Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız ne nazı bu zamanda koca kolay mı bulunuyo bulduğunu bırakmayacan
neyi yanlış anladın hıı
bolu tünelini biz kapatalım ne dersin canım

tamam tamamm okadar çokk ısrar ettiniz ki hattaa ediyosunuzzz tammm evleneyimm barii ama sırff siz ısrar ediyosunuz diyee yoksam biliyosunuzz yani ben heçççççççç düşünmemmmm

kaptennn fatoşşşummm bakınn dügünde bir günn boluu tünelindeee birgünde kırklarelinde olsunn hıııııı olma mııı hem kır düğünü yaparıkkk hemde otobannnn

kızlar ben çıkıyorum...devam ediyim kaldığım yerden hazırlıklarıma...inş akşam da gündüz yorgunluğumdan dolayı iştahım iice gider de sadece çorba ve su ile kapatırım bu günü....
ben bugün bi daha giremem anca gece inş..herkesi çok öptümm..İYİ Kİ VARSINIZ TAKIMIM

tamam oldu bitti bu iş herşeyi hallettik bide damat adaylarına söyledik mi tamam zaten bu da önemsenmeyecek ufak bir ayrıntı hallederiz

OLURRRRRbence güzel olur kzılara da uyarsa ne ala...
bu arada İRRASIM sanırım geçmişle boğuşuyon..halini hatrını sordum ama çıkmam gerekiyooo.malum misafir beklemezzz.çok öptümm bu sefer cidden çıkıyom

sağol kuzum,kızkardeşim ve eşi yeni evlilerde olacak o kadar demi hehehe....

seli canım sen ne gördün ?onu da ekliyelim de bizim filmin senaryosunun sonu olsun....bu gece ii uyumuşuz takımcak anladığım bu benim
aslıyla meryemin yanında iki yakışıklı gördüm,ben bişe görmedim kız hehehe.....

YAA kaptan içimden bi ses diyor ki biz senlen seneye yazınn düğün yapacazzzz

inşallah daha erken olsun kıs ne yazı....

güle güle canım kolay gelsin
ne garip seninle aynı duygular içindeyiz

ayyy yorgunum bu sabah sizller nassınız sevgili takımım

bende yorgunum canım ama ayaktayım

günayınnnn ben geldiiiimmmm

günaydınn şekerrrrr hoş geldinn

günaydıın kızlaar geçi biraz tünaydın olmuş ama :)) bu ne herkes rüya görmüş hayır olsun :)) biri düğün mü dedii :))

Onlar sizi bulmuş da onlar bırakmasın derim ben

tünaydınn canımmm gel gelll düğün var evleniyoruzz kaptenleee bennn

hşşş kızlar size bi teklifim var seneye eve çıkıcam ya ben temmuz gibi sizde o zaman evlenin pls gerdek gecemizi aynı zamanlarda yaparık

günaydınn şekerrrrr hoş geldinn

tünaydınn canımmm gel gelll düğün var evleniyoruzz kaptenleee bennn

aldım haberlerinizi aldım :90::90: bakın burdan ikinize de sesleniyorum şimdi bu düğün planını yeni yaptık ya gelip de yarın öbür gün ani bi kararla kızlar bu hafta evleniyoruz demeyin onaa göre :90: hayallerimiz var bizim incecik incecik olup gidiyoruz sizin düğününüze:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…