Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet bu sene en güzel yaş 30 gelecek sene 31 diğer sene 32 bu böyle devam eder gider işte

slm kızlar sonunda aranıza geldim ama kilo alarak kaptan kilo limitimi aştım ne olcak şimdi...

tatil iyiydide yazlıkta sıkıldım biraz canım.....

verdiklerimi geri aldım desem ..........................

sen nasıl naptın bi aday vardı görüştünmü...

neden sıkıldın canım

söyle söyle korkma ne kadar aldın

yok canım bu cuma gelecek bakalım bekliyoruz işlerini bir halledebilse

neden sıkıldın canım

söyle söyle korkma ne kadar aldın

yok canım bu cuma gelecek bakalım bekliyoruz işlerini bir halledebilse

söylemem kıs cumaya vermiş olurum belki birazını,takımdan fln atarsında beni

tatilde iyiydik herşey dahil yemek fln derdi yok....

yazlıkta kayınvalidemlerle ne kadar tatil olursa o kadar işte yemeğe yardım et,işe güce yardım et arada ,didiş ölee geçti anlayacağın...

anladım canım zaten yazlık olayı biraz ters yien temizlik yapacaksan, yemek yapacaksan o nasıl tatil oluyor dimi
tamam ısrar etmeyecem ama cumaya kadar dikkat et canım biraz toparlan olmaz mı

anladım canım zaten yazlık olayı biraz ters yien temizlik yapacaksan, yemek yapacaksan o nasıl tatil oluyor dimi
tamam ısrar etmeyecem ama cumaya kadar dikkat et canım biraz toparlan olmaz mı

öle yapcam kuzu yeşil fasulyeyi koydum ocağa,sebzeye talim artık..

meleklerimm ben çıkıyorum bugün erken paydoss
evime gideyim yemeğim var ama başkada bişeyler yapayım yanına houyy giderken alışveriş yapayımm çok iyi oldu eve erken gitmem çünki evdede işim vardı sağolsun meleğim (patronum) haydinn paydosss eve dedi:81::81::81::81::81:

iftarda fazla yememeğe çalışıcam zaten su içiyorum ve o tıkıyo beni azar azar yiyim diorumm miğdeyede zarar vermeden kaptanın paylaştığı şeyleri okudum çok güzell onun için azar azar diorum
şimdiden cümleten allah kabul etsin kızlar iyi akşamlar öpüyorum hepinizi:86::86::86::86::86::86::80::80::80::80::80::80::80:

güle güle canım kendine iyi bak

slm kızlarrr ben geldim nasısınız bakalım nasıl gidiyor oruçlu ilk gün ben regl olduğum için tutamadım bugün :s

dün yoktum arkadaşlarımla büyük adaya gittik çok güzel ama bir o kadarda yorucu bir gündü
dün ne yediğimi yazayım 2 dilim börek sabah kalvaltısında.öğlen dondurma akşamda bir kase çorba yedim.

bugün daha birşey yiyemedim babam evde utanıyorum birşeyler yemeye :))) gizlice mutfağa girip domates salatalık falan yemeyi düşünüyorumm :)))

selam kızlar ben geldim ama herkes gitmiş
kızlar oruç iyi güzelde ben müthiş susadım başım ağrıyo
acıkmadım ama tok tuttu gece yediğim proteinler beni
yanlız burası acayip sıcak bide tam öle üstü diğer ilçeye git gel bide ben zaten çok su tüketiyorum biliyorsunuz günde 5 litreyi buluyordu son zamanlanlarda
neyse yazcak halim yok tepem zonkluyo zorla iftarı hazırlıyım sonra gelirim

nazom gelmiş nazom gelmişş oleyde oleyyy yuppide yuppii

canım gelmiştim ama kötü durumdaydım okuldan yeni gelmiştik yazamadım bişi şu servis şöförüde beni deli etti bir alt bloğun orda bıraktı bizi yukarı çıkmadı
o öğle sıcağında yukarı yürüdüm tamam uzak diil ama gelince su içemeyince başım tuttu benim

slm kızlar sonunda aranıza geldim ama kilo alarak kaptan kilo limitimi aştım ne olcak şimdi...

hoş geldin canım umarım tatilgüzel geçmiştir

canım zor oluyo diimi evde herkes oruçluyken tutmamak seninki zorunlu yapçak bişi yok artık

ama ama çok sessiz kalmış burasıı :97: hemen hemen son 3 saat kaldı iftar menüleriniz neler ne yemeyi planlıyorsunuz yazın bakalıım

tatlım hele bir hazırliim yazıcam daha hazırlamadım çünkü iftardan sonra görüşürüz artık benim acele etmem lazım yoksa yetişmicek yemekler

ama ama çok sessiz kalmış burasıı :97: hemen hemen son 3 saat kaldı iftar menüleriniz neler ne yemeyi planlıyorsunuz yazın bakalıım

canım ben bir kase çorba
salata, karpuzla kapatmak istiyorum

kuru fasulye, et sote ve pilav var akşamki menüde ama ben yemekle yememek arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…