Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin ziyaretçi maşallah bize her geldiğimde ziyaretçimiz eksik olmuyor 2 3 gündür neden acebaaaaaa:130::130:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

pinkcat87 emidaf+ irras_+

hoşgeldiniz kızlar ziyaretçiler siz de bürünün kimliklerinize gelin öyle bakmakla olmuyo

kızlaar bende çıktım daha hastaneye gidicem gelince görüşürüz umarım kendinize iyi bakınn öptüm hepinizi :))

canım hayırdır ne hastanesi yawww?

ben geldimmm ımmm şeyy günaydın mı desem kalkalı yarım saat oluyor da:111::111:

ne diim ne diimmmm deliricemmmm daha yeni kalkmışş yaaaa ayyy:95::95::95::95::95::95: canım benimm walla ben seni istiyosan iftara arar uyandırırıdım hıı olma mııııı kuzummm biz burda ırgatt gibimm erkenden kalktık geldikk menülerimizi yazdık düğün planları felannnn oooo bende diorumm yaa ilkinn nerdeee meğersemm evdeee uyuyormuşşş bizz gidiyozz kaptanleee evleniyozz kuzuuu yaaaa:123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124:

yaa aslıı canımm varya inan haberleşşsekk bukadar denk düşemeyiz ben geldim topiğe sende geldinnn yaa kan mı çekiyoo nee anlamadımmm kiiiii:123::123::123::123::123::123::123::123::123:

artık canım düşünce gücüyle anlaşıyoruz takımcak

emidaf kız sitede olmadığın zaman ne düşündün söyle bakim planmı yaptın

evet bencede söylesin ne düşünden ne alıyon neye karar veriyon

aslıcım hoşgeldin cnmmm

bana hoş geldin yokk

emidaf kız sitede olmadığın zaman ne düşündün söyle bakim planmı yaptın

walla ne düşünüyümm acaba gelinliği aslıyla nerden alsak balayına parise felan mı gitsekk bumları düşündümm canımm

artık canım düşünce gücüyle anlaşıyoruz takımcak

evet bencede söylesin ne düşünden ne alıyon neye karar veriyon

banane banane yaaa ben söledimm sen ne düşündün bakalımm kaptenn bakk ama olmauyoo yanıı tummm hazırlıkları bana yıkma sakınnnn yetişemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…