Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abur cuburcuyum ben canım yaonlardan vazgeçersem olacak bu iş.canım sen baya kilo vermişsin ne kadar sürede verdin,özel bir şeyler var mı yaptığın.doğum sonrası kiloların mı hikayeni bilmiyorum ama.

canım benim öyküm karışık ben çok çabuk kilo verip çok fazla geri alan biriyim hamilelik değil bekarım
genelde sıkı, ağır diyetlerle verdim ama baktım hep ver al, ver al olmuyor şimdi daha sakin diyetlerle yoluma devam ediyorum

prenses88 9
aynalar 38
irras 7
aysen_34 14
faTTa83 izinli
nazco 12
emidaf 34
pinkcat87 8
elifus 10+30
selinay 16
zamann 0
gozdee07 18
eylülüms 5(yeni üye) :13::13::13:

ellerine sağlık canım zaman gelmeyecek sen onu listeye koyma

güzel bir menü sahurda yine proteinler ilk sırada

canım onun çaresi ucundan azcııkk

günaydın günaydın

aman allah vermesin çok kötü bişi yangın canlarına bişi olmamış allahtan nasıl kasti kız insan kasti yangınmı çıkarır

ay bissürü alıntı yapmıştım hiçbiri çıkmamış yapamamışım herhalde uykum aymamış daha uyuyorum

oohh ne güzel kız kocayıda al karşına birlikte oynayın

kaptenn bence iyi gidiyosunnn maşşaaallahhh

houyyy annemmm yaaa walla oraya gelince şuu hanii çamur peyniri varya bende yicem ondann yaa nasıl merak ediyorumm tadıı nasıl bişey die

canım bende kendime şaşırıyorum
ama daha oynama yok ama kırcam bu vücudun direncini

merhabalar sonunda kesin olark ben geldim

hoşgeldin canım

bence iyi etmemişsin canım istemesende ye bişeyler tüm gün çalışıyorsun
bu arada naptın gittin mi dişçiye

az kalmış inş bi sorun çıkmadan kurtulur eşin bu dertten allah acil şifalar versin

süper fikir eğlenceli bir egzersiz olur hem belin incelir
buz yemek diyet yaparken daha iyiymiş kızlar vücüt kaybettiği ısıyı geri kazanmak için daha fazla kalori harcarmış

Aa öyle mi bilmiyordum canım su kalmayınca serinlemek için buza saldırmıştım iyi yapmışım o zaman:90::90:

bu arada dün sinirlerim nasıl bozuldu anlatamam yaaaa

hayırdır canım ne oldu

canım bu diyet için o kadar emek harcıyorsun geri kilo vermene sevindim sakın kendini bırakma

fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik

oohh ne güzel çok sevindim

canımm bence az yani sağlıklı ve kalıcı kilo vermek çönemli olann vee sakınn iftarda hemennn soğuukk su içme çok zararlıymışş dikkat et

diyetteyim diye zorlamıyorum ki canım kendimi. Yazdan dolayı mı sıcaklardan dolayı mı bilmiyorum ama yiyemiyorum. O yediklerimi de zar zor yedim inanır mısın. Zararlı olduğunu bilmiyordum canım yaa teşekkür ederim önerilerin için dikkate alcam :))

allah korumuş canım mala gelmemiş
bu insanları anlamıyorum başka insanların canına neden olabilecek bir şeyi nasıl gözlerini kırpmadan yapıyorlar

allah bana uzun ömürler versin canım kolay bir iş değil kendi canını ortaya koyup insanları kurtarmaya çalışıyorlar

allah yardımcınız olur canım boş ver o onların insanlığı
hepsi birden olmazsa yavaş yavaş olur
siz mutlu olun yeter

ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun zor bir şey gerçekten. Allah komşularına kolaylık, sabır versin. Allahtan kimseye birşey olmamış ://

iyidir tatlım sen nasılsın ben sabah uyumuştum o yüzden hala uyumak istiyorum gözüm açılmıyo
:87::87::87::87::87::87::87::87::87:

ben de iyiyim tatlım :)) annem uyandırdı beni bugün ne güzel uyuyordum. Yok hastane, randevu falan gittik geldik. Hala gözlerimin üstünde bi ağırlık var ama uyuyamıyoruum :))

selam kızlar nasılsınız aşağıda nazomu gözdemi görüyorum hayat nasıl gidiyor

15 oldu aslı yetmezmi yaaaa

canım ben napayım
ama tamamlamışsın tebrikler

kızlaar herkese merhabaa nasılsınız bakalıım keyfiniz yerindedir umarııım :))

merhaba canım ben çok yorulmuşum baya hamlamışım tabi tüm gün otur otur sonra kalk 3.5 km yürü olacağı buydu
kendime yeni yeni geliyorum

tatlım bu dukanı anlatsana kuzum seyir evresindesin neler yiyiyorsun napıyorsun merak ediyorum ben kitabını alamadım merkeze gidince bulurum ancak buralarda bulamam

günaydınlar kızlar

anam yata kalka yata kalka iyice sersem oldum yaw

bir sürü işim var bugün sadece yemek yapmıycam yavaştan yavaştan evi süpürüp silmem temizlik yapmam lazım

ay bugün bendede aynı dert var ayşen nasıl yapçaz ya çok zor geliyo bana yarında büyük temizlik günüm ama benim elim kalkmıyo

fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik

anam face gelmiş ayşenim bende yazıyom şimcik ekle

yok kızım senin kaynanaya çok o eşyalar nasıl kızdırıyo insanı

yani birden yüklenince kötü olmuş biraz ama napalım. Bi dahakine daha dikkat et de yorma bu kadar kendinii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…