Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağoll canım benim yaaa walla hemncik yaparım ben yazayım hemen

gözdecim biraz üzerlerini geçecek kadar su koy yeter çok sulu olmasın

kızlarrr akşam eve giderken hemencik evin karşısındaki tıp merkezine uğrucamm 7/24 diş var artık dayanılıcak gibi değil orucu yemeyim dedim de eğer apse yapmışsa ilaç vericekk valla cesaretim gelmişken gidiimm diyorum çünki .
ve orucu yemek istemiyorum adetimi beklesem mi acaba ama dayanamıyorum ağrı kesicide yok artık fayda etmiyoo onun için akşam gidicem kafaya koydum burnumun dibinde yaa korktuğum için hep daha kötüye gidiyo

çok kötüyse mecbur gidicen kuzu geçmiş olsun...

ama kaptennnnn kaptennnn unutamıyommmm yapamıyorumm :86::86::86::86::86::86::86::86:

boşver canım istediğin kiloya geldiğini hayal et

canım bilgisayarım arızalıydı anca gelebildim.söyle tatlım cezam neyse çekecem artık :)))

evet canım sen şanslısın yine eskiden bütün takımlara gidip cezalıyım üzerime düşen görevi yapmadım yazıyordun bundan kurtuldun
şimdi bizim takıma 30 mesaj yazcaksın
hepsindede cazalıyım üzerime düşen görevi yapmadım yazacaksın
biliyorum zor biraz ama 7 mesajın kıymetini anlatıyor bize canım

canım iftardan sonra açık değil mi git böyle olmaz bütün işlerini engeller bu ağrı canım

evet baya büyük bir yükten kurtulmuşum :)) buraya yazacağım yani ard arda yazsam olur dimi yoksa bir güne mi yayacağım :)))

gözdecim ben miktarını sandım ben 1-2 kaşık salçayı suyla sulandırıp, onun içine sıvıyağ, tuz ve istediğim baharatları koyuyorum

heh tamamdır benim de öğrenmek istediğim buydu.. Çok sağol ablacım :)) ıı bi de şimdi herkes yemek hazırlamaya gittiler ya benim için baya erkendir heralde bu saat ben sadece onu yapıcam. 7 gibi yapmaya başlasam yetişir mii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…