- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.261
kızlarr akşam eve gdince hemenn yemek hazırlamam lazımm
bu arada ben diorum kii iftardan sonra yeşil çay mı içsem yada hani li.p.. bitki çayını mıı en azındann ne bilimm faydası olur:86::86::86::86::86:
hoşgeldin aramıza canım :)))
kızlarr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo oruç :78::78::78:
benim iyide tek sorun şuu dişimin ağrısıı çokk fenaa
canım ben iftardan sonra yürüyüş yapacam yengemi kandırdım kendisi çalışıyordu işi bıraktı tamam dedi sadece 2-3 gün bir işi varmış ondan sonra başlayacaz inş dedim 9 dan 10 kadar yürüyelim 1 saat inş sorun çıkmazda yürürüz
bitki çaylarıda işe yarar canım
iyiyimm ben sen nasılsınn :)) susadım ben yaa birazcık onun dışında süper gidiyor.. Geçmiş olsun canım ya dünden beri var sanırım tam anlamadım ağrı kesici falan aldın mı sahurda falan
Herkese hayırlı ramazanlaaar allah kolaylıkk versin hepimizee :))
evde oruç tutan tek benim ya kalkar kalkmaz yemek yerken zorlanıyordum şimdi kimse olmayınca hiç yiyesim gelmiyorr.. Annem kahvaltılık falan salata yapmış iki çatal aldım zaten yemekten sıkıntım yok diye bol bol su içip yattım. Ama suuu yaaa son 5 saat 45 dakika falan heralde hadii bakalıım :))
kızlarr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo oruç :78::78::78:
benim iyide tek sorun şuu dişimin ağrısıı çokk fenaa
sagol canımm bu arada hoş geldinn grubumuza ben hafta sonları yokum o yuzden seninle karşılaşamadık ben fadikk canım:78::78::78::78::78::78::78:
diş ağrım evet dünden beri var canım ağrı kesicide hiç kalmamıştı yani vardı ama hiç bi etkisi olmıycakk:78::78::78::78:
ama bugün eve giderken hemencikk alıcam bir tanee sonra iftardan hemen sonrada hopp içicemm allah izin verirse gecede uyuycammmkaç saattir ayaktayımm yahuu yazık bana azcıkta susadımm
sagol canımm bu arada hoş geldinn grubumuza ben hafta sonları yokum o yuzden seninle karşılaşamadık ben fadikk canım:78::78::78::78::78::78::78:
diş ağrım evet dünden beri var canım ağrı kesicide hiç kalmamıştı yani vardı ama hiç bi etkisi olmıycakk:78::78::78::78:
ama bugün eve giderken hemencikk alıcam bir tanee sonra iftardan hemen sonrada hopp içicemm allah izin verirse gecede uyuycammmkaç saattir ayaktayımm yahuu yazık bana azcıkta susadımm
sağol canım sanada hayırlı ramazanlar
bende evdeyim canım öğretmenim tatildeyim
benim oruç güzel şuan bişi yok ne susuzluk ne de açlık konusunda ama hareket etmiyorum onunda etkisi var tabi
canım hapla olacak bişi değil ihmal etme bence
kapten gelmişş kaptenn gelmişş kalbimin temizliğin bakk yaaaaaaaaaaaa
aa ne öğretmenisin :))
sınıf öğretmeniyim canım 6 yıl bitti
yaa yıllar ne kadarda çabuk geçiyor birden yaşlandığımı hissettim
tam da o geçiyordu içimden sınıf öğretmenidir diye :)) bende isterdim olmak ama kısmet napalım :))
hayırlısı olsun canım ben sayısalcıydım baktım en çabuk nasıl iş bulabilirim o yüzden sınıf öğretmenliğini seçtim. işimden çok memnunum tek sevdiklerimden uzak olmak zor o kadar
memnun oldum canımm :)) açlık o kadar hissedilmiyor da susuzluk fena yaa hele son dakikalar geçmez şimdi de son dakikalar bi gelsin de geçmesin :)) çalışıyo musun :))
kalbinin temizliğinden kimsenin şüphesi yok canım allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim
sınıf öğretmeniyim canım 6 yıl bitti
yaa yıllar ne kadarda çabuk geçiyor birden yaşlandığımı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?