- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.681
tatlım bu dukanı anlatsana kuzum seyir evresindesin neler yiyiyorsun napıyorsun merak ediyorum ben kitabını alamadım merkeze gidince bulurum ancak buralarda bulamam
ay bugün bendede aynı dert var ayşen nasıl yapçaz ya çok zor geliyo bana yarında büyük temizlik günüm ama benim elim kalkmıyo
anam face gelmiş ayşenim bende yazıyom şimcik ekle
yok kızım senin kaynanaya çok o eşyalar nasıl kızdırıyo insanı
yani birden yüklenince kötü olmuş biraz ama napalım. Bi dahakine daha dikkat et de yorma bu kadar kendinii :))
selam kızlar nasılsınız aşağıda nazomu gözdemi görüyorum hayat nasıl gidiyor
canım ben napayım
ama tamamlamışsın tebrikler
merhaba canım ben çok yorulmuşum baya hamlamışım tabi tüm gün otur otur sonra kalk 3.5 km yürü olacağı buydu
kendime yeni yeni geliyorum
seyirde domates salatalık marul biber mantar havuç yani pişmiş pişmemiş sebzeler
canım sorun olmaz 2-3 günde alışırım önemli olan yanımdakilerin alışması
tatlım haraketsiz kalınca öyle oluyo dün benimde et kırığı olmuş azcık bacaklarım devam edicem akşamları yürümeye o zaman geçer
dikkat ette yanındakileri kaçırma ablacm önemli olan bu sonra kalırsın benim gibi üüü:84::84::84::84::90::90:
houyyy annemmm yaaa walla oraya gelince şuu hanii çamur peyniri varya bende yicem ondann yaa nasıl merak ediyorumm tadıı nasıl bişey die
şimcikk bana sahurr fazla iftar az geldii nazoomm yaa nie bilmiyorum ama dur bidaa bi okimm annemmmivett hanii çorbaydı yoğurttu sonrasında kahvaltı olmuşş ya onun için sakın kızma üzülürüm yoksamm seni nekadarrrrrrrr sevdiğimi biliyosun
vevvevvevee burdann nazommmunnn eşine sesleniyorummm
yaaa bakk nazonun eşi abii sennn nie bu kadını zorda bırakıyonn yaa patlıcan istemeler felann oo burda azimlen kilo vermeye çalışıyoo yanii destek ol birazz azcııkkk gözünü seveyim yahuu destek lazımm benimm nazoma annemeedahhaaaa bu habersiz misafir olayaını unutmuşşş değilimmm yanii ona göre vallaa azcıkk kadını dietiyle başbaşa bırakk yoksa biliyosun gelir alırım nazomuu
sadece sebzemi yiyiyorsun kuzu başka bişi yokmu ne kadar sürcek seyir
evet çok eğlencelii :))
tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstelik çiğnedi zamanla geçer dedi zamanlaa zamanlaaa hobbaaa
fadik kuzuuuuuuuuuuuuuum
senin canın çamur peynirmi çekti kuzum gel bensana hemen alcam aslında kargoyla göndersem diyede düşündüm ama o günlük oluyo çok dayanıklı bi şey değil yani oraya gitmeye dayanmaz sıcakya
ben sana kızarmıyım kuzum okuyunca banada sahur çok geliyo aslında ama nasıl oluyo anlamıyorum küçük kaselerde çorba ve yoğurdu özellikle yiyiyorum
sonrada kendime küçük bir kahvaltı tabağı yapıyorum ama haklısın bi kısmını çıkarıyım ben bu gece tabaktan çünkü iyice doymuş kalkıyorum sofradan bu kadar doymamak lazım
bide canım dün baya bir rüzgar vardı onuda yedim o etkiledi birazda
ben geldimmmmmmmmmm :103::103::103::103::103::103::131::131::131::131::131::131:
napıyosunuz bakalım bacularrrrrrrrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
harika bi parçaa yani insan dinleyincee gülümsüyoo
ben geldimmmmmmmmmm :103::103::103::103::103::103::131::131::131::131::131::131:
napıyosunuz bakalım bacularrrrrrrrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
oyy sağoll annemmm wallaa duygulandım şimdi yemin ediyorumyaa ben senii hakketten boşuna sevmiyorum yaa baksana şu kalbin güzelliğine hemn kargoyla gönderimm diyooo sağoll annemmmm düşünmen bile yeterli wallahi
hemm allah izin verirse ben senin yanına şöyleee çıtır bi halde gelince açık büfe kahvaltıı yaparızz wallaaa ne güzelllinşallahhh
sahurda evet doymamamk lazım annem yaa çünki hani hemen yatıyoz yaa onun için hareket yok bişey yokama iftardan sonra mesela yine bi hareket ediyoz hemen yatmıyoz onun içinn
sahurda evet doymamamk lazım annem yaa çünki hani hemen yatıyoz yaa onun için hareket yok bişey yokama iftardan sonra mesela yine bi hareket ediyoz hemen yatmıyoz onun içinn
dikkat et canım hastalanma yaz hastalığı kötü oluyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?