- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.241
selam kızlar
doktordan geldik bi bakayım size deidm
oruçlu rouçlu boşuna gittik geldik doktor hanım bugün yokmuş birde tekrar randevu almamız gerekiyomuş
emarı aldık geldik sinirlene sinirlene sıcakta birde ayakkabım ayağımı vurdu
mah leye gelince çıkardım ayakkabıları öyle yürüdüm eve kadar valla
emarın sonucundna anladığım kadarıyla temiz çıktı
kan tahlillerinde biraz anormallikler var ama bakalım ona ne diycekler
gecmiş olsun cnm ben kaçırmıştım ne içindi bu tahliller?
selam kızlar
oruçlu rouçlu boşuna gittik geldik doktor hanım bugün yokmuş birde tekrar randevu almamız gerekiyomuş
sağol canım
4 aydır sabahları 7 saatten fazla uyursam belim ve sırtımdan tutularak kalkıyodum acıyla
o yüzden canım
ayy canım ilk gündende kötü olmuş yaaKızlar size tünaydın bana günaydın ve bugün ben kötü bişey yaptım..Babam gece 3te uyandır dedi tamam dedim saati kurdum 2:30 gibi uyuyakalmısım bir uyandm saat sabah 9:30.kimseyi uyandıramadm anlayacağınız.cok ac ve susuzum netcem bilmiorum...
canım inş kötü birşey çıkmayacak
bu sıcakta ve oruçluyken dışarda olmayı düşünemiyorum
allah çalışanlara sabır versin
canım 8 de yaptım ama dün 4 e kadar oturdum
yaz olunca 2-3 de uyuyorum o yüzden çok sorun olmuyor diye düşünüyorum
canım menün güzel dondurma yemekten 2 saat sonra ise sorun yok
evet canım alt alta yazılınca sanki çok yenmiş gibi geliyor ama protein dışında abartı yok hem süt hem yoğurt hem peynir bide yumurta var
geçmiş olsun canım diş ağrısı kötüdür ya bence erteleme biran önce git ve kurtul
korkunun ecele faydası yok canım ağrıdan hiçbirşey yapamazsın
tişörtlerin hayırlı olsun güle güle giy canım bend ehiç birşey almadım canım hep okul açılacağı zaman alıyorum
sahurun az değil mi canım 16 saat aç olacaksın bide çalışıyorsun ben az buldum
çok güzel bir karar almışsın canım inş başarırsın
ama dikkat et sigara bırakılınca kilo alınır biraz
kızlar acilen fikirlerinizi söyleyin bende bildireyim
günaydın kızlar yeni uyandım ama sarhoş gibiyim
dün 4 e kadar bekledim hiç uyumadım sonra uyanmak zor oluyor
sahurumu iftarla birlikte yazcam
kızlar sizdende ricam sahur ve iftarınızı birlikte yazmanız böylelikle takip etmemiz daha kolay olur
günaydın kızlar
ben gözümü açamıyorum yanlız ramazanda sahura kalkınca ben hep böyle olurum ama yiyip yatmaya cesaret edemedim dayanamam belki diye
oğluşun kahvaltısını yaptırdım şimdi hazırlanıp okula gidicez akşam üstü görüşürüz artık
Kızlar size tünaydın bana günaydın ve bugün ben kötü bişey yaptım..Babam gece 3te uyandır dedi tamam dedim saati kurdum 2:30 gibi uyuyakalmısım bir uyandm saat sabah 9:30.kimseyi uyandıramadm anlayacağınız.cok ac ve susuzum netcem bilmiorum...
birde az önce tartıldım nasıl bir vücuda sahipsem dünkiyle alakası olmayan bi rakam çıktı
acaba yedik yattık diyemi oldu ayy hep böyle olacaksa sahur mahur yemem gari ben
bence gün ortasında tartılma canım vücut acayip bişey hiçbirşey yemiyordum dışarda dolaşıp geliyordum ama fazla çıkıyordum sabah tartıl sahur yapmış olsanda göreceksin az çıkacak
yok canım zaten sabah tartıldım daha fazla çıktım az önce tartıldım bi kaç gram daha eksik
herhalde akşama doğru dünki rakama iner artık
prşme gee sahurda special k yiycem ne olur ne olmaz sabahına diye
canım bence de ikiye bölünmeli kesinlikle çok doğru bir karar olur.
sağol canım.Hepimize hayırlı ramazanlar:)
canım benim diş agrısı cok zordur ve en cok ben bilirim inadına da korkudan gidip cektirmem.geçmiş olsun
fadik geçmiş olsun kuzu günlerdir abimde çekiyodu diş ağrısı sonunda gitti çürüyen dişi çektirdi kurtuldum diye nerdeyse göbek atıcaktı
diş ağrısı kabir azabına benzer derler :18:
selam kızlar
Kızlar size tünaydın bana günaydın ve bugün ben kötü bişey yaptım..Babam gece 3te uyandır dedi tamam dedim saati kurdum 2:30 gibi uyuyakalmısım bir uyandm saat sabah 9:30.kimseyi uyandıramadm anlayacağınız.cok ac ve susuzum netcem bilmiorum...
birde az önce tartıldım nasıl bir vücuda sahipsem dünkiyle alakası olmayan bi rakam çıktı
acaba yedik yattık diyemi oldu ayy hep böyle olacaksa sahur mahur yemem gari ben
sagol canım benım yaa aynı bend3e senın gibi korkudn ınadına gidemem halbuki erken gitsem çekilmicekti bile ahh bu korkum varrya ama napim gerçkten çok korkuyorum:78::78::78::78::78::78:
sağolll canımm evet kuzuuu yaa resmen yaralı ceylan oldum yine yaaa:86::86::86::86::86: ramazanın ilk günlerini tutuyum canım olmadı adet olduğumda giderim hem oruç tutmamış olmamm:78::78::78::78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?