Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canıım napalım öyle oturuyoruz sohbet ediyoruuz sen napıyorsunnn :))

napim canımmm ders çalışmam lazım ama çalışasım yokk boşuna kendimi kasmayım ve uykum var kafamı kyuyum masama uyuyummm diyorumm wallaa işte böyle tatlım yaptığım bu şeytanlan savaş veriyorum resmen

ay bilmez miyimm o savaşıı :90: bitecek gibi duruyor benim de o savaşım bakalım umarım biter:90::90: hayırdır canım ne sınavı bu :))

inşllahh nazom çok istiyorumm gelmeyi wallaa Allah biliyor içimi şimcikk gönül isterdi kii kızlarlannn hepimiz gelelim ama olmuyoo yani maalesefff ben gelebilicem sadece yaşasın kötülük
ben varya nazomm inan yemek yeniyo yaa zaten tek göz kapalı benim masayı toplayıp hopp yataga napimm ama işe bitkin halde geliyorumm yoksaa

bu sıcakta ders çalışmak insanın içinden gelmez ki allah kolaylık versin canım
benimde biraz temizlik yapmam lazım birazdan kalkarım diye diye erteliyorum

inşllahh nazom çok istiyorumm gelmeyi wallaa Allah biliyor içimi şimcikk gönül isterdi kii kızlarlannn hepimiz gelelim ama olmuyoo yani maalesefff ben gelebilicem sadece yaşasın kötülük

14. takımın çıtırlar hazırlanın fadik bizi nazmiyeye götürecekmiş :124::124::124::124::124:

ay bilmez miyimm o savaşıı :90: bitecek gibi duruyor benim de o savaşım bakalım umarım biter:90::90: hayırdır canım ne sınavı bu :))

canım anayasa ingilizce ve kalem mevzuatından bütünlemeye kaldımm ve eğer birini bile veremezsem sınıf tekrarı yapıcam ki allah korurusn

bu sıcakta ders çalışmak insanın içinden gelmez ki allah kolaylık versin canım
benimde biraz temizlik yapmam lazım birazdan kalkarım diye diye erteliyorum

aynen kaptenn yaaa walla billaa

14. takımın çıtırlar hazırlanın fadik bizi nazmiyeye götürecekmiş :124::124::124::124::124:

heee tabiii çıtırlarr hattaaa özell uçaklann götürücem bi kahvaltı yapar dönerikkkkk ne olcekkk yaaaa

geçmiş olsun allah korusun kuzu....

üstüme düşen görevi yerine getirmedim cezalıyım 3030303030

getirseydinya oku okju bi hal oldum

süpper..............

fatoşumun gelmesine az kaldıı bitiyo bu hasretlik sonundaa
gidişi amansız oldu ammmaaaaa dönüşü muhteşem olacak benim canım arkadaşımın

ben herkezi beklerim canımcım
canım ben işe gitmiyorum diye böyleyim haklısın bende eskiden işe giderken kalkmıyodum bile uykumu alamıyorum diye yiyip yatıyordum

kaptenn benim aklıma ne geldi biliyomusun şimdi hani biz topikten çıkıyoruz yaa ben ce kim çıkarsa onun çıkış msj beğenelim ki geri geldiğinde geçmişi okuması kolay olsun. walla hani ben beğendiniz ya bı kaç gundur topiğe gelince beğenilerimi bı tıklıyom ondan sonra başlıyorum okumaya hem bişey kaçırmamış oluyorum cvp yazıyorum . bence güzel bi fikir sizce nedersinzi kızlar ve kapten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…