Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hım ben öle ölçülü yapmamki kuzu bulguru kavururum sonra sivri biber,sonra domates salça biraz daha kavurup su koyarım...

houyy bende normel pirinç pilavını harika yaparım gerçekten meşurdur amaaaa bu bulgur pilavını yapamıyorum ölçüsüz olmuyo yani denedim yapamıyorum akşama bi bulgur pilavı yapimm diyorum yanınada başka bişey hani bugünlük çünki yarın ablam gelecekk o yapıcak yemeklerii kendisi dedii sen yorulma bacumm dediii ben gelir erkenden yaparım dedi
bende aferinn didimmm adam ol didimmm
ayyy varya bızım gruba katılmayı dusunuyo ablam gelir okur felan şaka didiimmm ablam şakkaaa:86::86::86::86:

aşagıda kimleri görüyorumm kimleriiii:103::103::103::103::103::103:
elifusss hoş geldinn balımmm

selamlar canlar
yengemle pazara gittik ordan kurana daha yeni eve geldim
eşim komposto istemişti kaç gün önce zerdali aldımda yaptım pişiyo

akşamki menümüz

kıymalı taze barbunya
pilav
komposto
salata
ve suuuuuuuuuuu

cnm senin buraya gelme ihtimalin var zaten:) görüşürüz tabii ki.ama benim gezebilme ihtimalim yok erkek arkımdan dolayı

kızlar bu arada benim kk daki yemek tarfileirmde sade bulgur pilavı tarifim var hemide resimli yapabilirisn süper oliii

ayşemm gelmişşş ayşemmmm
canım ben istedim bulgur pilavı tarifiniii anlatsana bana bi nolarrrrrr

dün iftar menümü yazam bari

1 kepçe çorba
1 parça pide
2 kaşık tzae faulye kavurma
salata
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

he birde dayımın 10 dk olan ısrarı üzerine kadayıf sarması almış ondan yedim çok az bişi

ara öğün olarak

bir bardak fanta
4 tane eti hoşbeş yedim

yaa kızlarr ayşemmm bana sess verr benlenn ilgilennn nolarrr
akşama ne yapıyım yemek pratik güzell vede sadece bugün yemek içinn hııııı? haydin ayşemm haydinnn yaralı ceylanımmm

akşama ne yapıyım yemek pratik güzell vede sadece bugün yemek içinn hııııı? haydin ayşemm haydinnn yaralı ceylanımmm

Canım ben de onu düşünüyordum sabahtan beri. Bugün ben yapmaya karar verdim yemekleri. Domates, biber, patlıcan falan ne bulursam koyup atcam fırına Ya şimdi aklıma takıldı suyunu nasıl yapcam ben onun annemlere sorarsam dalga geçerler benle

valla canım evde olan sebze felan varmı :26:
bulgur pilavı yap işte ölçüsünü veriyom ben sana
sebzeli yapmak istiyosan soğan ince ince doğra kavur biberleri doğra at kavur
sonra domatesleri soy doğra at içine istersen ufak ufak patatesde koy
azcıkda salça koy istersne domates renk vermezse

sonra içine 1 bardak bulguru at kavur

1,5 bardak kaynamış suyuda koy içine istediğin baharatıda at kısık ateşde pişsin

slm kızlar nasılsınız ya ne bu yemek tarifleri filan
görende diyet takımı değil yemekteyiz sanacak

Son düzenleme:

sağoll canım benim yaaa walla hemncik yaparım ben yazayım hemen

cuma günü bildirimi kaça kadar yapabiliyoduk aslı

ben en geö ne zamansa o zmana tartılıcam da

akşama doğru daha bi eksik çıkıyorumda eccik ucundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…