- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.181
canım hulk takıma hiç girmedi ki listede hiç olmadı
kurallar hala devam ediyor mesela seherde bu hafta diskalifiye olacak bu kadar izin istememişti çünkü
bana tarih verseydin belki devam edebilirdin ama süresiz izin istedin
paylaşım konusunda zorlanıyordun
paylaşımın az olduğundan yakınmalar vardı takımda
ne yapmam gerekiyordu
kaptanlık çok büyük bir yük omzumda
bir karar alsam mutlaka biri üzülüyor
ben inan seni çok seviyorum üzmek istemiyorum seni
ama ne olur benide anla
Arkadaşım seni ne hatırlıyorum ne de tanıyorum ama senin şu yaptığın gerçekten ayıp benim ne durumda olduğumu ne durumda çalıştığımı bimiyorsun ve kendinde yorum yapma hakkı istiyorsun.
1.incisi ben listelerde hiç olmadım,
2.inciside ben şu anda takımda deneme süresindeydim girerken de takıma listelere girmek istemedim durumumu bildirdim ve sohbet etmek için geldim dedim o şekilde girdim takıma derdim listeye girmek değildi.
Zaten dünden itibaren de takımda olmak istemediğime karar verdim Aslı abla kusura bakma senle ilgili bir durum değil ama sen de görüyorsun ki bazı insanlar oturduğu yerden polemik yaartıyo sanal alem sonuçta çok önemsememek lazım komik yani burda bile 3-5 kadın bir arada sohbet edemiyoruz çekişmeye olaya bak hiç gerek yok kafam da bir sorun daha taşımak istemiyorum bugüne kadar olan hoş sohbet için tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
hulk , canim , niye bukadar tepki veriyorsun, eger yazilanlari umursamiyorsan ve dogru degilse cevap verme, en iyi cevap bazen susmak olur. sen cevap verip polemigi surdurme derim ben.
Niye disardan gelip insanlar polimik yaratiyor anlamiyorum yaaa. konulari kapattik derken hergun birisi girip grubu ve kaptani yipratiyor. Biraz hosgoru arkadaslar lutfen.
Ben artik 3 gunden beri bile bile kaptana ve gruba sabotaj yapildigini dusunuyorum!
Kaptan paylastigin yazilarin tamamini okudum , insan biliyor fakat tekrar tekrar okuyunca faydali oluyor. Sagol canim.
arkadaslar buarada , bebek icin ilac tedavisine bugun basladim, reglin 3.gunu baslayip 15 gun 3 tablet kullaniyorsun gunde. ama 3 tablet kullanirken , sabah ogle aksam kullaniyorsun. Ins ramazanda oruc tutmak istiyordum. ama ilac kullanmam gerekiyor napayim sizce? oruc tutmasamda ramazan bitince tutsam olurmu toplam ilk 15 gun oruc tutmamis oluyorum. ?? kizlar kafam cok karisik doktora sorsam burdaki doktoruma sorsam burdaki doktorlar anlarmi bilmiyorum
Selam arkadaslar, gozdecigim sende hosgeldin takima. Kac yasindasin canim?
ben 27 yasindayim. 5 yildir evliyim ,bebek yok, uzun suredir yeni evliyiz:) Amerikada yasiyorum. Saat farki oldugu icin sizin saate gore aksamlari paylasim yapabiliyorum. cunki burda gunduz oluyor , gunduz ise misafirlerim yada disarda olursam paylasim 12 den sonra yapabiliyorum, sagolsun takim arkadaslarim bu konuda yardimci oluyorlar.
56 kiloyum. suan diyet yapmiyorum. ama diyete baslayacagim ins. Ramazanin 1.gununden itibaren isvec diyetine baslamayi dusunuyorum. Kisacasi kendimi anlattim canim.
kızlar gündüz baya uyudum belki doğru değildi ama buna ihtiyacım vardı şimdi daha iyiyim
rüya bile gördüm evlilik filanallah hayırlısınu versin
aa hadi bakalım hayırlısıı kaç yaşındaydın ki sen :))
küçüğüm ben yaa 18 :)) Benim daha okul yeni bitti malum sınav-tercih sonuçlarını bekliyorum şimdi. Canım sıkıldıkça da geliyorum ben buraya. Daha yeni karar verdim ben de bugün başladım bakalım :))
aa bu arada tartıldım ben 62 62 kiloyum diyordum ya bugün 60.4 çıktı mutlu oldum :))
canım 29 yaşındayım evde kaldım
bu aralar biri var aklım onda o yüzden bu rüyayı gördüm heralde
o iyiymiş kim o biri nerden nasıl biri :)) çok mu sordum ne
çok sevindim canım sana da moral olmuştur neler yedin bugün yazda bir görelim
bu arada hedefini 50 yazıyorum hedefini bildirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?