- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.201
bakalım haftaya bende görcem
mersinde ben şuan ankaradayım izne gelcek hayırlısı olsun
yaz yazz olmaz mı baya olduu :))
Güne küçük bir tostla başladım öğle yemeği yemedim akşam da 2 kepçe mercimek çorbasıyla salata yedim. Öğle ile akşam arasında da canım yemek yemek istemedi arayı açmayayım diye şeftali ve 2-3 tane kiraz yedim
daha görmedin mii oo hadi bakalım hayırlısıı :))
canım iyi etmişsin ara mutlaka olmalı meyve yoğurt galeta 4-5 badem ya da ceviz bir avuç leblebi bu tarz şeyleri yemelisin ara olmazsa çok acıkıp yemeğe sarılıyoruz sonra
su içtin mi
bir aydır görüşüyoruz ama canlı olarak ilk olacakcanım
merhaba canım hoşbulduumm öyle geçmişe bakıyordum bende :)) Merhaba arkadaşlar Gözde ben uzun zamandır düşündüğüm şeyi yapmaya karar verdim. Sonuçta düşün düşün nereye kadar. Zayıflamaya, yediklerime dikkat etmeye bugün karar verdiim. Daha yeniyim aranızda önerilerinizi, desteklerinizi bekliyoruumm :))
bu arada
sabah kahvaltım
bir dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
1 yemek kaşığı reçel
ara
3 1 arada kahveyi yarıya böldüm çay bardağıyla içtim
(ne tasarruflu gacıyım böyle )
birazdanda öğle yemeği yiycem
bir dilim çavdar ekmeği
6 7 kaşık taze fasulye
alıntı yaptım bu zamana kadarı
saat 4 den sonra yengemlerde
5 6 çatal patates kızartması
1 kk kaşar peyniri
1 zeytin
1 domates yedim
az öncede 2 dilim kavun yedim
günü kapattım
Güne küçük bir tostla başladım öğle yemeği yemedim akşam da 2 kepçe mercimek çorbasıyla salata yedim. Öğle ile akşam arasında da canım yemek yemek istemedi arayı açmayayım diye şeftali ve 2-3 tane kiraz yedim
bugünkü menüm
kahvaltı öğle yaptım
yarım kk kadar peynir
2 yeşil zeytin
domates salatalık maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
ara
bir yeşil elma
akşam
bir kepçe kırmızı mercimek çorbası
2 kaşık mantı üzerine yağlı sos dökmedim
3-4 lokma karpuz
kizlar menumu yazicam ama, suan yeni kahvalti yaptim.
2 dilim beyaz ekmek
bir porsiyon menemen.
2 fincan green tea.
kahvaltı
2 yemek kaşığı menemen
1 küçük sosis
yarım kibrit kutusu peynir
1 bardak form çay
akşam 4 gibi
tavuklu salata
portakal suyu sıkılmıs
sonraaa
1 fincan kahve
prenses88 8
aynalar 50
irras 0
aysen_34 11
faTTa83 2
nazco 14
emidaf 0
pinkcat87 25
elifus 1
zamann 0
gozdee07 32
Kaptan paylastigin yazilarin tamamini okudum , insan biliyor fakat tekrar tekrar okuyunca faydali oluyor. Sagol canim.
arkadaslar buarada , bebek icin ilac tedavisine bugun basladim, reglin 3.gunu baslayip 15 gun 3 tablet kullaniyorsun gunde. ama 3 tablet kullanirken , sabah ogle aksam kullaniyorsun. Ins ramazanda oruc tutmak istiyordum. ama ilac kullanmam gerekiyor napayim sizce? oruc tutmasamda ramazan bitince tutsam olurmu toplam ilk 15 gun oruc tutmamis oluyorum. ?? kizlar kafam cok karisik doktora sorsam burdaki doktoruma sorsam burdaki doktorlar anlarmi bilmiyorum
Canim face hesabimi sormusun ama gormedim kusura bakma. benim face hesabim yok , yani vardi ama kapattim , cok zaman aliyor diye esim de bende kapattik:)
kızlar takımlardan fikir isteniyor konu şu eğer yanlış anlamamışsam
bazen üyeler bildirim yapmıyor çoğu takımda onun kilosunu geçen hafta ile aynı yazıyor gelecek hafta aslında 2 haftalık kilosu yazılıyor sanki bir haftada o kadar kilo vermiş gibi görünüyor ama o kiloyu 2 haftada veriyor bu da diğer üyelere haksızlık oluyor.
istenen fikir şu kilo bildirimi yapmayan üyenin bildirim yaptığı hafta kilosu bölünmesi böylelikle oluşan haksızlığın ortadan kaldırılması
bu konuda fikirleriniz nedir kısa sürede cevap verirseniz bende takımımızın fikrini bildirecem
bugünkü menüm
kahvaltı öğle yaptım
yarım kk kadar peynir
2 yeşil zeytin
domates salatalık maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
ara
bir yeşil elma
akşam
bir kepçe kırmızı mercimek çorbası
2 kaşık mantı üzerine yağlı sos dökmedim
3-4 lokma karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?