- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.161
canım dip boyası, kesim, kaş, bıyık yaptırdım yarın kırıkkaleye gidiyoruz düğün var hiç gitmek istemiyoruuuummmm kurtarın beni lütfen
kaptan ben bu hafta girerim sanırım pazar p.tesi giremem ama pazar denize gidices p.tesi gene doktor başlıyor
izin yazarsın demi bana veya ben 30 kere yazimde sayfalar dolu gözüksün
sadece 2 gün ama salı burdasın
tatil denmez bizimkine ya kaçamak gibi bişi işte..
eylül gibi gideriz belki bir yerlere
daha bişi alamadım oturuyorum öyle popomu yayıp
bence üç saatten uzun süren herşey tatil canım
kızlar çarşamba günü neler oldu anlatayım size sinirden öldüm
bizim bu gezme ve tatil özürlü koca hafta sonu ve geceleride çalıştıya geçen hafta çarşamba bana yorgunum sen git işe öğlene kadar dinleneyim dedi tamam dedim gittim
öğlen kalkmış telefonda mayolarını soruyo oğlanla denize gitçez dedi tamam dedim söyledim sonra içi rahat etmemiş geldiler dükkandan benide aldılar sende gel sensiz olmaz dedi
onada tama dedim ikide yolaçıktık üçte ordaydık yarım saat denize girdiler bizimki başladı hadi gidelim sıkıldım diye tutamadım adamı bi türlü orda sıkıldım diyo başka bişi demiyo
dörtte ordan yola çıktık beşte evdeydik adamın tatil anlayışı bir saat
sinirden başım tuttu iki saat o sıcakta araba kullandım o yolda uyudu onamı yanayım çocuğun denizi görüp geri geldiine mi yanayım bu kaçıncı oldu hep böle yapıyo
kızlar hemen kilomu bildiriyorum tam tamına 2.1 kilo gitmiş çoooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooook yeni kilom 64 ama açımmmmmmmmmm...
canım dip boyası, kesim, kaş, bıyık yaptırdım yarın kırıkkaleye gidiyoruz düğün var hiç gitmek istemiyoruuuummmm kurtarın beni lütfen
bence üç saatten uzun süren herşey tatil canım
kızlar çarşamba günü neler oldu anlatayım size sinirden öldüm
bizim bu gezme ve tatil özürlü koca hafta sonu ve geceleride çalıştıya geçen hafta çarşamba bana yorgunum sen git işe öğlene kadar dinleneyim dedi tamam dedim gittim
öğlen kalkmış telefonda mayolarını soruyo oğlanla denize gitçez dedi tamam dedim söyledim sonra içi rahat etmemiş geldiler dükkandan benide aldılar sende gel sensiz olmaz dedi
onada tama dedim ikide yolaçıktık üçte ordaydık yarım saat denize girdiler bizimki başladı hadi gidelim sıkıldım diye tutamadım adamı bi türlü orda sıkıldım diyo başka bişi demiyo
dörtte ordan yola çıktık beşte evdeydik adamın tatil anlayışı bir saat
sinirden başım tuttu iki saat o sıcakta araba kullandım o yolda uyudu onamı yanayım çocuğun denizi görüp geri geldiine mi yanayım bu kaçıncı oldu hep böle yapıyo
güle güle kullan tatlım niye istemiyonki bi değişiklik olur hem herşeyinide halletmişsin git azcık göbek at şööle kurtların dökülsün hem egzersiz olsun
bende şimdi öğle yemeği hazırlıycan ama buralardatım misafirimde var kaçamak giriyom mutfağa kaçıp ondan kopuk kopuk kızlar idare edin artık
genede hem ona laf yetiştiriyom hem size bravo bana
canım bizim düğünler evde olur sabahtan geceye kadar ayaktasın doğru dürüst oturamazsın hava sıcak bu yüzden sevmem ev düğünlerini
bide insanların düşüncesizlikleri var 2 yıl önce gördüler beni şimdi aaa ne kadar kilo almışsın yok işte zayıfla şunu yap bunu yap moral oalrakta bozacaklar yani eğlenceden çok ızdıraba dönecek ama mecbur gidilecek
kızlarrrr nabeerr ben geldim...ne var ne yok?benim elimde bi iş var sabahtan beri uğraşıyorum hiiççç bişeeeeeeyy çıkmıyooo yaaaaahava da sıcak...ve bugünlük tatil yaptım diet konusunda.tatil dediğim de sabah 1 karper,1 dilim ekmek,öğle 4 çatal kızarma patlıcan,2 kaşık sarımsaklı yoğurt,1 dilim kepekli ekmek,arada 2 dilim beyaz ekmek,1 kk peynir,yarım domates,3 zeytin düzensi oldu am ne yapıyım.iyi ki şu an iş yerinde abur cubur yok.bu sinirle acayip yiyesim var şu an....aslında dünden yemek getirmiştim eşime 1 büyük tabak kabak,bi büyük tabak da patlıcan kızartması.ve bol arımsaklı yoğurt.bugün çizim yaparken sinir basınca(hemen kızmayın yanlız)hepsini bi tabağa koydumüstüne sarımsaklı yoğurt,yanına kepekli ekmek.açtım bi dizi seyretcektim.3 çataldan sonra midem bulnadı kızlarrrr.yiyemedim hatttaa.sonra görmek istemedim ve çöpe döktüm.çünkü mantıklı bi şekilde tabağa baktım birden yerken.ve Fatma sen bunu neden vücuduna sokuyosun.3-5 dakka sonra miden kim bilir ne hale gelcek ya.falan dedim.sonra da o tabağın manzarasından iğrenip döktüm işte....sonra daha sakin şekilde 3 saat sonra domates peynir yedim
selam kaptancım nabersinnn. düğünlere gidiyosun demek. yaa bende bunalımımdan çıktım az cukta verdim bile. ama bugün bildirim yapmadım. haftaya inşallah. ben kaç hafta oldu izne ayrılalı ya 2 hafta mı. gerçekten çok bunalmıştım ama şu an iyiyim. esra bana face den moral verdi canımmm sağolsun. stres yaptıkça gitmez dedi. bende çok takmamaya çalışıyorum. az tartılmaya çalışıyorum. no stres no cry.. geçmişe gidem bakem neler olmuş.
eve dönünce salı günü hemen detoksa başlıycam zaten ramazan geliyo
esra diyetisyenin ramazan için nasıl bir menü yapacak sana bende uyayım nelere dikkat edicez mesela
ayşencim detoks derken şu ayranlı detoks mu yoksa başka bişey mi yapacaksın. yaa bende esranın ramazan listesini merak ediyorum.
hoşgeldin canım toparlandığına sevindim takıma gönmene bayıldım
herkes izinde takım sessiz sedasız oldu geri dön geri dön şarkısı çalmaya başladık
şuan 2 hafta oldu canım gelecek hafta listeye girersen 3 hafta olcak
düğüne mecburen gitcem uufff neyse stres yapmayım
kızlar hemen kilomu bildiriyorum tam tamına 2.1 kilo gitmiş çoooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooook yeni kilom 64 ama açımmmmmmmmmm...
canım çabuk gel ve de annenlere selmalar.....selamlar canlar herkesler iyidir inşlh
bende annemle geziyorum temiz havanın tadını çıkarıyorum pzrtsi akşam dönücem istbla nasipse
liste neden yok hala bende merak etmiştim bakayım dedim
burda bağlantı çok yavaş özellikle kk yı açamıyorum kaç dk dır bekliyorum yazabileyim diye
esracım ne oldu hayırdır sende sitem etmişsin 7 mesajı doldurucam diye
ne oluyo kızlar neden böyle boşladınız burayı anlamadım toparlanın kendinize gelin bakayım
kaptancım haklısın aslında paylaşım azaldı biraz ama sayının da az olmasının etkisi var.Bir de sıcak olunca sosyal hayat da hareketleniyo ister istemez...önceden akşamları evde takılırken şimdi dışarlarda geziyoruz.mesela ben bu akşam girmek istiyordum ama bir yere misafirliğe gidilcek.Aynı saati yine de tutturmamız zor olacak biraz bence.Mesaj sayısını arttırmaya ne dersiniz?ya da iki seçeneğimiz olsun.ya saate uyup 7 mesaj sınırı ya da 15 mesaj ama saattsiz mesela...canım belki eşiyle tatile gitmişlerdir
canım yaz dönemi olduğu için böyle herkes izinli
izinlilerin yerine birini alamıyorum alsam onlar döndüğünde yeni aldığıma git mi diyecem 13. kişi olarak birini özel mesaj attım ama cevap gelmedi.
şuan takımda sen ben fadik fatma gizem ve nazco var
nazconun netinde sorun vardı o da son zamanlarda giremedi
sayı az olunca herkes birbirine denk gelemedi eskiden herkesin gireceği saat hemen hemen belliydi o saatlerde yoğunluk oluyordu denk geliyorduk şimdi tatile girince bu bozuldu ama ramazanla birlikte bunun düzeleceğini düşünüyorum tatilden herkes dönecek daha sık olacak
bu durum hepimizi etkiliyor farkındayım ama şuan ne yapabiliriz onu düşünelim
ben dün için heber vermiştim akşam girecem diye arkadaşım sabah 9 da geldi akşam 8 de gitti tam pc ye oturdum amcam geldi yine çıkmak zorunda kaldım böyle olduğum halde en çok mesaj yazan yine ben olmuşum
benim fikrim herkes dönene kadar tekrar düzenler yerine gelene kadar bir saat belirleyelim herkese uyacak şeklide o saatte girelim ne dersiniz
arkadaşlar lütfen daha sık girelim paylaşım artsın sadece 7 mesaj yazmakla kalmayalım
nazmiyecim ya erkekler hep aynı inan.Bir dahaki sefere sen de sadece oğlunu alıp gidersin habersiz.kızınca da nasılsa senin varlığınla birliğin bir,arabayı yine ben kullandım,geçen sefer sen de uyudun ve konuşacak kimse yoktu bu sefer de bi değişiklik olmadı.o yüzden yanlız gittik daha uzun durduk dersin.bilmiom senin ki ne der.Ama benimki bzaen misilleme yapmadıkça anlamıyor yanlış bi şey ama diğer türlü bencilliklerini anlayamıyorlar malesefgüle güle kullan tatlım niye istemiyonki bi değişiklik olur hem herşeyinide halletmişsin git azcık göbek at şööle kurtların dökülsün hem egzersiz olsun
kaptancım sağolasın.Bu arada FOTOOOOO İSTİYORUUZZZZ YENİ HALİNLEEEEE:))büyük değişiklik dil ama olsun ben senin fotoyu hiç görmediydim görmüş olurumtebrik edrm canım
inş çabanın sonucunu göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?