- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.281
oyy sağol canım benim ben hani denk düştük ya seninle onun için dididimm kalbim temizmiş diee:86::86::86::86::86::86: ama benim için böyle düşünmen sağoll kaptann teşekkür ederim
hıhıııııııııııı eevtt canım bizim kaptan okadar yaşı ki hatta görsenn çirkinnn paspall da bişeyy yüzüne bakılmıyo yaniiii
yaşlandı yaa artıkkk haniiiii
heyttt yaaa kaptennn ne yaşlanmasıı hem sana bişii diim mii bir kadının en güzel en lezzetli yaşı kaçtır biliyormusun 30
slm kızlar sonunda aranıza geldim ama kilo alarak kaptan kilo limitimi aştım ne olcak şimdi...
selinay gelmiş hoşgeldin canım nasılsın nasıl gitti tatilin eğlendin inş :80:
hoşgeldin canım ne kadar aştın bakalım
tatil iyiydide yazlıkta sıkıldım biraz canım.....
verdiklerimi geri aldım desem ..........................
sen nasıl naptın bi aday vardı görüştünmü...
neden sıkıldın canım
söyle söyle korkma ne kadar aldın
yok canım bu cuma gelecek bakalım bekliyoruz işlerini bir halledebilse
söylemem kıs cumaya vermiş olurum belki birazını,takımdan fln atarsında beni
tatilde iyiydik herşey dahil yemek fln derdi yok....
yazlıkta kayınvalidemlerle ne kadar tatil olursa o kadar işte yemeğe yardım et,işe güce yardım et arada ,didiş ölee geçti anlayacağın...
anladım canım zaten yazlık olayı biraz ters yien temizlik yapacaksan, yemek yapacaksan o nasıl tatil oluyor dimi
tamam ısrar etmeyecem ama cumaya kadar dikkat et canım biraz toparlan olmaz mı
öle yapcam kuzu yeşil fasulyeyi koydum ocağa,sebzeye talim artık..
meleklerimm ben çıkıyorum bugün erken paydoss
evime gideyim yemeğim var ama başkada bişeyler yapayım yanına houyy giderken alışveriş yapayımm çok iyi oldu eve erken gitmem çünki evdede işim vardı sağolsun meleğim (patronum) haydinn paydosss eve dedi:81::81::81::81::81:
iftarda fazla yememeğe çalışıcam zaten su içiyorum ve o tıkıyo beni azar azar yiyim diorumm miğdeyede zarar vermeden kaptanın paylaştığı şeyleri okudum çok güzell onun için azar azar diorum
şimdiden cümleten allah kabul etsin kızlar iyi akşamlar öpüyorum hepinizi:86::86::86::86::86::86::80::80::80::80::80::80::80:
nazom gelmiş nazom gelmişş oleyde oleyyy yuppide yuppii
slm kızlar sonunda aranıza geldim ama kilo alarak kaptan kilo limitimi aştım ne olcak şimdi...
slm kızlarrr ben geldim nasısınız bakalım nasıl gidiyor oruçlu ilk gün ben regl olduğum için tutamadım bugün :s
dün yoktum arkadaşlarımla büyük adaya gittik çok güzel ama bir o kadarda yorucu bir gündü
dün ne yediğimi yazayım 2 dilim börek sabah kalvaltısında.öğlen dondurma akşamda bir kase çorba yedim.
bugün daha birşey yiyemedim babam evde utanıyorum birşeyler yemeye :))) gizlice mutfağa girip domates salatalık falan yemeyi düşünüyorumm :)))
ama ama çok sessiz kalmış burasıı :97: hemen hemen son 3 saat kaldıiftar menüleriniz neler ne yemeyi planlıyorsunuz yazın bakalıım
ama ama çok sessiz kalmış burasıı :97: hemen hemen son 3 saat kaldıiftar menüleriniz neler ne yemeyi planlıyorsunuz yazın bakalıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?