Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabahtan beri yıkayp ütüleyp valiz hazırlıyıom gece yola çıkıcaz yoruldum yaa.....

aslıcım canım çok güzelsin valla kilolarda verilir hem iç güzelliğin yeter kuzum....

kızlar tekrara giremiyebilirim ztn kimselerde yok öpüyorum hepinizi.....

hivettttt:78: asortmanlarda orda olcek

şimdi bi asortman var vural diye. 20 yaşında göstermesine rağmen 26 yaşında. genelde yemeğe falan asortman grubuyla çıkıyorm tanıdıklar olunca sohbet ediyosun diğer türlü aval aval bakıyosun etrafına. şimdi bu bnm gözü kör olasıcadan sonra erkekleri bi teste tabi tutmaya karar verdim gözkör olasıcayı eklediğim hesaptan vuralıda ekledim önce kabul etti bi kaç saniye sorada sildi. niye ekliyosun niye siliyosun diye msj attım. tanıyomuyum diye bakmak için sebep bu yazmış. tanışırız yazdım hiiiççççç bişi yazmadı. ertesi gün yemekte şey dedi. ya bi kız ekledi beni yağmur diye biri baktım tanımıyorum sildim bide msj atmış yüzsüz diye içten içe bi gülme krizi yaşadım. bide şey diyo o kadar gizledim hesabı nasıl bulmuşş abi diye bende didim kiiiiiiii eğer bi gruba üyeysen ve orda paylaşılan bişiyi beğendiysen ordan eklemiştir diye yan çizdim ayyy ne tuhafım ben yaa. yirim ben kendimi yirim yirimmmmmm

biraz önce tekrar ark isteği gönderdim bakalım ne dicek

ya kızlar bu arada bioderin yeni bi ürünü çıkmış.90-60-90 skılaştırıcı krem. duyanınız var mı?ya
da bilgisi olan?

ben artık böyle kremlere,otlara,yağ yaktığını idda edilen haplara asla inanmıyorum boşver paranı kaptırma canım....

bencede katılıyorum sana fato insan şişman olabilir ama üzerine yakışan fazlalıkları kapatıp fiziğin düzgün olan yerlerine dikkat çekecek kıyafetlerle tarzı olmalı insanın annem 110 kilo çok güzel giyinir ve çok hoş olur ....

yok canım aslında bu ayın sonunda gelecekti işlerden ağustosun ilk haftasına gelecek ramazan ramazan nasıl görüşecez bilmiyorum yani
ben kadersizim diyorumda kimse inanmıyor

anam sende bir tutturdun kadersizim diye daha önce bişey yazmıştım yine yazayım, nasipse gelir hintten yemenden,nasip değilse ne gelir elden .....

kızlar saat 5 te eşimin yanında oluyorum fizik tedavim 6 ya doğru bitiyor çıkışta toriuma avm gittik her ağzada ve markada %50 indirimler var oğlana mothercare dan bir sürü bişeyler aldık valla ben kendme alırken düşünüyorum ama oğlana çifter çfter,eşim ayakkabı aldı banada bir cüzdan hediye etti yemek yedik 10 da eve geldik ayaklarım şişmiş

akşam öğlen mönümün aynısını yemeliydim ama dışarda olduğumuz için 100 gram tavuk ızgara yedim yanında da bol salata veee 1 diet kola uzun zamandır içmemiştim,eşim pizza huttan sınırsız pizza aldı çok ısrar etti bir parça ye diye ama yemedim eşim dediki benim azimli karım helal olsun sana bişey olmaz deyip yiyeblirdin ama yemedin dedi zaten eşim beni hep takdir eder diğer konular için,şöyle düşünüyorum mesela oruçluyken yemek içmek yasak bende diyet yaparken diyet listem dışındakileri yasak olarak beynime kaydettim.....

ilk defa bu ay adet dönemimde şişmedim ne oluyor bana sabah adet olduğumu görünce şok oldum dün çok azıcık acıkmıştım belirti olarak inşallah bundan sonrada hep böyle olur....

iyi geceler canlar

güzel bir akşam geçirdik eve yeni geldik sayılır
karadeniz pidesi yedim sucuklu kaşarlı yerken vicdan azabıda çekmedim 4 aydır ağzıma sürmemiştim artı çıksamda nafile dedim

arkasındanda eşimle magnum yedik

yarın ben gidiyorum kızçeler annemlere büyük ihtimal pztsi dönücem aslıcım beni izinli yap kuzum
orda bağlantı çok yavaş oluyo sayfayı açamıyorum yarın gitmeden bildirimi yazarım özelden canım

kızlarr günaydınnn
geçmişi okimm dedimde zaten paylaşım olmamış fazlşaaa..
sabah kahvaltımm 2 tane poğaça ve şekrsiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…