Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence parise fln gitme vaktini yolda harcama aksine vaktini daha güzel şeylere harcayabilirsin ztn balayında pek dışarı çıkamıorsun

görmedimm kiii bennn

ben giderimm canım wallaa parise gitmek varkenn başka şeylerle vakit öldüremem

hahahahaaa şimdi balayımı hatırlatım ben denize girmek isterken o odaya gitmek istiyordu bişide olmuyordu yani denizde bilem rahat bırakmıyordu

banane banane yaaa ben söledimm sen ne düşündün bakalımm kaptenn bakk ama olmauyoo yanıı tummm hazırlıkları bana yıkma sakınnnn yetişemem

yok canım ben bişey düşünmedim sadece cumartesi iftara gitcem
ilk seneki ev arkadaşlarımla beraber olcaz 2 si evlendi birinin 2 diğerinin 1 çocuğu oldu
diğer ikimiz bekarız
dedim keşke fatihle gidebilseydik diye bunu düşündüm

annem taktı bu aralar hastanelere.. Genel kontroller canım annem biraz evhamlıdır da :)) En son 4-5 gündür dizi ağrıyordu dün gitmiştik ortopediye film çektiler falan bugün tekrar gittik. İltihap kapmış

kızlaar ben geldim napıyosunuz bakalım nasıl gidiyor gününüzz :)) Düğün hazırlıkları ne alemde:90::90:

hoşgeldinn kuzuuuu walllaaaa hazırlıklarr şöyle söylimmm en son aslıı gelinlikk beğeniuyoduuu nettenn

ben pasta yapıcam şimdi kız kardeşime sorada vurucam kafayı yatıcam
bana uyku demeyinn yaa nolurr günah bana yaa işteyim ben yatamıyom daa

houyyy canım benimmm ne güsellll olurdu dimi bende yarın ablama davetliyimm babam gelmicekkk o yemeğe gidicekkmişş. veeee yarınn damat adayıdaa davetliymişş yeni öğrendim deminnyengemi alıp gidicem belki kalırrız ablamda vee yengemm yemekte bi baksın çocuğaa

annem taktı bu aralar hastanelere.. Genel kontroller canım annem biraz evhamlıdır da :)) En son 4-5 gündür dizi ağrıyordu dün gitmiştik ortopediye film çektiler falan bugün tekrar gittik. İltihap kapmış

geçmiş olsun canım benim

Çok sağooll canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…