- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.921
hşşş kızlar size bi teklifim var seneye eve çıkıcam ya ben temmuz gibi sizde o zaman evlenin pls gerdek gecemizi aynı zamanlarda yaparık
sen bizim adetlere uy boşver bak abla tavsiyesi hehhee....
bi evlense bi tat alsa derki onca ay niye bekledim ki
bi evlense bi tat alsa derki onca ay niye bekledim ki
aldım haberlerinizi aldım :90::90: bakın burdan ikinize de sesleniyorum şimdi bu düğün planını yeni yaptık ya gelip de yarın öbür gün ani bi kararla kızlar bu hafta evleniyoruz demeyin onaa göre :90: hayallerimiz var bizim incecik incecik olup gidiyoruz sizin düğününüze:90::90:
merak etme canım bende olmaz gelecek yazdan önce düğün filan yok sen içini rahat tut ama fadiki bilmem
kızlar ben çıkıyorum...devam ediyim kaldığım yerden hazırlıklarıma...inş akşam da gündüz yorgunluğumdan dolayı iştahım iice gider de sadece çorba ve su ile kapatırım bu günü....
ben bugün bi daha giremem anca gece inş..herkesi çok öptümm..İYİ Kİ VARSINIZ TAKIMIM
ayyy yorgunum bu sabah sizller nassınız sevgili takımım
tamam oldu bitti bu iş herşeyi hallettik bide damat adaylarına söyledik mi tamam zaten bu da önemsenmeyecek ufak bir ayrıntı hallederiz
ama ama böyle son anda haber verilmez ki ne giycem ben saçımı ne yapcam aa:90::90:
OLURRRRRbence güzel olur kzılara da uyarsa ne ala...
bu arada İRRASIM sanırım geçmişle boğuşuyon..halini hatrını sordum ama çıkmam gerekiyooo.malum misafir beklemezzz.çok öptümm bu sefer cidden çıkıyom
he iyi o zaman hepimiz incecik incecik gelirik artık :90: yaz olmasa bile ilkbahar olsun kış olmasın yaa sonbahar da olabilir ama kış olmasın:90::90:
hşşş kızlar size bi teklifim var seneye eve çıkıcam ya ben temmuz gibi sizde o zaman evlenin pls gerdek gecemizi aynı zamanlarda yaparık
sen bizim adetlere uy boşver bak abla tavsiyesi hehhee....
aslı bide tavsiyem bacım öyle ilk gece put gibi durmA rahibe terasa gibi kapalıda olma şöyle gizemli bir hediye pakati gibi oll ipli mipli bişiler al kendine adam seni çözdükçe çözesi gelsin artık neresinle çözer bilemicem ağzıylamı eliylemi
aldım haberlerinizi aldım :90::90: bakın burdan ikinize de sesleniyorum şimdi bu düğün planını yeni yaptık ya gelip de yarın öbür gün ani bi kararla kızlar bu hafta evleniyoruz demeyin onaa göre :90: hayallerimiz var bizim incecik incecik olup gidiyoruz sizin düğününüze:90::90:
merak etme canım bende olmaz gelecek yazdan önce düğün filan yok sen içini rahat tut ama fadiki bilmem
çok ayıpp çokkkaslı bide tavsiyem bacım öyle ilk gece put gibi durmA rahibe terasa gibi kapalıda olma şöyle gizemli bir hediye pakati gibi oll ipli mipli bişiler al kendine adam seni çözdükçe çözesi gelsin artık neresinle çözer bilemicem ağzıylamı eliylemi
he iyi barii:90::90: kız fadiiiik duydun mu gıı beni:90::90:
canımmm aşkk olsunn amaa aaaaa yaniii seneye yazınn hazır olun artıkkkk hayellerinizi gerçekleştiricezzz hepinizinnnn
kaptenn yanii aşkk olsuunn hanii anca beraber kanca beraberdikk hanii ikimiz bir fidanın güller açan dalıydıkk şimdii ayrı gayrı mı olduu düğünler felann çokk kırıldımm çokkk vazgeçerim bak evlenmekten
çok ayıpp çokkk
duydumm kuzuuu duydummmm
ayyy aslı fadik ne bu utangaç halleriniz yaaaw
anaaaam yazık damatlaraşşş şimdi sizi damat soyarken siz banane banene yaparsınız ben sizinle konuşayım şöyle bi ayrıntılı bi ara
kaptenn yanii aşkk olsuunn hanii anca beraber kanca beraberdikk hanii ikimiz bir fidanın güller açan dalıydıkk şimdii ayrı gayrı mı olduu düğünler felann çokk kırıldımm çokkk vazgeçerim bak evlenmekten
çok ayıpp çokkk
neyse ben terziye gidiyorum benimkinin pantolonu var bugun paçasını halletcekmişim paşam öyle buyurdu sabah
olur canım
çok ayıp ettim dimi kusura bakma canım açlığıma ver mantıklı düşünemiyom
houyyyy ben kaçıyomm kızlarrrrr azcıkk kafamı koyimm masama
bu arada söylemeyi unuttum allah izin verirse cumartesi dişçiye randevu aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?