Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

lızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi kalorisiz ve güzel iftarlar diliyorumm
kendime bir p.c alacamm böyle olmuyoo yaa akşam sizden ayrı kalmakkkk

hepinizi öpüyorummmm bacularrr

lızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi kalorisiz ve güzel iftarlar diliyorumm
kendime bir p.c alacamm böyle olmuyoo yaa akşam sizden ayrı kalmakkkk

hepinizi öpüyorummmm bacularrr

güle güle canım bencede al bir pc iyi olur

bende çıkıyorum gizemcim kendine çok iyi bak canım

kızlar selam o kadar bitkinimki çok susadım okula gittik geldik oğluşla sonra geldim yemek yaptım ortalığı topladım şimdide kalam son enerjimle bahçeleri suluyorum komşununkinden başladım onlar tatile gitti bahçeler bana kaldı
ne yazmaya nede okumaya halim var iftardan sonra gelim artık kusura bakmayın akşam su bana az gelmiş

ramazna olunca yoğun geçiyodur birde senin kaynanalar felanda yakın

valla susuzluğun haricinde iyi gidiyo

bizde eşimel teraviyi kıldık şimdi çay içiyoruz ama ben yeşil çay içiyorum

Allah kabul etsin canim. Evdemi kiliyorsunuz camidemi?

kızlaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim

kızlar 1.5 haşlanmış mısır yedim çok mu yedim :26:

cok degil bence. Misir kilo aldirmaz afiyet olsun.

:)) kisin buyrun gelin kizlar, bol bol konserve acip yeriz

Evet canim, misafir varken yada gittigin yerde yemesen ayip oluyor gibi bir anlayis var bizde. Ama kibarca diyetteyim yada istahim yok gibi gecistirirsen cok da israr etmiyorlar:) bana kilomu verdin diye soranlara, buaralar sicaklardan istahim yok diyorum.

Selam kizlar ben geldim ama kimse yok, malum herkez iftar hazirlidiginda bu satte:)

bende kahvaltimi yaptim simdi .

1 fincan kahve, bir dilim ekmek, bir dilim peynir.

bugunki menumu yaziyorum

4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

Dun butun gun mutfakta gecirdim:) kendime bile inanamadim, ben bekarken mutfaga bile girmezdim, ama evlenince insan degisiyor, kendi evi kendi mutfagi, kendi duzeni, hersey kendine ait , ve buda is yaparken heycan mutluluk hissi veriyor. bide sevdigin birisine yaptigin yemekler ozaman dahada mutlu oluyorsun.

Ilk evlendigimiz yillar ya yemekleri yakar yada ellerimi yakardim:) simdi yemekleri yakmiyorum ama ellerimi yakiyorum degisen fazla birsey olmadi :)

domatesleri patlicanlari , biberleri dun hallettim, cok yorucuydu. bundan sonra gun gun yapicam, ama buseferde ben daginikligi sevmedigim icin hemen yapmak icin fikrimi degistiriyorum. Neyse bakalim hayirlisi olsun

Kizlar sahur menulerinize bakiyorumda, cok az yiyorsunuz, kizlar sahuru birazdaha fazla yeseniz, bir dilim ekmek yerine 2 dilim ekmek, yumurta domates salatalik zeytin gibi , 1 litrede su icseniz, aksamda corba icip iftarinizi acsaniz daha iyi olmazmi? ayrica iftarla sahur arasinda 3 litre su icmeniz hep vucuttaki su kaybini onluyor hemde gabizlik ve kilo vermenize yardimci oluyor.

hem benimki iyileşirse şöyle netten bi gecelik bakalım bana annarsınız yaaaa

töbe töbeee oruç bana yaramadı

Hadi kolay gelsin bakalim:) gecelik beden olaraktan internetten tercih etmiyorum, magazadan deneyip almak daha kolayima gidiyor. ama sen internetten daha rahat bulabiliyorsan ne guzel. zaten Internetten kiyafet bakip alanlara hayranim canim

evli olan arkadaslar kac yillik evlisiniz ?

ayrica " hic anlamadim yillar su gibi gelip gecti sanki yeni evliyim gibi " hisseden varmi aranizda?

Kaptancigim bugun prs ben kilo bildirimi yapayim. Isvec diyeti benim kurtaricim oldu

aslinda sizin gibi cuma bildirimi yapsam daha fazla vermis olurum ama, mecburen prs gunu bildirim yapabiliyorum, cunki bende cuma sabahi sizin cuma aksamiz oluyor ..
neyse kilomu yaziyorum.

gecen hafta 56

bu hafta 54.4

hedefime ulasmama az kaldi kizlar. dua edin ins :) hepimiz hedeflerimize ulasalim. ama hedefime ulassam bile 6 ay koruma suresi var. 6 ay gene diyetteymis gibi yediklerime dikkat etmeliyim.

ya abimi ariyorum acmiyor 13 gunden beri. cok morelim bozuldu simdi. dugunden beri konusamadik, dugun oncesinde konusmustuk o kadar.

ya duymuyor yada bile bile acmiyor anlamiyorumm. anneme sordum yogundur diyor . ama insan telefonuna bakip aa kardesim aramis bir arayim yada caldirayim o beni arasin demezmi yaa(

esimle 2 defa aradik dugun tebrigi icin ama ulasamadik, kardesimden gelinin numarasini aldim gecenlerde aradim, ilk abimi arayip cevap vermeyince gelini aradim. oda disarda abin dedi, aksam 9 da disarda ne isi var bilmiyorum yaa ozaman yanlis birsey dusunmemistim fakat simdi artik bilerek telefona cikmadigini dusunuyorum.

dugune gitmedim diyemi konusmak istemiyor acaba? oyy oyyy herkez kendi yonuyle hakli ne diyeyimmm

Son düzenleme:
gene aradim 3 kere arka arkaya. bilerek aradim israrli sekilde. bakalim 3 kere aradigimi gorunce geriye donecekmi bana? eger donmezse birdaha aramicam. ALLah korusun acil bir durum icin arasam abimi, ozamanda acmayacak demek

esime yansitmak istemiyorum, esiminde, abime ve aileme karsi inatlasip olumsuz bir fikre kapilmasini istemiyorum . bazen esinle bile dertlesirken( dostun gibi) sonra sana olumsuz olarak geriye donus oluyor, en ufak bir olayda olumsuz yorum yapabiliyor. oyuzden herseyi esle paylasmak dogru degil diye dusunuyorum.

morelim sifir oldu , nerdeyse oturup aglayacagim icimdeki biriktirmek istemiyorum oyuzden sizinle paylasimda bulundum arkadaslar.

biliyorum sizde dugune gitmem taraftariydiniz ama gercekten keyfimden gitmemezlik yapmadim, evimin huzuru kacmasin diye.

canım çok güzel kilo evermişsin ben de bu diyeti uygulamak isterdim ama emziriyorum ağır olabilir bu diyet bana.

kızlar ben de menümü yazayım:
sabah
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 zeytin
domates salatalık

ara
karpuz

öğle
çok az tavuk ve pilav

ara
dondurma(çok az)
akşam
bir kase sulu köfte
salata
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…