- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.301
tatlım hele bir hazırliim yazıcam daha hazırlamadım çünkü iftardan sonra görüşürüz artık benim acele etmem lazım yoksa yetişmicek yemekler
canım ben bir kase çorba
salata, karpuzla kapatmak istiyorum
kuru fasulye, et sote ve pilav var akşamki menüde ama ben yemekle yememek arasında kaldım
slm kızlarrr ben geldim nasısınız bakalım nasıl gidiyor oruçlu ilk gün ben regl olduğum için tutamadım bugün :s
dün yoktum arkadaşlarımla büyük adaya gittik çok güzel ama bir o kadarda yorucu bir gündü
dün ne yediğimi yazayım 2 dilim börek sabah kalvaltısında.öğlen dondurma akşamda bir kase çorba yedim.
bugün daha birşey yiyemedim babam evde utanıyorum birşeyler yemeye :))) gizlice mutfağa girip domates salatalık falan yemeyi düşünüyorumm :)))
canım zor oluyo diimi evde herkes oruçluyken tutmamak seninki zorunlu yapçak bişi yok artık
Fazla yüklenme de o kadar saat aç kaldın zorlanmayasın şimdi :))
evet canım ya aynen öyle walla babam dışarı çıktığında mutfaga girdim domates salatalık doğradım yemeye baladım ki babam mutfağa girdi çok utandım ya ama ne yapayım artık yapacak birşey yok :)))
bakalım canım bi iftar gelsin duruma göre bakacam
Hoşgeldiinn 11 ayın suu suuuu suuuuuu. Neyse sakiniim
Susadım yaa
bende yarın başlıycam kızlar oruca bu gece kalkarım ama korkuyorum ya susuzluk çok zor...
aslı kıs sade çorbayla olurmu kaç saat aç kaldın ,bence protein kalsiyumda almak gerekiyo biraz.....
çokta rahatsız etmiyor canım aslında biraz halsizlik başağrısı o kadar allah yardım ediyor
benim şansım evde olmak dışarda olsam daha rahatsız olurum heralde
dün yediklerin çok az canım eğer sadece bunları yediysen ve başka bir şey yemediysen
hızlı kilo verirsin ama bıraktığında diyeti daha fazlasıyla döner sana
bu yüzden yediklerini biraz daha artır, domates, salatalık ekle aralarda meyve olsun
öğünlerinde 3-4 kaşık sebze yemeği olsun canım
ama dün evde olmadığım için dışarıda pek birşey yiyemedim eve geldiğimde de çok geç olduğu için sadece çorba içeyim dedim canım :))
mrb hanımlar... oruç tutanların niyetleri kabul olur inş
ezan okunur okunmaz direk suya saldırcam. da ne kadar süre sonra yemek yemeliyim onu bilmiyorum:26:
tamam canım ama söylediklerime dikkat et canım inan az yediğin zaman bırakınca fazlasıyla geri geliyor
yediklerinin hepsini yaz canım en ufak ne olursa yazılınca sende görüyorsun aslında az yedim derken yazınca az olmadığını görüyoruz :26:
kız durmadan su su deme aklından hiç çıkmaz başak şeyler düşün şimdi gide ayran kola düşünürmüşsün sen
doğru söylüyorsun canım öyle walla ama en azından domates salatalık gibi az kalorili şeyler tüketmeye çalışıyorum tabi benimde aştığım zamanlar oluyor bazen karpuzu fazla kaçırdığım oluyor :)))
bide bugün tartıldım 76.5 çıktımacaba adet dönemindeyim diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?