- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.970
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.121
annemlerden tüm para isteme kredilerimi tükettiimmmaaşımı alıyım form ürünleriyle doldurcam. bilmem kabul eder misiniz ama eskisi gibi yediklerimi.kilomu buraya yazsam süper olcak disiplin şart oldu bana
aslı abla nereye gittin yaaa:84:
ya bide şöle bişi var bilmiyorum saçmamı.
şimdi ben böle hevesleniyorum güzelde eve gelince. bnm hiç sevgilim olmaması gerekiyomuş gibime geliyo. bizim evdekişler bi değişik aileler anlaşamaz şeysi varo yüzden hiç başlamayım diye düşünüyorum
canım onu şimdiden bilemezsin ki hiç belli olmaz
yaşam tarzları m farklı kültür farkı mı var
öznur nerüyooooon bacım arılamıyon dimi burdan ayrılaman tabi nasıl gidiyor işler,asort ne gıız ufukta yeni aşk var sanırım hadi hayırlısı...
ikiside olabilir. bilmiyorum ailesini. bu gözükör olasıca aileye çok önem veriyoduda ordan bişi kaldı
hoffffbide işe başlayalı 2. haftam. çok mu acele ediyorum ne. akışına mı bırakıyım napimm napimmm
21 temmuz
aynalar 22
nazco 8
aysen34 izinli
fatta83 8
irras izinlimyidi kaptan ben bulamadım ama(
roseberry 10
emidaf 11
selam kızlar,yine kimseler yok aslı face mesajını gördüm cevap yazdım ama sen yoksun profil resmin yenimi çok hoşsun..
kızlar naber?bugün itibariyle kilom 74.4:2::2::2:sadece yarım kilo gitmiş.delerek anca bu kadar işte ne edek.esracım yine de Allah arzı olsun.aracı oldun da duraklama dönemi bitti sağol şeker....
var gibide yok gibide kestiremiyorum kii :/ ne yapmam gerekiyo hiç bi fikrim yok. faceden eklesem mi kiii
ya bide şöle bişi var bilmiyorum saçmamı.
şimdi ben böle hevesleniyorum güzelde eve gelince. bnm hiç sevgilim olmaması gerekiyomuş gibime geliyo. bizim evdekişler bi değişik aileler anlaşamaz şeysi varo yüzden hiç başlamayım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?