- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.301
ramazanda dukan diyeti uygulayabilir miyim acebaa??ramazanda ne düşünüyosunuz kızlar.
canım kesinlikle yokmuş gibi davranmak süper bi taktik.o zaman her şeyi önemser oluyor ya da ne bu haller die bi patlıyo sen de hemen cevabı yapıştırıyosun....aynen devammmmgünaydınn kızlaaaar akşam düşündümde taktik değiştirmeye karar verdim ama taktiği daha belirlemedim eşime hiç bişi demedim nerdeydin niye geç geldin flnn
du bakalım böyle deniyeyim bide o kadar konuştumda noldu anlamamış gene
kız iice meraklandırdın.haydi hayırlısı bakalım.Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyoruzzzz....:18::18::18:kızlar komsudan gırıyorum akşam gelıcem burda olunn nolurr anlatacaklarım var öpüyorum hepinizi
kız hazır elin değmişken hepimizinkilere bi el atsannnnamaaan bırak bacım ya onun odunluklarını düşünüp canımı sıkmak istemiyorum bugun
ya yontucam onu yada ben yontulucam
onada bi ara bakıcam ama bu aralar değil
canım aramıza hoşgeldin..inş sen de hedef kilona ulaırsızn bir an önce.Ben fatma....slmmmm kızlar ben geldim keyifler nasıl???
ya gülçin ben eşime bahsettiim dukanı...herif didi ki iice dellendin hatunn.kendine gel zıvanadan çıkmaramazanda dukan diyeti uygulayabilir miyim acebaa??ramazanda ne düşünüyosunuz kızlar.
kızlar ozur dılerım ama geldım hemen cıkmam lazım annemdeyım durumlar cok karısık yaa off pztesı gelıcem ve anlatıcam ıyıkı hayatımdasınız
valla kaptancım yazından anladığım kadarıyla düğün baya güzel gelmiş sana.eğlenceli zannımca.hadi hayırlısıııslm kızlar şuan kırıkkalede dayımlardayım
dün o kadar oynadım ki ayaklarım su topladı
bugünde kırıkkaledeyiz haber vereim dedim
öpüyorum hepinizi
canım ben de yazdıktan sonra baktım da şimdiye kadar yazdığım en uzun yazı olmuş ama akşam yazıyı yazdıktan sonra hemen uykum geldi yaffatma83 yazini okudum, gercekten sinir bozucu bir durummus, temizliklemi ugrascaksin? gelen gorumcenlenmi? onun cocuklariylami yemekle mi? hepsi ayni anda nasil olsun, cok anlayissizlarmis, birde aksama yemegim yok diyor gorumcen, oturcagini evine gitte yemek yap bari. Allah kolaylik versin canim. Neyseki evin tertemiz olmus, en onemliside o dimi
canım afiyet olsun.ben de sabah 1 tatlı kaşığı nutella,2 dilim ekmek bi çatal da peynir yedim.sonra yarım paket çubuk kraker ve 2 yudum nescafe 3ü bir arada içtim.akşama kadar bişey yemiyip pide yemeyi düşünüyorum.bölece 100 kalori tamamdır inş....sabah kahvaltım patlıcan salatası ve kabak(yağsız,rendeleyip teflonda pişirdim)
şekersiz çay. azcık çatalın ucuyla peynir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?