- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.961
bana hoş geldin yokk
walla ne düşünüyümm acaba gelinliği aslıyla nerden alsak balayına parise felan mı gitsekk bumları düşündümm canımm
banane banane yaaa ben söledimm sen ne düşündün bakalımm kaptenn bakk ama olmauyoo yanıı tummm hazırlıkları bana yıkma sakınnnn yetişemem
aslında uyanıyorum cnm ben ama geri yatıyorum orucum diye
demiştim cnm hatta irrasla sana demiştim h.geldiniz die..
bence parise fln gitme vaktini yolda harcama aksine vaktini daha güzel şeylere harcayabilirsin ztn balayında pek dışarı çıkamıorsun
görmedimm kiii bennn
ben giderimm canım wallaa parise gitmek varkenn başka şeylerle vakit öldüremem
banane banane yaaa ben söledimm sen ne düşündün bakalımm kaptenn bakk ama olmauyoo yanıı tummm hazırlıkları bana yıkma sakınnnn yetişemem
canım hayırdır ne hastanesi yawww?
ne diim ne diimmmm deliricemmmm daha yeni kalkmışş yaaaa ayyy:95::95::95::95::95::95: canım benimm walla ben seni istiyosan iftara arar uyandırırıdım hıı olma mııııı kuzummm biz burda ırgatt gibimm erkenden kalktık geldikk menülerimizi yazdık düğün planları felannnn oooo bende diorumm yaa ilkinn nerdeee meğersemm evdeee uyuyormuşşş bizz gidiyozz kaptanleee evleniyozz kuzuuu yaaaa:123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124:
kızlaar ben geldim napıyosunuz bakalım nasıl gidiyor gününüzz :)) Düğün hazırlıkları ne alemde:90::90:
kızlaar ben geldim napıyosunuz bakalım nasıl gidiyor gününüzz :)) Düğün hazırlıkları ne alemde:90::90:
ben pasta yapıcam şimdi kız kardeşime sorada vurucam kafayı yatıcam
şuan balayı evresindeler yarın sabaha gerdek aşamasına gelirler
kızlar benim biraz çıkmam lazım mutfakta işim var gelirim birazdan
hoşgeldin canım
parise balayına gidiyoruz
kızlar benim biraz çıkmam lazım mutfakta işim var gelirim birazdan
yok canım ben bişey düşünmedim sadece cumartesi iftara gitcem
ilk seneki ev arkadaşlarımla beraber olcaz 2 si evlendi birinin 2 diğerinin 1 çocuğu oldu
diğer ikimiz bekarız
dedim keşke fatihle gidebilseydik diye bunu düşündüm
annem taktı bu aralar hastanelere.. Genel kontroller canım annem biraz evhamlıdır da :)) En son 4-5 gündür dizi ağrıyordu dün gitmiştik ortopediye film çektiler falan bugün tekrar gittik. İltihap kapmış
hoşgeldinn kuzuuuu walllaaaa hazırlıklarr şöyle söylimmm en son aslıı gelinlikk beğeniuyoduuu nettenn
bana uyku demeyinn yaa nolurr günah bana yaa işteyim ben yatamıyom daa
houyyy canım benimmm ne güsellll olurdu dimibende yarın ablama davetliyimm babam gelmicekkk o yemeğe gidicekkmişş. veeee yarınn damat adayıdaa davetliymişş yeni öğrendim deminn yengemi alıp gidicem belki kalırrız ablamda vee yengemm yemekte bi baksın çocuğaa
geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?