Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi yaaabiz de kısa çöp çektik sana çıktı dioz ama bu da iimiş

hepiniz kaçmışsınız kimsecikler yok
burdayım selicim ne haber?

günaydın kızlar
sabah 5 de yattım yeni kalktımda :86::86::86::86::86::86:
ayy salak salak rüyalar gördüm sevmediğim insanları felan
hayırdır inş.takımcak rüyalarımız garipleşmiş.ben de eşimin beni tanıdığımız biriyle aldattığını gördüm bi hışımla uyandım ki saat 9:))anlatıyorum durumu.sen iice sanala bağladın die benle dalga geçiyo...

iyidir kuzu,,herke rüyalar görmüş hayırlara çıksın inşallah.....

BU ARADA FADİK,ASLI,AYŞEN SELİ HERKEŞLERE GÜNAYDINNN...
akşamki misafirlerim için hazırlığın yarısı bitti ben de biraz mola verdimm..yorucu yaff ama Allah kabul etsin..hafatya da evde gram yemek pişirmiycem çünkü sağolsun hepsi hafataya çağırıyo sırayla..he he hee

amanınnn o an sendeki hiddeti çok iyi tahmin edebiliyorum
bend eçok yaparım onu öyle rüya görünce gerçekmiş gibi adama sararımda sararım

hayırdır inş rüyalar tesine çıkarmış

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

hoşgeldin canım

günaydın canım
kolay gelsin neler yaptın bakalım anlatta acıkalım biraz

herkeşlerr burdaaa yaa ne güzeellll selii. ayşemm . fatoşş. kapteennnn hepinize selamlarrrr

herkez rüya görmüş yaaaww ben rüyamda hani şuu adayy varyaa iştee onu gördüm ve salakça bişeyy ama sabah kalktığımda yaa çocuğu düşünmeye başaladım yaaa ufff

bu arada seli emirhan kim beni eklemiş face de dedim tam iptal ediyodum ki baktım 4 ortak arkadaş diyo

kız goncanla çok yakışıyonuz heee

bu arada merak ettim o resimlerde kel ve sürekli bi kıza yapışmış vaziyette duran adam kim ola ki

selam canım
nasıl gördün anlat hele bi

naber yaralı ceylanım

kız sen o damat adayını istemiyorum demiştin görüşmüycektin son kararın değişmişmiydi :26:

amin bende dün bir arkadaş canımı sıkmıştı rüyamda onu polise şikayet ediyordum polisler götürüyordu

rüya aleminde işlerimizi halleder olduk be yaaawww

amanınnn o an sendeki hiddeti çok iyi tahmin edebiliyorum
bend eçok yaparım onu öyle rüya görünce gerçekmiş gibi adama sararımda sararım
sorma yaaa.adam uyandı koluna o hırsla havluyla vurmaya başladım.ne oluyoo yaa dio garibim didim sakın ha keserim ikinizi de hem onu hem senigülüyo yaaa garibim...

evet ya toplasan bizim rüyaları bi bilim kurgu filminin senaryosu olur valla

amin bende dün bir arkadaş canımı sıkmıştı rüyamda onu polise şikayet ediyordum polisler götürüyordu

iimiş

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

1. aysen_34
2. aynalar+
3. emidaf+
4. faTTa83+
5. selinay2002+

yokmu artttırannnnnn

bu akşamki misafirlerime menümü de yazıyım aslı ama inanın tadları hiç lezzetli dil.öle ot gibi bişey yani
mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
etli sebzeli güveç
sebzeli-nohutlu pilav
muska böreği
yoğurtlu mısırlı tavuk salatası
mevsim salata
güllaç
ben şimdik taze fasulye,börek,zeytinyağlı ve pilavi haleltim.öğleden sonra da gerisini,temizlik ve de sofraları haleltcemm.ama yorucuymuş heeee...neyse haftaya el ense yatcam inş

selam canım
nasıl gördün anlat hele bi

naber yaralı ceylanım

kız sen o damat adayını istemiyorum demiştin görüşmüycektin son kararın değişmişmiydi :26:

rüya aleminde işlerimizi halleder olduk be yaaawww

yaaaaa kızlarrr walllaa nasıl anlatimm ki wallahi şaştım kaldım bilinçaltı değill düşünmedim kii
ya iştee rüyamdaa bizz evlenmişizzz ama hani düün kısmını hatırlamıyorum sonra hatırladığım beraber uyuduğumuzz off ne alaka yaaa

yaralı ceyalnınn kafayıı yidiii canımm yidiiiiii erteledim ama arkadaş olarak görüşüyoruz hani arıyo msj atıyo felann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…