Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaayyy hiç güzel değilmiş gerçekten benim yağsız tutsuz salatamın yanında bunların adı bile geçmez

onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine

canım dün konuşmuşsunuz ya yengenle filan çeyiz almanı istemişler aklında kalmış

fdikim bi fikrim var siz aslıylan beraber çifte düğün yapsanız yaaa.hem masraflar yarıya iner
ya fadikim bu arkadaşça mesajlar felan bilmiom ki...zaten muhetemelen sen yanlış anlıyosundur yavrum benim saf masum anadolulum

fadikcim düğünü istanbul ankara arası bir yerde yapalım

selam canım
nasıl gördün anlat hele bi

naber yaralı ceylanım

Kız sen o damat adayını istemiyorum demiştin görüşmüycektin son kararın değişmişmiydi :26:

Rüya aleminde işlerimizi halleder olduk be yaaawww

yaa fatoşumunn gazabından korkk eyyy fatoşun eşi abiiii haniii sakınn diim bak hatun rüyada bilee terminatör gibiii

yaa aslı beee kırklarelinde olsun.burdan yunanistan 2 saat hemen düğünden sonra yunan adalarına tatile gidersiniz....hem burası çok sakin düğünde trafik vs derdi yok..ve de en önemlisi misafirler için ve sizin için kalacak yer derdi yok..hem de burda oteldi vs fiatları çok uygun..bak 750 kişilik yemekli müzikli düğünü bizim ark geçen ay 7 milyara ayarladı burda...sen düün artık...
yaa fatoşumunn gazabından korkk eyyy fatoşun eşi abiiii haniii sakınn diim bak hatun rüyada bilee terminatör gibiii

Son düzenleme:
onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine

Canım dün konuşmuşsunuz ya yengenle filan çeyiz almanı istemişler aklında kalmış

yaa kaptennnn muradd kimmm Ne muradıı ne kerevetii yaaa siz beni hemen evlendiriyonuz vallaaa kız evisiniz sizzz kızzzz azcıkk naz yapınnn Daha baldız yüzüğüde alacakk sizee damettttt

yaa fatoşşş bakk aklıma neyi getirdinn Yanlış anlama mevzusu vardı yaa :78::78::78::78::78::78:

tamam kaptann ben diyorum kiii şöyleee ankara istanbul arasındakii otobandaaa arabalara nazarann bi düğün yapalımmm kornalar eşilğinde ne dersinnnn

canım ben kocayı bi ayarlayım gerisi kolay

evlendircez tabi kuzum diğer türlü yüzüğü nasıl alcez ki
yanlış anlama mevzusunu aklına getirmek için didiydim hedefe tam isabet olmuş yane
yok be fadik demin de didim ya düğün kırklarelinde....herşey haır bi siz gelceniz işte gelinlik ve damatlıkla..tabi bunların içi de dolu olsun bi zahmet

kız ne nazı bu zamanda koca kolay mı bulunuyo bulduğunu bırakmayacan
neyi yanlış anladın hıı
bolu tünelini biz kapatalım ne dersin canım

YAA kaptan içimden bi ses diyor ki biz senlen seneye yazınn düğün yapacazzzz
bence deeeee..
kız ne nazı bu zamanda koca kolay mı bulunuyo bulduğunu bırakmayacan
neyi yanlış anladın hıı
bolu tünelini biz kapatalım ne dersin canım
kızlar seneye kadar herkeşler tığğğ gibin olsunnnn.çifte düğün var hemi de bolu tünelindeeeee
yaaa siz bu kırklareli düğününü de bi düşünün zannımca yaffff..inan ki buralarda çok oynak geçer düğünler..pişman olmazsınız...hem ne etceniz o gezos dumanalrının arasında gelin işte buraya..bi kır düğünü patlatalım size

günaydıın kızlaar geçi biraz tünaydın olmuş ama :)) bu ne herkes rüya görmüş hayır olsun :)) biri düğün mü dedii :))

Onlar sizi bulmuş da onlar bırakmasın derim ben

ohhh miss valla okurken ben bile mutlu oldum bunları görünce seni tahmin edemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…