Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede öyle yapalım bende öyle yapıyorum çünkü

ilkim sen deniz kenarında bir yerdemi oturuyorsun canım çok şanslısın
iyi gelmezmi hiç deniz havası kafa nereye biz orayaaaa

evt ablacım çok güzel buralar yüryüş için çok müsait aslında:)

off netten tarifine baktım fotoğrafını da yüklemişler canım çekti.hiç duymamıştım ekşili patlıcan ama birgün deniycem.belki kocacıma yaparım ilerde:123:.bnm erkek ark ım normalde patlıcan yemeklerini sevmezdi benim yemeklerimle alıştı artık yiyo

geçmiş olsun canım...
fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik

ekledim canım ben seni:76:

valla canım Allah korumuş cana geleceğine mala gelsin.sağlık olduktan sonra tekrar alınır mal.

kabul:124:

kızlar maşallah geçmişi oku oku anca bitti :) neler yapıosunuz ben 14:30 da kalktım:18::18::18:

niyeymişkine anlat bakemm sakıncalı olcek ne varrr

ııı şeey

hıııııııııııııııııııııııııı

güzel bir fikir canım zaten ben çıkıyorum diyenleri beğeniyorum dikkat ederiz bundan sonra

meryem kelebek ekledim seni,aslı sana niye istek gönderemiyorum kuzu...

canım ben bütün ayarları kapatmıştım bir ara sorun olmuştuda ben sana göndereyim

kızlar maşallah geçmişi oku oku anca bitti :) neler yapıosunuz ben 14:30 da kalktım:18::18::18:

anam kız ne yaptın öyle

benn nasıl gi,zemlii bi hatunn oldumm yaa
ayy merak ediyonuzda
sonunda hüsrana uğramazsınız inşallahhh

bu hafta çekinip koyimm bitane walla yaa
ayıp ediyorum ama

yok yok hüsrana uğramayız ben gördüm

ivet aslı nasıl gördün bakalım...

sen nasıl gördün canım ben niye göremedim

yaa kızzlarr şeyy hımm keeemm kümm benim vesikalık bi fotoğr. vardı onu koymuştum ama hemncik silmiştim:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

sağoll kaptann :78::78::78::78::78::78:

kızlarr keyfimmm yerine geldi zatiii yerindeydi dee

ablam aradı evdeymişş yanii bizdee baya oldu diyo gelelii eee niye beni aramadın dedimmm süpriz mi yaptınn hııı ahh canım bacumm benimmm
akşama yemekler ablamdann eve gidince aslında yatıp uyusam mı 1 saat ama bizim bebeler uyutmazkii teyze diye diye hele ufak olan 5 yaşındaki hiçç susmuyoo süreklii teyze teyze
büyük olann daha sakinn ama oda sürekli kucağımda ikiside oruç tutuyoo tam gün ablama dedim ya tutmasınlarr diye bızımkıler dinlemiy napıyım diyoo sahura bıle kalkıyolarmışş ayyy yawrularımm yaaaa en değerli iki varlığım benim

yani kızlar bugün eve gidippp koşuşturmuycammmm yahuuu yuppiii oley oleyyy:86::86::101::101::101::101::118::118::118::118::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

gözün aydın canım rahat olursun bugün biraz
5 yaşındaki yiğenin nasıl oruç tutuyor ya maşallah

gözün aydın canım rahat olursun bugün biraz
5 yaşındaki yiğenin nasıl oruç tutuyor ya maşallah

sağoll kaptenn evet evet bugün şöylee bii oh diycem masa felan hazırlarımda yemek derdim yokk oleyyy
wallla kaptann en ufağı 5 yaşında büyüğü 8 yaşına giricekk tutuyolarr subanallahh maşallahh çok heveslilerr zatenn

maşallah allah nazarlardan saklasın

gözün aydın canım..
maşallah ya nasıl tutuyorlar hayret ettim biz bile bu kadar zorlanırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…