- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.941
yok canım bilmiyor daha
kızmadım zaten onun suçu yok
benim sorunum kendimle kilomu çok takıyorum bunuda yansıtıyorum ona ama bu doğru değil artık daha dikkatliyim belli etmmeye çalışıyorum ama bu defada kendi kendimi yiyorum
hoşş geldınnnn esracımm
valla bunalıma gırmden adet olmana çokk sevındım canım ama bak ilaçların etkısı tamam vardırda. bence şimdi huzurlusun eşin yanında yusufçuk mutlu v.s bunların etkısı daha buyukk bence
canım sen şu anki kilondaki resmini veya kendini ona göstermedinmi
beğenen böyle beğensin herşey insanlar için
zayıf olsan evlenip doğum yapsan bu kilodan daha fazkaya çıksan o zaman ne olacak
hem senin yüz güzelliğin kalbin yeter canım
selamın helloooooooooooo
bugün işten erken gönderdiler. bugün envanter var mağazadaakşam 8 de servise bincem.21:30 da başlıcakmış.
sabah 6 ya kadar mağazada kalcam yehhuuuuuğğğğğğğ
canım eşimin aliesi kiloyu çok takan ve de laf eden insanlar.Eltim iki çocuk annesi ve 37 yaşında 55 kilo,165 boy.görümcem de aynı şekilde 32 yaşında.2 çocuk annesi ve 53 kilo,1 63 boy.fizikler mükemmel yani.bedenler 34-38 arası apartmanda.Ben bu şekilde olduğunu bilmiodum evlenmeden önce.Görünce dediğin gib açıkcası gözüm korktu fakat kendine güvenmeyince insanlar senin daha fazla üstüne geliyo sanki.Ben de o açığı şık giyinerek ve kendime bi tarz oluşturarak kapattım sanırım.Bence sen tarzından çok giyim şeklline önem ver.Evlenmeden önce onu oturtur ve karşıdakine de onun önemlli olduğunu anlatırsan sorun olmaz zannımca.Sonuçta bu çok yanlış ama malesef türkiyede sanki zayıf olunca saçma sapan giyinsen de güzel oluyomuşun,şişman olunca da tarz giysen bile çirkin oluyomuşsun gibi geliyo.ama inan ki yabancılar bizim 2-3 katımız fakat herkesin kendine özgü tarzı olunca gayet rahat oluyolar...Sen sonuçta üni mezunu,çalışan bi bayansın.Her zaman için dil ama onlarlayken hep şık olmaya çalış.Ben burdan yırtmaya çalışıyorum.Arada da onalrın yanında gördüğüm bazı kıyafetler için ya bunun üstüne bu giyilirmi gibi falan diorum.Bu sefer onlar da anlayacak zamanla kilo değil tarz önemli...AMa tabi ki de biz zayıflıycaz.O zamana kadar kendimi kurtaracak politikayı bu şekilde buldummmkızlar biraz moralim bozuldu
biz daha yeni olduğumuz için ve daha yüz yüze görüşmediğimiz için kesin bişey yok diye kimseye söylemiyoruz birbirimizi
görüştüğüm kişinin hem annesi hem babası vefat etmiş hayatta bir kızkardeşi var ünvde okuyor çok seviyor onu
haftasonu kızkardeşi yanına gitti bir kız arkadaşıyla birlikte bana bir derdi var açılamıyor sonra konuşuruz dedi demişti bende merak etme kötü bişey yoktur dedim şaka olsun diye belki arkadaşı ile aranızı yapmak istiyordur demiştim
şimdi konuşuyoruz sordum kardeşini nasıl ne yapıyor diye konuşmuyoruz beni çok kızdırdı sen haklıymışın dedi arkadaş konusunda
nasıl sezinledin anladın diyo. kızkardeşi kıza tamam ben sizin aranızı yapacam ortam ayarlayacam demiş, abisi hakkında kıza bilgiler vermiş şunu sever bunu sevmez diye şimdi işi çıktı gitti başka bişey konuşamadık baya kavga ettik konuşmuyorum kendi yapttığı naneyi kendi temizlesin diyor
daha ortada bişey yok ama ben üzüldüm aklımda soru işaretleri oldu şimdi olurda biz devam etme kararı alırsak anlaşabilecek miyim kardeşiyle. şimdi kardeşin aklında hep arkadaşı olcak onu benimle kıyaslayacak. arkadaşım daha güzeldi. bunu mu beğendin diye düşünebilir mi kardeşi benim hakkımda. biliyorsunuz dış görünüş olarak kendime güvenmiyorum. zaten soru işaretlerinin oluşmasının nedenide bu bende. hayatta en sevdiği düşündüğü kardeşi, onunlada aramın kötü olmasını istemiyorum
ohhhh sefamm olsunn.Ya teknede benim için de bi açık şekersiz çay içersin artık:2::2:çok özledim yaf boğazıııı...perşembe günü belediyenin düzenlendiği tekne gezisine katılıcaz,boğaz turu ve akşam harika olur inşallah....
Aaaaa fadiikkkk gelmişşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin hatun sonunda buluştuk
ne yapiim canım az bi kaçamak igriyim dedim.gündüzleri artık benimki yine mi kkdan arklaırnla konuşuyon die homurdanıyo:))inş nerde olduğumu bulmaz:))yaa evet balımm sonunda buluştukk nasıl özledimm anlatamm valaaaa
nasılsın napıyosun kuzuuuu
canım eşimin aliesi kiloyu çok takan ve de laf eden insanlar.Eltim iki çocuk annesi ve 37 yaşında 55 kilo,165 boy.görümcem de aynı şekilde 32 yaşında.2 çocuk annesi ve 53 kilo,1 63 boy.fizikler mükemmel yani.bedenler 34-38 arası apartmanda.Ben bu şekilde olduğunu bilmiodum evlenmeden önce.Görünce dediğin gib açıkcası gözüm korktu fakat kendine güvenmeyince insanlar senin daha fazla üstüne geliyo sanki.Ben de o açığı şık giyinerek ve kendime bi tarz oluşturarak kapattım sanırım.Bence sen tarzından çok giyim şeklline önem ver.Evlenmeden önce onu oturtur ve karşıdakine de onun önemlli olduğunu anlatırsan sorun olmaz zannımca.Sonuçta bu çok yanlış ama malesef türkiyede sanki zayıf olunca saçma sapan giyinsen de güzel oluyomuşun,şişman olunca da tarz giysen bile çirkin oluyomuşsun gibi geliyo.ama inan ki yabancılar bizim 2-3 katımız fakat herkesin kendine özgü tarzı olunca gayet rahat oluyolar...Sen sonuçta üni mezunu,çalışan bi bayansın.Her zaman için dil ama onlarlayken hep şık olmaya çalış.Ben burdan yırtmaya çalışıyorum.Arada da onalrın yanında gördüğüm bazı kıyafetler için ya bunun üstüne bu giyilirmi gibi falan diorum.Bu sefer onlar da anlayacak zamanla kilo değil tarz önemli...AMa tabi ki de biz zayıflıycaz.O zamana kadar kendimi kurtaracak politikayı bu şekilde buldummmkardeşi meselesine gelince sen olduğun gibi davran ve ona zaman tanı.Bu olabilecek şeyler.Sonuçta senin olduğunu bilen biri olsa buna kalkıişmaz.dert etme sen sevdiğinle ii olunca inan gerisi hikaye oluyo....
ya kızlar bu arada bioderin yeni bi ürünü çıkmış.90-60-90 skılaştırıcı krem. duyanınız var mı?ya da bilgisi olan?
kaptancım haklısın kilo konusunda fakat zamanla gidecek inş.sabah nur yerlitaşı gördüm kadın hafifi makyajla falan değişik şeler anlatıyodu.intte falan varmıdır ki acep.Çünkü hepimize gerekli bu tür şeler...olmadı sen de hazır dikim kullanırsın canım nolcek..bi kaç model bakıım bakam kadın ne tavsiye ediomuş..bana da gerekiyo çünküm.BAyram da gellii.diyarbakıra annemlerin yanına gitcem.beni arada gördükleri için pespaye görününce fırça yiyorum herkesten.orda da böle giyiniyomusun yazık sana falan diyip moral bozuyolar:))canım doğru söylüyorsun ama benim kilom sizden fazla olunca daha zorlanıyorum ben ve benim kilom üst tarafta malesef belim daha kalın o yüzden elbise bulmakta zorlanıyorum bulduğumuda alıp çıkıyorum mağazadan ben bu halde stil yapamıyorum sadece örtünüyorum
yok canım hiç bir bilgim yok malesef ama kremlere güvenmiyorum tek başına incetme olmuyor çok fazla mutlaka diyet ve spor olmalı
kaptancım haklısın kilo konusunda fakat zamanla gidecek inş.sabah nur yerlitaşı gördüm kadın hafifi makyajla falan değişik şeler anlatıyodu.intte falan varmıdır ki acep.Çünkü hepimize gerekli bu tür şeler...olmadı sen de hazır dikim kullanırsın canım nolcek..bi kaç model bakıım bakam kadın ne tavsiye ediomuş..bana da gerekiyo çünküm.BAyram da gellii.diyarbakıra annemlerin yanına gitcem.beni arada gördükleri için pespaye görününce fırça yiyorum herkesten.orda da böle giyiniyomusun yazık sana falan diyip moral bozuyolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?