- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.861
hadi yaaane güzel ya bi emekli olayım doğru kendimi deniz kenarında bir yerlere atçam
canım bizimyaptıklarımız nettekindenmidir bilmiyorum ama benimm kaynananın yemeklerinden
güzel oluyo gerçekten bende seviyorum
:21
evet ayıp ediyon azcık
merakla bekliyorum benim kuzum nasılmış
gözün aydın kuzum allah bağışlasın yeğenlerinide maşallah onlara ya oruç tutuyorlar içinde var çocukların ne güzel
kolay gelsin canım çok zor ev taşıma işi bütün ev hopluyor ben nefret ettim o kadar çok taşındımki allah kendinize versin inş
ya ramazan geldi geleli bendede durum aynı nolcakki bende panik olmaya başladım artık başta azcık vermiştim moralim düzelmişti ne güzel
tatlım şaka o biz kimsenin gönüllü olmadığı şeyler için emrivaki olayını böyle söyleyiveriyoruzkura çektik sana çıktı
canımreglim çok yaklaştı tatlı yemek istiyorum yememek içinde karpuz yedim artık daha masumdur herhalde
ah canım kocan olsunda bizimkiler gibi dediğim dedik olmasın
oğlan uyanmış onuda uyandırmış ortalığı ayağa kaldırıyor çocuğa bak diye
:84::84::84::84:
burdayım selicim ne haber?hepiniz kaçmışsınız kimsecikler yok
hayırdır inş.takımcak rüyalarımız garipleşmiş.ben de eşimin beni tanıdığımız biriyle aldattığını gördüm bi hışımla uyandım ki saat 9:))anlatıyorum durumu.sen iice sanala bağladın die benle dalga geçiyo...günaydın kızlar
sabah 5 de yattım yeni kalktımda :86::86::86::86::86::86:
ayy salak salak rüyalar gördüm sevmediğim insanları felan
hadi yaaabiz de kısa çöp çektik sana çıktı dioz ama bu da iimiş
burdayım selicim ne haber?
hayırdır inş.takımcak rüyalarımız garipleşmiş.ben de eşimin beni tanıdığımız biriyle aldattığını gördüm bi hışımla uyandım ki saat 9:))anlatıyorum durumu.sen iice sanala bağladın die benle dalga geçiyo...
günaydın canım bende rüya gördüm fadikte rüya görmüş hayırdır diyelim hayır olsun
hadi yaaabiz de kısa çöp çektik sana çıktı dioz ama bu da iimiş
burdayım selicim ne haber?
hayırdır inş.takımcak rüyalarımız garipleşmiş.ben de eşimin beni tanıdığımız biriyle aldattığını gördüm bi hışımla uyandım ki saat 9:))anlatıyorum durumu.sen iice sanala bağladın die benle dalga geçiyo...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
BU ARADA FADİK,ASLI,AYŞEN SELİ HERKEŞLERE GÜNAYDINNN...
akşamki misafirlerim için hazırlığın yarısı bitti ben de biraz mola verdimm..yorucu yaff ama Allah kabul etsin..hafatya da evde gram yemek pişirmiycem çünkü sağolsun hepsi hafataya çağırıyo sırayla..he he hee
günaydın kuzum
evet hayır olsun bakalım karma karışık rüyalarımız
herkeşlerr burdaaa yaa ne güzeellll selii. ayşemm . fatoşş. kapteennnn hepinize selamlarrrr
herkez rüya görmüş yaaaww ben rüyamda hani şuu adayy varyaa iştee onu gördüm ve salakça bişeyy ama sabah kalktığımda yaa çocuğu düşünmeye başaladım yaaa ufff
herkeşlerr burdaaa yaa ne güzeellll selii. ayşemm . fatoşş. kapteennnn hepinize selamlarrrr
herkez rüya görmüş yaaaww ben rüyamda hani şuu adayy varyaa iştee onu gördüm ve salakça bişeyy ama sabah kalktığımda yaa çocuğu düşünmeye başaladım yaaa ufff
amin bende dün bir arkadaş canımı sıkmıştı rüyamda onu polise şikayet ediyordum polisler götürüyordu
sorma yaaa.adam uyandı koluna o hırsla havluyla vurmaya başladım.ne oluyoo yaa dio garibim didim sakın ha keserim ikinizi de hem onu hem seniamanınnn o an sendeki hiddeti çok iyi tahmin edebiliyorum
bend eçok yaparım onu öyle rüya görünce gerçekmiş gibi adama sararımda sararım
evet ya toplasan bizim rüyaları bi bilim kurgu filminin senaryosu olur vallaherkeşlerr burdaaa yaa ne güzeellll selii. ayşemm . fatoşş. kapteennnn hepinize selamlarrrr
amin bende dün bir arkadaş canımı sıkmıştı rüyamda onu polise şikayet ediyordum polisler götürüyordu
rüya aleminde işlerimizi halleder olduk be yaaawww
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
1. aysen_34
2. aynalar+
3. emidaf+
4. faTTa83+
5. selinay2002+
yokmu artttırannnnnn
selam canım
nasıl gördün anlat hele bi
naber yaralı ceylanım
kız sen o damat adayını istemiyorum demiştin görüşmüycektin son kararın değişmişmiydi :26:
rüya aleminde işlerimizi halleder olduk be yaaawww
tamam canımcım görüşürüz ii okumalar ve de kolay gelsin...kızlar ben eccik kalkıyom ortalığı toplim sonrada kurana gidicem zaten
gelince grşrz inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?