- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.981
kızlar işte yoğun olduğu için ara ara giriyo çokta kalamıyor
kızkardeşi kendi arkadaşı için değil o kızın ablası için demiş
arkadaşının ablasına haber vermişler kız şimdi uçaktaymış adanaya gelecekmiş benimkiside mersinden adanaya gidip kızı alacakmış kardeşi böyle demiş kızlara bizimkisi kızmış sen benim adıma ne söz veriyorsun diye gitmiyorum demiş kardeşi kız adanayı bilmiyo napacak filan demiş oda bunu bana sormadan iş yaparken düşünseydin demiş şimdi yine çıktı soramıyorumda kız kendi başına adanadan mersine gelince bunlarda mı kalcak yani
işin aslını çok iyi öğrenmediğim için günahınıda almak istemiyorum ama nasıl bir kız bu. sen tanışacağın bir erkekle en azından konuşmadan nasıl kalkıp ona geliyorsun ben anlamış değilim :44:
gönderdim canım biliyor durumumu ve takmıyorda ben diğer insanların sözlerini takıyorum işte aklıma
hoşgeldin canım
kız gece uykusuz kalcan için mi seviyon deli
ya kızlar bu arada bioderin yeni bi ürünü çıkmış.90-60-90 skılaştırıcı krem. duyanınız var mı?ya
da bilgisi olan?
kaptancım haklısın kilo konusunda fakat zamanla gidecek inş.sabah nur yerlitaşı gördüm kadın hafifi makyajla falan değişik şeler anlatıyodu.intte falan varmıdır ki acep.Çünkü hepimize gerekli bu tür şeler...olmadı sen de hazır dikim kullanırsın canım nolcek..bi kaç model bakıım bakam kadın ne tavsiye ediomuş..bana da gerekiyo çünküm.BAyram da gellii.diyarbakıra annemlerin yanına gitcem.beni arada gördükleri için pespaye görününce fırça yiyorum herkesten.orda da böle giyiniyomusun yazık sana falan diyip moral bozuyolar:))
yok canım aslında bu ayın sonunda gelecekti işlerden ağustosun ilk haftasına gelecek ramazan ramazan nasıl görüşecez bilmiyorum yani
ben kadersizim diyorumda kimse inanmıyor
beeeen geeeeldiiiimmm
günaydın hatunlar.hemencik bi sayım yapıp geliom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?