- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.001
pastayı yaptım geldim bu arada kızlar size bişi danışıcam şimdi 17 sinde benimki ameliyat oluyor ya 24 ünde evlilik yıldönümümüz eğer bi aksilik çıkmazsa otele gidices biz
yani sağlığı izin verirse
hediye olarak parfümmü alsam yoksa arabasına bişimi sizce ne olabilir
bence aranasına birşey al canım çünki arabaya önem verir ya erkeler hoşuna gidebilir
pastayı yaptım geldim bu arada kızlar size bişi danışıcam şimdi 17 sinde benimki ameliyat oluyor ya 24 ünde evlilik yıldönümümüz eğer bi aksilik çıkmazsa otele gidices biz
yani sağlığı izin verirse
hediye olarak parfümmü alsam yoksa arabasına bişimi sizce ne olabilir
kaptenn ben şimdi bu gece sahurdamı tartılıyım yoksa sabah uyanıncamı bildirim yapcaz yaa ne zamn tartılıp bilgi verelimm
bu arada ben 700 gr vermiş gözüküyorum umarım geri almam bu gece
arabaya almak daha mantıklı yeni aldık bide arabayı üstüne çok titriyor bakalım artık ne alabilirim ki yani arabadanda anlamam
canım ben bu konuda tecrübesizim bir erkeğe hediye alma konusunda
ama sanki arabasına bişey alsan daha çok sevinir gibi geldi
canım şimdi eve gidince tartıl sonra sahurdan sonra tartıl sonra sabah tartıl hangisinde en az isen onu söyle
eve gidince tartılman daha iyi olur canım eskiden uyanında tartılıyorduk neden açken tartılmak gerekte ondan şimdi düzenler bozuldu akşam üstü açız eve gidince tartıl canım iftardan önce
selam gene ben :93:
aslıcım ben her an teyzeme gidebilirim yiğenler aradı ısrar ediyolar gidicem gibi gidersem yarın öğleden sonra anca gelirim eve o yüzden bildirim yapıyorum
kilommmm 68.6
giden 800 gram
var ya ses sistemi var novigasyon var üff valla çok ii olur sor bakim
selam gene ben :93:
aslıcım ben her an teyzeme gidebilirim yiğenler aradı ısrar ediyolar gidicem gibi gidersem yarın öğleden sonra anca gelirim eve o yüzden bildirim yapıyorum
kilommmm 68.6
giden 800 gram
hem benimki iyileşirse şöyle netten bi gecelik bakalım bana annarsınız yaaaa
töbe töbeee oruç bana yaramadı
hakkettenn neolduu kız sanaaa wallaaa yaaa şaşkınımm anammmmmmm bizim gizemin içinde ne saklı şeyler varmışşş
bunun bi değişiği var bende arkası bağlamalı transpran göğüs kısmında turkuvaz çiçek motifi var donusuda ipli bağlamalıama evet bu olabilerr benimki seviii böle şeleri
hangi site kıs bu bende bakim
yok kıs ben severim giyimleribi ton var hepsi duruo çekmecede
hem benimki taştan kurtuluo ya ondan mıdır nedir aşka geldim beee
aa doğruyooo hasret bitiyoo desenee unutmuştum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?