- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.161
ne günaydını kız ben sabah 7 30 da kalktım
birazdanda öğle yemeği yiycem
bu arada kızlar ben güya sigarayı bırakmaya çalışıyorum
dün 2 tane içtim bugün daha içmedim ramazanla beraber tamamen çıkarmayı düşünüyorum hayatımdan
hee canım şu an acayip istiyiiii emmeeeeeee sigaraya son diyorum
3 hafta kilo veremediğim için ayrılmak zorunda kalmıştım. size çok alışmıştım ve kilo veremediğim hafta regl olmuştum. aslında kilo vermiştim o zamanlar ama dijital baskül olmadı için hep tam olarak yazıyodum. o zamanlar bnm durumum hakkında oylama yapılmış ısrar etseydim belkide hala bu takımda olacaktım. izin istedim sonra vazgeçtim haksızlık olmasını istemediğim için. en azından aranızda olmasam bile eskisi gibi devam ediyim dedim kabul ettiniz sevinmiştim. kuralın değiştiği yere gelince. hulk aniden ortadan kayboldu günlerce haber alamadık kendisinden. geçenlerde girdiğimde hala takımda olduğunu gördüm buda kural dışı bişi değil mi? bi insan hiç yaşantısından 5 dk zaman bulupta durumunu yazacak bi fırsat bulamaz mı?. haber verdiğinde izinli sayılırdı ki, aslı ablada izin konusunda hiç bişi demezdi. bi insan bu kadar mı yoğun olur. yok artık diyorum. gerçekten çok üzüldüm. ve bunuda haksızlık olarak görüyorum.
arkadaşlar kaptanlık gerçekten çok büyük yük
öznuru herkes seviyordu takımda ama işi gereği paylaşımda bulunamıyordu kendide bu 7 mesaj doldurmak için saçmalıyorum diye yazmıyor muydu. takımda bu durumdan şikayetçi olan yok muydu. ben öznuru uyarmadım mı canım bak bu kural var bu hafta kilo vermen gerekiyor diye. veremeyeceğini anladığında 1-2 hafta izin isteseydi ben vermez miydim. ama süresiz izin istedi takımda paylaşımın azlığından rahatsız olanlar varken ben nasıl süresiz izin verebilirdim bana bir söyler misiniz. tamam kabul ediyorum bundada ben suçluyum napayım
yanlış anlaşıldım sanırım. kimseyi suçlamıyorum sadece üzüldüğüm bi noktayı belirtmek istedim
ben cıkıyorum kızlar ark la buluşcam öptüm hepinizi gelince görüşürüz
hoşgeldin canım ben nazmiye izmirdeyim 37 yaşındayım esnafım ama pek işe gidebildiğim söylenemez saldım çayıra yani
bir tanede oğluşum var
hep beraber vercez bizi bu sinir eden kiloları
canım bende hep senin o dediğin düzensiz beslenmeden aldım o kiloları
bence 3 ana 3 ara öğün yap mutlaka su ve form yada yeşil çay içmeyi unutma
gözde aşağıda görüyorum seni nasılsın canım
kilonu öğrendin mi
birazdan kurallarla karşında olacam
hi hii :18: yok canım ya öğrenemedim annem yine değiştirmiş eşyaları tartı nerde allah bilir gelir gelmez öğrenip yazıcam merak etmee :)) iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın :))
Merhaba canım memnun olduum :)) en küçük ben miyim yoksa yaa :)) öyle yapcam canım bakalım çay olarak da yengem 5 i 1 yerde almış bana bunu kullan diyo onu yapcam yeşil çay da içerim tabi susuz da olmaz zaten de bakalım ramazan geldi napcazz :)
sağol canım bende iyiyim inş daha iyide olcam
bende memnun oldum canım en küçük senmişin bilmiyorumda en büyük benim ama ruhum 18 yaşlanmıycam ben taş gibi kalacam hep 18 de
sabah tartıldım ve moralim tavan yaptı güzel şeyler vardı tartıda
bakalım inş cumaya kadar daha güzel şeyler olacak
şimdi ben gidiyorum fırsat buldukça gelirim öptüm herkesi
sabah tartıldım ve moralim tavan yaptı güzel şeyler vardı tartıda
bakalım inş cumaya kadar daha güzel şeyler olacak
şimdi ben gidiyorum fırsat buldukça gelirim öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?