Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amaaan bırak bacım ya onun odunluklarını düşünüp canımı sıkmak istemiyorum bugun
ya yontucam onu yada ben yontulucam
onada bi ara bakıcam ama bu aralar değil

selam kızlar.ne var ne yok?bugün evde büyük temizlik var.Kadın geldi.onla giriştik eve...başka kimseden bana hayır yok çünkübu arada aslıcım beni bügün izinli sayar mısın?giremem sanırım bir daha.bir yoklamayı alıp çıkıcam çünkü...

bu gün çok mutsuzum sinirlerim bozuk benim odun beni deli ediyo
tatil isyanlarım doruklara ulaştı ama çare yok benim adam işkolik gitmiyo bi yere
güya beni gönderiyomuş nereye
annemlere
tatil annemlere gitmek demek sanki
13 senelik evliyiz herkış bu yaz bir yerler ayarla tatile gidelim diyo
yaz gelince yan çiziyo
deli olcam artık evden ayrı geçirdiğimiz tek mekan ya onun annesi ya benim annem ne lan bu
:84::84::84::84::84::84::84:

hepmi böyleydi peki senin eşin

kolay gelsin canım

22 temmuz

aynalar 41kaptancım coşmussun yani rekora doğru adım adım
nazco 14
aysen34 6(ayşen vurucam seni kız bi mesaj daha yazamadın mı yaf
fatta83 14
irras 14
roseberry 18
emidaf izinli
prenses88 8

hepmi böyleydi peki senin eşin

evlendiğimiz ilk yıl bööle değildi tabiki ama sonraki yıllarda maaalesef böyleydi işte bütün sene çalıştım yazın üç beş gün dinleneyim anlayışı yok maalesef
napçaz tatilde diyo ben öle danalar gibi yatamam bütün gün diyo sıkılırmış

22 temmuz

aynalar 41kaptancım coşmussun yani rekora doğru adım adım
nazco 14
aysen34 6(ayşen vurucam seni kız bi mesaj daha yazamadın mı yaf
fatta83 14
irras 14
roseberry 18
emidaf izinli
prenses88 8

aslı hafta sonunun acısını çıkarmış herhalde peşin peşin yazmış kuzum

selamlar kızlar nasılsınız bakalım kimsecikler yok ama

geçmişte yapamıyorum çünkü bağlantım kopuyo çok yavaş olduğundan

bol bol dinleniyorum bugün biraz temizlik yaptım anneme salondaki eşyaların felan yerini değiştirdik

bugün yediklerim

sabah
ilaç yiyeceğim için erkenden tek başıma yemek zorundaydım
1,5 dilim kek yedim

öğlen
7 8 tane mısır yarmasından kara lahana dolması yapmıştı annem ondan yedim

şimdi kahve içicez annemle

akşama yemek yemeyi düşünmüyorum
kavun karpuz yiycem

slmmmm kızlar ben geldim keyifler nasıl???

selam canım hoşgeldin. kendinden bahsedermisin biraz. kaç kilosun hedefin nedir nasıl aldın.nasıl ermeyi planlıyosun vs. ben gülçin bu arada.yediğin içtiğin sporun hepsini,özel hayatındaki sıkıntıları paylaşabilirsin tabikiii..hoşgeldiinn tekrar.

Son düzenleme:
kızlar ben bugün ev temizliği yaptım birazcık. sporumu henüz yapmadım ama çok halsizim ya.akşam yürürüm 30 dk büyük ihtimal. herif evdeyken eliptük püsületi yapamıyrum ek. sizde durumlar ne spor yapabiliyomusunuz sıcaklarda.

bekledim kismecikler gelmedi. bende yeşil çayımı yalnız içerim ne yapayıım. bağlantı da çok yavaş burdada ayşen. bilgisayarı kıracam sinirden ya

hoşbuldum canım şu an 77 kiloyum hedefim 65 boyum 1.70
canım ben günde 1 öğün düzgün yiyorum oda kahvaltı akşamları hiç yemek yemiyorum elma yeşil çay falan bol bol su içmeye çalışıyorum bide elimden geldiğince spor egzersiz falan böylece 11 günde 3 kilo verdim şimdi de devam ediyorum bakalım kurtulacağız inşallah kilolarımızdan

kızlar ozur dılerım ama geldım hemen cıkmam lazım annemdeyım durumlar cok karısık yaa off pztesı gelıcem ve anlatıcam ıyıkı hayatımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…