Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben iftardan sonra yürüyüş yapacam yengemi kandırdım kendisi çalışıyordu işi bıraktı tamam dedi sadece 2-3 gün bir işi varmış ondan sonra başlayacaz inş dedim 9 dan 10 kadar yürüyelim 1 saat inş sorun çıkmazda yürürüz

bitki çaylarıda işe yarar canım

Herkese hayırlı ramazanlaaar allah kolaylıkk versin hepimizee :))

evde oruç tutan tek benim ya kalkar kalkmaz yemek yerken zorlanıyordum şimdi kimse olmayınca hiç yiyesim gelmiyorr.. Annem kahvaltılık falan salata yapmış iki çatal aldım zaten yemekten sıkıntım yok diye bol bol su içip yattım. Ama suuu yaaa son 5 saat 45 dakika falan heralde hadii bakalıım :))

kızlarr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo oruç :78::78::78:
benim iyide tek sorun şuu dişimin ağrısıı çokk fenaa

iyiyimm ben sen nasılsınn :)) susadım ben yaa birazcık onun dışında süper gidiyor.. Geçmiş olsun canım ya dünden beri var sanırım tam anlamadım ağrı kesici falan aldın mı sahurda falan

ohh ne güzell kapten
wallaa benim planımda şu allh ızın verirse iftarı yaptıktan sonraaa hemencik bulzşık yıka v.s cmiye gidicem sonra gelince bi yeşil çayy sahurda da bitki çayıı ohhh yani yürüyüş yapamıycam malesef ama inanın kızlar zaten ben evde deli gibi bi koşuşturmaca halindeyimmm

iyiyimm ben sen nasılsınn :)) susadım ben yaa birazcık onun dışında süper gidiyor.. Geçmiş olsun canım ya dünden beri var sanırım tam anlamadım ağrı kesici falan aldın mı sahurda falan

sagol canımm bu arada hoş geldinn grubumuza ben hafta sonları yokum o yuzden seninle karşılaşamadık ben fadikk canım:78::78::78::78::78::78::78:
diş ağrım evet dünden beri var canım ağrı kesicide hiç kalmamıştı yani vardı ama hiç bi etkisi olmıycakk:78::78::78::78:
ama bugün eve giderken hemencikk alıcam bir tanee sonra iftardan hemen sonrada hopp içicemm allah izin verirse gecede uyuycammm kaç saattir ayaktayımm yahuu yazık bana azcıkta susadımm

sağol canım sanada hayırlı ramazanlar
bende evdeyim canım öğretmenim tatildeyim

benim oruç güzel şuan bişi yok ne susuzluk ne de açlık konusunda ama hareket etmiyorum onunda etkisi var tabi
canım hapla olacak bişi değil ihmal etme bence

memnun oldum canımm :)) açlık o kadar hissedilmiyor da susuzluk fena yaa hele son dakikalar geçmez şimdi de son dakikalar bi gelsin de geçmesin :)) çalışıyo musun :))

aahh canım allah kolaylık versin sana benimde uykum var ama uyumayacam

tam da o geçiyordu içimden sınıf öğretmenidir diye :)) bende isterdim olmak ama kısmet napalım :))

hayırlısı olsun canım ben sayısalcıydım baktım en çabuk nasıl iş bulabilirim o yüzden sınıf öğretmenliğini seçtim. işimden çok memnunum tek sevdiklerimden uzak olmak zor o kadar

hayırlısı olsun canım ben sayısalcıydım baktım en çabuk nasıl iş bulabilirim o yüzden sınıf öğretmenliğini seçtim. işimden çok memnunum tek sevdiklerimden uzak olmak zor o kadar

bende iş bulma konusundan onu istiyorum ama bölümümde olmadığı için yapamıyorum :)) yani her sevilerek yapılan işin bi zorluğu var napalım. Ben şimdi ara sıra görüyorum ilköğretimdeki öğretmenlerimi gidiyorum konuşuyoruz falan çokmutlu oluyorlar darısı başınaa :))

memnun oldum canımm :)) açlık o kadar hissedilmiyor da susuzluk fena yaa hele son dakikalar geçmez şimdi de son dakikalar bi gelsin de geçmesin :)) çalışıyo musun :))

houyy evet evet canım çok iyi tariff etttin walla ben çalışıyorum canım avukat asistanıyım hemde okuyorum tatlımm böyle yaniiiii

kalbinin temizliğinden kimsenin şüphesi yok canım allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim

oyy sağol canım benim ben hani denk düştük ya seninle onun için dididimm kalbim temizmiş diee:86::86::86::86::86::86: ama benim için böyle düşünmen sağoll kaptann teşekkür ederim

sınıf öğretmeniyim canım 6 yıl bitti
yaa yıllar ne kadarda çabuk geçiyor birden yaşlandığımı hissettim

hıhıııııııııııı eevtt canım bizim kaptan okadar yaşı ki hatta görsenn çirkinnn paspall da bişeyy yüzüne bakılmıyo yaniiii
yaşlandı yaa artıkkk haniiiii

heyttt yaaa kaptennn ne yaşlanmasıı hem sana bişii diim mii bir kadının en güzel en lezzetli yaşı kaçtır biliyormusun 30

fatoşş yokk gelmedii denk düşemedikk eğerr akşam gelirsee kızlarr onu çok özlediğimi söyleyinn ayrıı düştükkk balımlaa yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…