Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

insan beyni ile yapılamayacak bişey yok canım doğru bence her zaman pozitif olmalıyız ama beceremiyoruz işte
inş ses tonu normal düzeyde olur

1 tabak patlıcan oturması fazla olmuş canım
3 kaşık makarna yediğin için 3-4 kaşık yeseydin patlıcanı daha iyi olurdu
sahurda daha hafif yiyerek telafi edebilirsin canım

canımcım bence fazla abartı bişey yememişsin açıkcası...evet patlıcanı yarım porsiyon yapsan güzel olurdu amam tatlı,meyve vs bişey yemediğin için dengelemişsin gibi geldi bana..bilmiom diğer arklar ne düşünür ama

inş aslıcım.Rabbim sana senin temiz ve ii yüreğini hırpalamayacak bi eş olarak nasip etsin damat adayını inş.bu arada en son neye karar verdiniz?havaalanı olayını ziyaretçi olduğum günlerde de takip ediodum:))merak ettim

ben havaalanı olayı taraftarı değilim ertelenecek galiba ama yinede belli olmaz bilmiyorum

güle güle canım
benimde bir kocam olsa banada bağırsa olma mı

sağol canım iyiyim sen nasılsın
bn de iim cnm:)
kızım senle insan hiç yaşlanmaz heeee.alemsin vallaaa.tamam benim soprano da birazdan gelir..sen git ben arkadan yetişirimm....

hogördük canım...nasıl hayat nasıl ramazan ne alemde?

ii gdio cnm tam hız devam edioz oruca

evt cnm telafi etcm inş

ben havaalanı olayı taraftarı değilim ertelenecek galiba ama yinede belli olmaz bilmiyorum
bence de aceleye getirmeye gerek yok..nasipse zaten olacak...hem böle daha heves olur ve merak da artar..emin ol zarar yerine faydası olur bu merakın

bn de iim cnm:)

ii gdio cnm tam hız devam edioz oruca

evt cnm telafi etcm inş
yaf ben ilk gün ölüyodum sandım yaa kendimi yerden yere attım anlamadım neden öle oldu...ama çok şükür sonrasında rahattım..zaten havalar da epey yumuşadıı..iice esiyo burasıı.

bence de aceleye getirmeye gerek yok..nasipse zaten olacak...hem böle daha heves olur ve merak da artar..emin ol zarar yerine faydası olur bu merakın

bende öyle diyorum hem daha çok kilo vermiş olurum benide kamçılar bu olay
ama bayrama kadar kalabilir çokta uzamasın istiyorum olur ya belki canlı canlı olunca aynı elektriği almayacaz uzatmaya gerek yok o yüzden gelgitler yaşıyorum

kızlar ben de kaçıyorum artık yavaş yavaş..bu arada 2 akşamdır misafirimiz vardı..yarın akşam da 15 kişilik bi gurbumuz olcak in.hepsi de yeni evli ve kafa dengi insanlar...ama daha kaynaşamadık..yeni yeni görüşmeye başladığımız bi grupp.o yüzden güzel bi hazırlık yapcam yarın...şöleee ağır mı ağırrr:))ama yiycek mi fatma HHAYYIRRR.ucundan acık yapcakk.inş bu hafta hedefim 1 kilo ve üzeri...bakalım hayırlısı...çok öptüm hatuncuklarımm.yarın öğlen bi daha gircem inşş.fadikim burdan sana mesajjj 2de burda buluşalımm:))ii geceler...

kaptancım merak etme yazışırken ve ya telde o elektriği yakaladıysan yüzyüze iki kat oluyo:78::78:
inş dediğin gibi hem de daha bi kilo vermiş olursunn ve kafanda bazı şşeyler daha ne tolur..inş benim içime doğuyo bu aday sei mutlu etcek gibi geliyo aslım ama hadi hayırlısı...ben kaçtımmm

iyi geceler canım şimdiden kolay gelsin sana

sağol canım inş hayırlısı neyse o olsun
öptüm seni kocaman

kızlaar tekrardan ben geldim.Elektriğimizi kesmişler. Dün de kesmişlerdi. Ramazan ramazan napıyolar anlamadım ya bari gündüz kesseler:97::97:

prenses88 4
aynalar 29
irras 18 + 30 :82::82::82:
aysen_34 15
faTTa83 6
nazco 16
emidaf 29
pinkcat87 13
elifus 7
selinay 9
gozdee07 19
eylülüms 11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…