Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız fatoş sen vaz mı geçtin dukandan. yaa eşine çaktırmadan yapalımm o zaman?? ama nasıl çaktırmazsın ki valla bizimki diyetimin tüm aşamalarından haberdar. mecburen. dukandan da bahsettim ama ben bugün azcık yediğim için başım döndü tabi .biraz uyarı aldım.

haftasonu dışarı çıkmama rekoru kırıyorum. hiç bi yere gidesim yok. ama neden kimse yok bugüünn..esra nerdesin yaa. tekne turu nasıl geçti.

kızlar merhaba,internet bğlantım yoktu superonline araya araya çok şükür problem bitti,dün çok güzel br gün geçirdik gece boğazı boğazı gezdik diyetim çok güzel gidiyor biraz sonra 3 köfte mi ve salatamı yicem face dün çekildiğim resimlerimi ekliycem maalesef fotoğraf makinamın pilleri bitti çok resim çekilemedim ...

selam kzilar bugun pazar oldugu icin kimse girmedi sanirim:)

kaptancigim , ne guzel eglenmisin super valla

2011-07-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[2] Ton Balığı 50 GRAM 60.5
[3] Domates Soslu Makarna 0.7 porsiyon 232.4
[4] Börülce (taze) 150 gr 43.5
[5] Patlıcan Salatası 1 porsiyon 190
[6] Kabak 200 GRAM 50
[7] Kandil Simidi 2 ADET 160
Toplam : 814.4 kal
bugün yediklerimdiiir arzederim. aslında makarnayı yemeyecektim ama elim ayağım titreyince mecburen yedim.

canım şu odunlu mesajını da okudum resmen koptum allahta seni güldürsün emi kızz adamların geneli böyle,ben adamı bırakıp gidiyom tatile çok güzel oluyor sadece yazın bir hafta onla gidiyorum

iyi akşamlar kızlar
bende bugün bi trip bi trip zorla kendimi adaya götüttürdüm
az önce geldik
bende size bi bakiim dedim

bu gün yediklerimi yazıp bi geçmişe bakiim
geç kalktım kahvaltı öle yemeği oldu
1 dilim ekmek azcık kızartma 1 bardak şekersiz çay
akşama doğru yarım tavuk döner 1 ayran
2 bardak çay
gelincede 1 küçük hoşbeş gofretle
1 fincan çay
mutfak kapandı

kız nazmiye ne ediin kız bu saatte?yoksa seni de mi görümce siniri bastı

bana koca siniri basmıştıda bu gün bütün içimdekileri döktüm rahatladım tabi oda çok üzüldü bide beni bi ağlamak bastı sinirlerim bozulmuş herhalde dahada üzüldü tutturdular yan komşuyla hadi adaya gidelim denize girelim diye yarım saat beni ikna etmeye uğraştılar ensonunda gittik işte açıldım bende orda
sanada allah sabır versin bacım çok zor aile apartmanında oturmak yabancı değil diye herkez rahat davranıyo olan sana oluyo
senin görümcede pek bi rahatmış ama hiç sevmiyorum ben öle başkalarının hayatını hiç düşünmeden işgal eden insanları

slm kızlar şuan kırıkkalede dayımlardayım
dün o kadar oynadım ki ayaklarım su topladı
bugünde kırıkkaledeyiz haber vereim dedim
öpüyorum hepinizi
ooohhh şıkıdım şıkıdım tey tey tey
ne güzel oldu işte değişiklik oldu sana iyi eylenceler tatlım

canım şu odunlu mesajını da okudum resmen koptum allahta seni güldürsün emi kızz adamların geneli böyle,ben adamı bırakıp gidiyom tatile çok güzel oluyor sadece yazın bir hafta onla gidiyorum

ah be tatlım bizimki yanlız göndermiyoki ben yazlık işine hep soğk bakardım tatil gibi gelmezdi bana gene aynı iş falan diye ama ahtım var bu kış bi yazlık alcam olmıycak böle alcam oğlumu gitçem oda ister gelsin ister gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…