Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar
doktordan geldik bi bakayım size deidm
oruçlu rouçlu boşuna gittik geldik doktor hanım bugün yokmuş birde tekrar randevu almamız gerekiyomuş
emarı aldık geldik sinirlene sinirlene sıcakta birde ayakkabım ayağımı vurdu
mah leye gelince çıkardım ayakkabıları öyle yürüdüm eve kadar valla

emarın sonucundna anladığım kadarıyla temiz çıktı
kan tahlillerinde biraz anormallikler var ama bakalım ona ne diycekler

gecmiş olsun cnm ben kaçırmıştım ne içindi bu tahliller?

fadik geçmiş olsun kuzu günlerdir abimde çekiyodu diş ağrısı sonunda gitti çürüyen dişi çektirdi kurtuldum diye nerdeyse göbek atıcaktı
diş ağrısı kabir azabına benzer derler :18:

Kızlar size tünaydın bana günaydın ve bugün ben kötü bişey yaptım..Babam gece 3te uyandır dedi tamam dedim saati kurdum 2:30 gibi uyuyakalmısım bir uyandm saat sabah 9:30.kimseyi uyandıramadm anlayacağınız.cok ac ve susuzum netcem bilmiorum...

canım inş kötü birşey çıkmayacak
bu sıcakta ve oruçluyken dışarda olmayı düşünemiyorum
allah çalışanlara sabır versin

ayy canım ilk gündende kötü olmuş yaa
neyse dışarı çıkmazsanız susumazsın fazla
canım inş kötü birşey çıkmayacak
bu sıcakta ve oruçluyken dışarda olmayı düşünemiyorum
allah çalışanlara sabır versin

inşlh çıkmamış gibi ama

aynen valla çok fena şimdi ben bide birazdan mukabeleye ordan yengemlere gidicem artık akşama nasıl bir vaziyette iftar açarım düşünemiyorum
eşimde ikindide işe gidecek sıcakta güneş alnında duracak

rabbim yardım etsin kolaylık versin tüm oruçlulara

kızlar acilen fikirlerinizi söyleyin bende bildireyim

kaptennn sahurda az yedim kii kilo almimm die zatenn bu dukan diet kitabına bakıcamm almam lazımm:87::87::87::87:
dişim halaa ağrıyoo zatii kaptenn yaaa wallaa ama akşam iftar sonrası hemncikkkk hopp bi ağrı kesici tamamdır..:78::78::78::78::78:

nazommm annemmm houyyy kıyamamm ben sanaa wallakine hepimiz böyle oluyoz ben hele bugün sarhoş gibiyim sallana sallana yürüyorum 1 saatlik uykuyla yawwww :86::86::86::86::86::86:

ben iftarı yazamayabilirim malum gidicem
sahurda yediklerimi yazam

2 kepçe yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
6 kaşık sade bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

suuuuuuu

ayy canım kötü olmuş allah sabır versin inş kolaylıkla atlatırsın canım
ilk gün olması biraz zorlaştırır allah kolaylık versin canım

birde az önce tartıldım nasıl bir vücuda sahipsem dünkiyle alakası olmayan bi rakam çıktı
acaba yedik yattık diyemi oldu ayy hep böyle olacaksa sahur mahur yemem gari ben

birde az önce tartıldım nasıl bir vücuda sahipsem dünkiyle alakası olmayan bi rakam çıktı
acaba yedik yattık diyemi oldu ayy hep böyle olacaksa sahur mahur yemem gari ben

bence gün ortasında tartılma canım vücut acayip bişey hiçbirşey yemiyordum dışarda dolaşıp geliyordum ama fazla çıkıyordum sabah tartıl sahur yapmış olsanda göreceksin az çıkacak

bence gün ortasında tartılma canım vücut acayip bişey hiçbirşey yemiyordum dışarda dolaşıp geliyordum ama fazla çıkıyordum sabah tartıl sahur yapmış olsanda göreceksin az çıkacak

yok canım zaten sabah tartıldım daha fazla çıktım az önce tartıldım bi kaç gram daha eksik
herhalde akşama doğru dünki rakama iner artık

prşme gee sahurda special k yiycem ne olur ne olmaz sabahına diye

bence perşembe hiç uyumayalım sabah bildirim yapalım öyle uyuyalım

sagol canım benım yaa aynı bend3e senın gibi korkudn ınadına gidemem halbuki erken gitsem çekilmicekti bile ahh bu korkum varrya ama napim gerçkten çok korkuyorum:78::78::78::78::78::78:

fadik geçmiş olsun kuzu günlerdir abimde çekiyodu diş ağrısı sonunda gitti çürüyen dişi çektirdi kurtuldum diye nerdeyse göbek atıcaktı
diş ağrısı kabir azabına benzer derler :18:

sağolll canımm evet kuzuuu yaa resmen yaralı ceylan oldum yine yaaa:86::86::86::86::86: ramazanın ilk günlerini tutuyum canım olmadı adet olduğumda giderim hem oruç tutmamış olmamm:78::78::78::78::78::78::78:

hayy ben o doktorunn ne diim yaniii eve kadar ohhh yürü be ayşemmmm :86::86::86::86::86::86:

houyyy yat uyu bari kuzu sen yaaa

yaa sen niee dartılıyonn be bacummm hıııı nie dartılıyon heralde fazla çıkcekkk bozma moralini yahuuuu dartılma bidaha sakın cumadan önce

canım diş çekmede bişi yok önemli olan o iğneler onu atlattın mı gerisi kolay olduda bitti maşallah
bence hergün bu ağrıyı çekmektense bir kere çekmek iyidir canım insan hiç bir şey yapamıyor diş ağrısı olunca uyuyamıyor bile

kızlarr akşam eve gdince hemenn yemek hazırlamam lazımm

bu arada ben diorum kii iftardan sonra yeşil çay mı içsem yada hani li.p.. bitki çayını mıı en azındann ne bilimm faydası olur:86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…