Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıııııı görmedin çıktın hemen yafff:))))ben de yatıyım barem.herkeşlere ii geceler.

aslıııııı görmedin çıktın hemen yafff:))))ben de yatıyım barem.herkeşlere ii geceler.

canım kusura bakma görmemişim
menün güzel ama ben bişey merak ediyorum bir bilgin var mı evet günlük aldığın kalori önemli ama mesela 1000 kalorilik bir diyet yapıyoruz ama bütün yediklerimiz karbonhidrat ama 1000 kaloriyi geçmiyoruz bu durum diyeti nasıl etkiler :44:

canım hangi topik isim verde bi bakayım 140 değil 150+yol parası istedi....

kız ben34 yaşındayım anlaşmanın yaşı yoktur hem sen 24 yaşında çıtır bir genç bayansın ben artık 1 sene sonra yolun yarısını geçmiş olucammm...

iyiyim kaptan sen nasılsın,yusufu parka götürdük yemekten sonra show da vavien var onu izliyorum sinemada izlemiştim geçen sene birazdan yatarım...

çok yorgunum ama yorgunluktan uyuyamadım bende buraya geldim

hayırlı işler o zaman kız
birde salı senin neyin var ben bilmiyorum

kız salı pazarı işte bizim buranın salı pazarı türkiyenin en büyük ilçe pazarıymış kuşadasından selçuktan bissürü tur geliyo otobüs otobüs pazar geziyolar
bizim mağazalar pazarın orta yerinde çok kalabalık ve yoğun oluyor ondan gelemiyorum

tatlım sen mimarsın inşaatla ilgili bir iş yapabilirsin mesela sektörün içindesin çünkü
bence iyi bildiğin bi iş olsun ticaret kurtlar sofrası bilirsen güçlü olursun

offfffff be ne kızmış ya tam yapışkan cinsinden iyi olmuş bacım kesin tavrını koyman yoksa bunlar seni iyice sinir edicekler

tatlım ondan artık sana hayır gelmez sen başkasını bulda yatılıda çok para istiyorlar ben bakmıştım bi ara 800+ssk demişlerdi hemen vazgeçtiydim
istanbulda benim bi arkadaşım var filipinli bi yardımcıları var 6 yıldır onlarla çok memnunlar bi şirketten bulmuştu galiba öle bişi baksan
:90:

kızçeler eşim 2 işlem görücekmiş ilk idrar yolu büyültürülcekmiş sonrada sağ taşındaki böbrek kırılıcakmışş vee ne kadar fiyat dediler biliyormusunuz iki işlem için 8.000

kızçeler eşim 2 işlem görücekmiş ilk idrar yolu büyültürülcekmiş sonrada sağ taşındaki böbrek kırılıcakmışş vee ne kadar fiyat dediler biliyormusunuz iki işlem için 8.000

geçmiş olsun canım çok istiyorlar ya o ne öyle

selamlar kızçeler
yeni kalktım sayılır sularımı içiyorum birazdan patateslerimi koyacam haşlanması için

slm canım bende yeni kalktım sayılır
hayrola patates diyetimi yapcan yoksa

üff üff kızlar içim daralıyor bu sabah .. çıkıcam birazdan fiyat fln araştırıcam ..
özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum benimkine ..
bilgisi olan varmı ya nasıl oluyorki o nasıl karşılıyor

burdayım burdayım aysen, gizem merhaba nasılsınız :79:
selam canım iyiyim çok şkr sen nasılsın
dünki sinirini attınmı biraz üstünden
geçmiş olsun canım çok istiyorlar ya o ne öyle

slm canım bende yeni kalktım sayılır
hayrola patates diyetimi yapcan yoksa

evet canım 5 günde 5 kiloya başlıyorum nasipse

benim hiç bi bilgim yok canım özel sağlık sigortasına dahil...
sen istbldaydın demi hangi hastane sendne bu fiyatı istedi :26:

hiçbir bilgim yok canım malesef

selam canım iyiyim çok şkr sen nasılsın
dünki sinirini attınmı biraz üstünden

evet canım 5 günde 5 kiloya başlıyorum nasipse

attım canım daha iyiyim şimdi
hayırlısı olsun canım patatesleri haşlamak yerine kalın bir şekilde halka halka doğra üzerine baharat at pul biber karabiber tuz yasak tabi fırına ver daha güzel oluyor haşlarsan soğuyunca ve bol su içince insanın midesi bulanıyor yoksa ben böyle yapıyordum bu diyeti yaparken tavuk günündede aynısını yap haşlarsan su ile birlikte mideni felaket bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…