi mi acep die fikir uyanabıilr.ben de erkek arkına arkadaşlık teklif etmiş sandıydım aslım.bence hiç silmeden direk kardeşini al karşına anlat derdini.ve rica et arkadaşlıktan o kızı silmesi için.eminim sorun olmayacaktır.sinirlenme aslım olur böle şeyler.insanlar bazen kendini kurtarma adına başkasının özel hayatını zaptedebiliyolar.sen zaten arkına gereken cevabı vermişsin.kardeşine de anlattın mı durumu ortalık durulur eminim

aslım sana cevap yzmak için geri geldiydim ama u defa kesin çıkıyom.eşimle accık dışarda işimiz var.akşama son gelişmeler için gelirim tekrar.sinirlenme herşey durulacak inş.oluyo bazne böle gerginlik yapcek ark.lar.sen kardeşine olayı anlattın mı sinir olcek bişeyin kalmıycek emin ol.çok öptüm

7 mesajı dolduruyum gidip uyucam. çok yoraldım bugün bedensel yorgunluk yok ama zihinsel olarak patlamak üzereyim uykuda var. ya bu erkeklerle aynı ortamda olmak ne güzel güldürmekten öldürüyolar yaaa

sabah 6 da . 2 haşlanmış yumurta yarım litre su ve nesfit yidim

çay molasında 9 gibiydi. şekersiz çay ve ikramın cevizli büsküvisinden ( koskoca mağazada diyet ürünleri bulamadım napiimm :S daha kasalarda açılmamıştı)

saat 1 de öğlen yemeği. 3 köfte. pilav kaç kaşıktı tahminen hmm...... en fazla 5 6 kaşık. sora patates salatası aldım accıkın ve 1 kase çorba

ya bnm midem küçülmüş tabağımı zor bitirdim :S millet kızartmaları ,yoğurları,karpuzları,pilavları yedi ağzım açık kaldı enemm nasıl yidiler öle.

canım kardeşiminde aklını bulandırmak istemiyorum kardeşimin mesajalrına baktım acaba mesaj attı mı diye yok atmamış
kız cvp yazmış özür diliyo seni uyarmak istedim yoksa kardeşinide tanımam için rahat olsun filan dedi ama manyak bu ne yapacağı belli mi olur
kardeşiminden sildim kızı engelledim bir daha iletişime geçemesin diye kardeşimin profilinide gizledim herşeyini
benim arkadaşımlada herşeyimi kestim bana zarar veren kişi arkadaşım olamaz dedim hem arkadaşa hem kıza ikiniz hakkında bişey duymak ve görmek istemiyorum dedim bundan sonra

iyi akşamlar kızlar akşam daha olmadı ama eli kulağında birazdan eşim gelir ben salatamı yapayım dün o kadar yemeğin içinde eşim salatama göz koydu beraber yedik çok yapıyim de beraber yiyelim....

bugün diyetisyenin tartısında 77.7 çıktım. hımm regl de oldum şükür. teyze olmanıza daha çok var yane.haa benim şubatta nkarada gittiğim doktor da aynı alette ölçüyordu. metabolizma yaşım 38 çıkmıştı. şükür 32 ye düşmüş. gerçek yaşımı ne zaman göstercem acabaa...?esracım metabolizma olarak yaşımız aynı. demekkim ondan sana yakın hissettim kendimi görüşünce hiç kendimi güççük hissetmedim yanında yaşıtız gibim. senin gençliğinden mi benim yaşlılığımdan mı bilemedim.

selam arkadaslar , bugun stresli bir gun gecirmisiniz sanirim.
Kaptan hayirdir ya , fena canini sikmislar. Ben ilk yazini kacirdigim icin konunu anlayamadim, ama umarim halledersin..

Gulcin diyetisyene gitmen cok iyi olmus. Ben zayiflayacagina eminim . Metobolizma yasinida ilk defa duydum :) acaba benimki kac

rossbeery , canim evine gelen yardimci kadin gerkecekten cok istemis. Alti ustu bir ev ya halida yikamiyormus. 140 da ne yani. Bence senin yuzunu cok yumsak gormus. Ben bir topicte yardimci kadin arayana raslamistim, sende istanbulda otuyorsun belki o topigi okuyup kendine iyi bir bayan bulursun, Kadinlar kulubunde herturlu topic var biliyorsun kizlar yazmis memnun kalip kalmadiklarini

2011-07-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206
[2] Dondurma 40 GRAM 77.2
[3] Doritos 25 GRAM 122
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[6] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[7] Burçak Yulaflı Bisküvi 10 GRAM 48.2
[8] Dost Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 46.1
[9] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1101.25 kal.

üfff canım sıkıldı menüye

pazarada gidemedim kabaklarımıda alamadım
komşu çağırdı oğlunun kız arkadaşı ve ailesi tanışmaya gelecekmiş menü hazırlayamıyom ne olur bi gel diye

aslıcım sıkma canını yaww saçma slaka insanlar yüzünden ne illetmiş o kızda yaa ne manyaklar var gerçekten

gülçün naber canım hayırlı olsun sağlıklı kilo verirsin inşlh diyetisyeninle

iyiiym kaptancım. sanırım bu arkadaşaının aklaından geçeni diline dökmüş. yoksa sana mı göz koymuş. böyle hikayeler bi aşkın başlangıcı olur genelde. olmaz dersin olur filan.

canım valla aklında öyle bişey varsada artık yoktur baya benzettim çünkü bir dahada görüşmeyeceğimi söyledim ona

acaba benim metabolizma yaşım kaç 50 den aşağı değildir kesin

selam arkadaslar , bugun stresli bir gun gecirmisiniz sanirim.
Kaptan hayirdir ya , fena canini sikmislar. Ben ilk yazini kacirdigim icin konunu anlayamadim, ama umarim halledersin..

sağol canım benim bir arkadaşın bi sevgilisi vardı kız manyağın tekiydi hatta araya aileler girdi arkadaşın babası kıza ağzına geleni söyledi hatta iş yerindeki arkadaşları kıza onun tayini çıktı dediler başka ile kız peşini bırakmıyor buda peşimi bıraksın diye dün aslı ile nişanlandık demiş benim haberim yok kız bana facede arkadaşlık göndermiş dün arkadaşa dedim oda ben ona nişanlandık dedim demez mi çıldırdım bugün erkek kardeşime facede arkadaşlık göndermiş bizimkiside kabul etmiş allahtan işten geç geldiği için kızla karşılaşmamışlar yoksa neler derdi acaba bende bugün görünce şok oldum kıza mesaj attım benim bir alakam yok diye arkadaşada ağzıma geleni söyledim ilişkiyi kestim onla kız özür diledi rahatsız ettiği için amacım sizi uyarmaktı öyle bişey varsa dedi şimdilik kardeşimdem kızı sildim engelledim bi daha kardeşime ulaşamasın diye şimdilik sorun yok gibi inş bundan sonrada olmaz
hiç haberim yokken suçum yokken başım derde girdi ya

öylede canım insan sıkılıyo işte hatta bu durumu bir arkadaşa anlatmıştım o da hadi yakınlarına söylerse çamur at izi kalır dedi moralim iyice bozuldu bugünde bu olunca sinirlendim işte

bugünkü menümü yazayım
sabah
2 köfte
3-4 çatal patates kızartması
domates, maydanoz
2 bardak şekersiz çay
3-4 dilim ekmek

ara
meyve

öğle
salatalık, domates
2 dilim ekmek

ara
5 adet bisküvi

akşam yemek yemedim
şimdi bir haşlanmış mısır yiyecem
diyeceksiniz geç saat diye ama ben 2-3 de yatıyorum o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum

aslıııı naber kaptancımmmmmm:)))
bugün yediklerim
1] Yoğurt (yağsız) 50 GRAM 25
[2] Kuru Nohut 1 PORSİYON 350
[3] Jucy Portakal-Nar-Limon Karışık Meyve Nektarı 0.2 litre 118
[4] biskrem kakao 2 adet 111.36
[5] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[6] dardanel ton klasİk 1 100 gr 193
[7] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[8] SUSAMLI GALETA-UZUN 2 adet 90
[9] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[10] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[11] Karper 0.5 ADET 32.5
[12] Yumurta (haşlanmış) 60 GRAM 94.8
Toplam : 1218.16 kal.
yarım saat de e-walkerda spor şeettim.bakalım bu cumaya kadar böle devam etcem inş.sanırım gülçinin dietine başlıycam.bi de dondurma yedim 2 top.o da yaklaşık 60 kaloriymiş.
nası sence?

aslı bence gayet ii bi menü.gece yatmadan önce 2-3 saat öncesi mesela bi ana öğün olarak 1 kupa çorba veriyodu bizim arkın dietisyeni.mısır çok olmamak kaydıyla normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…