Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu gece uyuya kalmışım malesef kızlar son anda elimde telefon uyandım alarm çalmış elime alıp bidaha uyumuşum galiba hiç hatırlamıyorum
son anda hemen bişiler yedik eşimle suyumuzu içtik ezan okundu ve herşey bitti ama yetiştik gene şükürler olsun

ne güzel ya bi emekli olayım doğru kendimi deniz kenarında bir yerlere atçam
canım bizimyaptıklarımız nettekindenmidir bilmiyorum ama benimm kaynananın yemeklerinden
güzel oluyo gerçekten bende seviyorum
:21
benn nasıl gi,zemlii bi hatunn oldumm yaa
ayy merak ediyonuzda
sonunda hüsrana uğramazsınız inşallahhh:6

bu hafta çekinip koyimm bitane walla yaa
ayıp ediyorum ama

evet ayıp ediyon azcık
merakla bekliyorum benim kuzum nasılmış

gözün aydın kuzum allah bağışlasın yeğenlerinide maşallah onlara ya oruç tutuyorlar içinde var çocukların ne güzel

kolay gelsin canım çok zor ev taşıma işi bütün ev hopluyor ben nefret ettim o kadar çok taşındımki allah kendinize versin inş

ya ramazan geldi geleli bendede durum aynı nolcakki bende panik olmaya başladım artık başta azcık vermiştim moralim düzelmişti ne güzel

tatlım şaka o biz kimsenin gönüllü olmadığı şeyler için emrivaki olayını böyle söyleyiveriyoruz kura çektik sana çıktı

karpuzu bende seviyorum canım ama şişkinlik yapıyormuş diyetteyken uzak durmak gerekiyormuş şaşırıdm

güle güle canım

canımreglim çok yaklaştı tatlı yemek istiyorum yememek içinde karpuz yedim artık daha masumdur herhalde

güle güle canım
benimde bir kocam olsa banada bağırsa olma mı

sağol canım iyiyim sen nasılsın

ah canım kocan olsunda bizimkiler gibi dediğim dedik olmasın
oğlan uyanmış onuda uyandırmış ortalığı ayağa kaldırıyor çocuğa bak diye
:84::84::84::84:

:124::124::124::124: GÜNAYDIN MELEKLERİM :124::124::124::124::124::124:

bir sürü alıntı yaptım ama hepsi gitmişşş amaa neyseki meleklerimin hiç birinde olumsuz bişey yok çok şükür sadece yemekler biraz fazla kaçırılmış gibi hiddetmişsiniz ki bencede evet ama olsun spor yapıyosunuz yanii en ne demişler en güzel spor YÜRÜYÜŞŞ eskiden plates mi varmışş yaniii neysee güne sayenizde güzel başladım gerçkten kızlar çünkii geçmişi okuyunca baktım ki hepiniz huzurlusunuz mutlusunuz ne bilimm yaa walla ailem gibi benimsemişim sizi yemin ediyorum.. boşuna MELEKLERİM demiyorum yaa evettt sabah ana haber bültenini sunmak için hemen geliyorumm kızlrrr

ŞİMDİ FADİKDEN HABERLERE DİNLİYOSUNUZZ

alınan bilgilere göree dün fadik iftarda pideyi fazla kaçırmuşş hemen bağlanalım lütfen
:108::108::108::108:

SAHURDA YEDİKLERİM
3 bardak büyük su oakadar çünkii gözlerimi açamıyodum kızlarr babama hemen yemekleri ısıtıp masayı hazırladım yattım babam kızım topla dedi ve hemen topladım hopp uyudum. yani durum bundan ibarett kızlarr:78::78::78::78::78::78:

İFTARDAA.....
1. kepçe mercimek çorbası
1. lt su
yarım pide (bunu yazarken utanıyorum kızlarr walla ama pidenin boyutuu ufakk gerçekten)
1. bardak yediğün
bukadar çok doydum çünkiiii:78::78::78::78::78:

kızlarr dün işten çıktımm eve giderken hemenn pizzacıya uğradım bizim ufaklıklara yaptırdım 1 tane. eve bi geldim kii ablam yemekleri döktürmüşş mübarekk yaa hatta bana iki günlük yemek daha yapmışş yorulmayım diee yengemde her tarafı silmiş süpürmüşş walla ikisi ne güzell süpriz yaptılar banaaa yengem alt katta oturuyo zaten. aramız bozuktu düzeldi geçen hafta. hatta bizimkiler kompostu bile yapmışlarr. ayy eve girince bi mutlu oldum anlatamam . bizim çocuklarda beniii hele elimdekini görüncee delii oldularr wallaa acıkmış yawrularımm

sonra yemek faslıı bitti çay demlee bulaşık yıkaa oturdukkk dinlendikk damat adayıyla ilgili yorumlar yapıldıı:78::78::78::78::78: çeyiz almam için bir baskıı gördümmm wallaa
sonra yengemle saat 1:30'a kadar oturduk konuştukkk adaydan felann öyle yaniii akşamım böyleydii kızlar
cuma günü ablam davett ettii iftara belki giderizz daha belli değill:82::82::82::82::82::82:

günaydın arkadaşlar...emzirdiğim için oruç tutmuyorum malum sabah kalkıp kahvaltımı yaptım...bebeğimi emzirdim yatırdım şimdi.

ya diyet yapmak bişey değilde bir de kendi dışımızda yapılan ikramları yemek zorunda kalıyoz ya o çok kötü...akşam saat 10 gibi alamlardaydık,arnavut ciğeri yaptılar o saatte..birazcık yedim..o olmasaydı diyetim güzel gitmişti dün.

günaydın günaydın açtım takımımı bol paylaşımlı hareketli bir gün olur inş

günaydın kızlar hepinize ,meryem enrjine hayranım kuzu sabah sabah(bundan sonra sana meryem diyebilirmiyim)heeheh

prenses88 4
aynalar 29
irras 18 + 30 :82::82::82:
aysen_34 15
faTTa83 6
nazco 16
emidaf 29
pinkcat87 13
elifus 7
selinay 9
gozdee07 19
eylülüms 11

ellerine sağlık canım

yine ucuz atlatmışsınız canım

ah canım kocan olsunda bizimkiler gibi dediğim dedik olmasın
oğlan uyanmış onuda uyandırmış ortalığı ayağa kaldırıyor çocuğa bak diye
:84::84::84::84:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

sahurumu yazıyorum
bir avuç pide
2 dilim peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
3 bardak su

çok mu doydun

oohh ohhh ne güzel ya bizede anlat ne oluyo ne çeyizi bu

bu arada çok garip bi rüya gördümm kızlarr

hayırdır ne gördün canım

canım artık olmuş düşünerek kendini kötü etkileme bundan sonra daha dikkatli olursun

hepiniz kaçmışsınız kimsecikler yok

ben geldim canım nasılsın

iyiym canım bebeklerle uğraşıyom küçük biraz hasta,büyükte yüzmeye gidicem diye tuturdu ona havuz araştırıyorum....

günaydın kızlar

sabah 5 de yattım yeni kalktımda :86::86::86::86::86::86:

ayy salak salak rüyalar gördüm sevmediğim insanları felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…