- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.901
evlendircez tabi kuzum diğer türlü yüzüğü nasıl alcez ki
yanlış anlama mevzusunu aklına getirmek için didiydim hedefe tam isabet olmuş yane
yok be fadik demin de didim ya düğün kırklarelinde....herşey haır bi siz gelceniz işte gelinlik ve damatlıkla..tabi bunların içi de dolu olsun bi zahmet
kız ne nazı bu zamanda koca kolay mı bulunuyo bulduğunu bırakmayacan
neyi yanlış anladın hıı
bolu tünelini biz kapatalım ne dersin canım
bence deeeee..
kızlar seneye kadar herkeşler tığğğ gibin olsunnnn.çifte düğün var hemi de bolu tünelindeeeee
yaaa siz bu kırklareli düğününü de bi düşünün zannımca yaffff..inan ki buralarda çok oynak geçer düğünler..pişman olmazsınız...hem ne etceniz o gezos dumanalrının arasında gelin işte buraya..bi kır düğünü patlatalım size
tamam tamamm okadar çokk ısrar ettiniz ki hattaa ediyosunuzzz tammm evleneyimm barii ama sırff siz ısrar ediyosunuz diyee yoksam biliyosunuzz yani ben heçççççççç düşünmemmmm
kaptennn fatoşşşummm bakınn dügünde bir günn boluu tünelindeee birgünde kırklarelinde olsunn hıııııı olma mııı hem kır düğünü yaparıkkk hemde otobannnn
günaydın canım
düğün var koş gel hemen
OLURRRRRtamam tamamm okadar çokk ısrar ettiniz ki hattaa ediyosunuzzz tammm evleneyimm barii ama sırff siz ısrar ediyosunuz diyee yoksam biliyosunuzz yani ben heçççççççç düşünmemmmm
kaptennn fatoşşşummm bakınn dügünde bir günn boluu tünelindeee birgünde kırklarelinde olsunn hıııııı olma mııı hem kır düğünü yaparıkkk hemde otobannnn
bu arada seli emirhan kim beni eklemiş face de dedim tam iptal ediyodum ki baktım 4 ortak arkadaş diyo
kız goncanla çok yakışıyonuz heee
bu arada merak ettim o resimlerde kel ve sürekli bi kıza yapışmış vaziyette duran adam kim ola ki
aslıyla meryemin yanında iki yakışıklı gördüm,ben bişe görmedim kız hehehe.....seli canım sen ne gördün ?onu da ekliyelim de bizim filmin senaryosunun sonu olsun....bu gece ii uyumuşuz takımcak anladığım bu benim
YAA kaptan içimden bi ses diyor ki biz senlen seneye yazınn düğün yapacazzzz
kızlar ben çıkıyorum...devam ediyim kaldığım yerden hazırlıklarıma...inş akşam da gündüz yorgunluğumdan dolayı iştahım iice gider de sadece çorba ve su ile kapatırım bu günü....
ben bugün bi daha giremem anca gece inş..herkesi çok öptümm..İYİ Kİ VARSINIZ TAKIMIM
ayyy yorgunum bu sabah sizller nassınız sevgili takımım
tamam oldu bitti bu iş herşeyi hallettik bide damat adaylarına söyledik mi tamam zaten bu da önemsenmeyecek ufak bir ayrıntı hallederiz
ama ama böyle son anda haber verilmez ki ne giycem ben saçımı ne yapcam aa:90::90:
inşallah daha erken olsun kıs ne yazı....
daha 1 yılın var canım yavaş yavaş hazırlanırsın
yok canım anca bir sürü hazırlık var
kuzum bizde nişanlılık en fazla 4 ay sürer....
daha 1 yılın var canım yavaş yavaş hazırlanırsın
yok canım anca bir sürü hazırlık var
günayınnnn ben geldiiiimmmm
günaydıın kızlaar geçi biraz tünaydın olmuş ama :)) bu ne herkes rüya görmüş hayır olsun :)) biri düğün mü dedii :))
Onlar sizi bulmuş da onlar bırakmasın derim ben
fatmacım kolay gelsin bacım
aslı kıs evlenionmu yoksa
bizde süre yok duruma göre değişiyor canım
sen bizim adetlere uy boşver bak abla tavsiyesi hehhee....
günaydınn şekerrrrr hoş geldinn
tünaydınn canımmm gel gelll düğün var evleniyoruzz kaptenleee bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?