- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.321
canım havaalanı meselesi öyle kaldı
bugün bir hal vardı hayırdır dedim şakayla yoksa geliyor musun dedim
o da sana bir daha mahcup olmamak için gününü söylemiyorum ama seni görmeden belçikaya gitmeyecem dedi
bakalım bir aksilik çıkmazsa yinede
beklemedeyim
aslı siz şimdi teldemi konuşuyosun sadece
msn de kamera felan açmıyomusunuz?
veya sen şu anki halinin resimlerini ona göstermedinmi
göstermediysen göster bence böylece sana karşı düşüncesini az çok anlarsın
hadi bakalım hayırlısı kavuşun gari
ee allah dağına göre kar verirmiş
bizde tam aksiyiz ama zıt kutuplar birbirini çekermiş
yok canım şimdiki halimin resimlerini gösterdim biliyor beni yoksa rahat olamazdım zaten
ama camda ve telde görüşmüyoruz niye diyecek olursan camı aç demişti o anda onda cam yoktu bende sende yok yüzyüze gelince görürüz dedim ben bunu dedim ya bir daha asla camı ve teli istemedi yüz yüze gelince görüşecez dedi hatta bugünde konusu geçti az kaldı bu zamana kadar bu kararımı uyguladım bundan sonrada uygulamak istiyorum dedi tamam dedim bende
kız telde bari konuşsaydınız iyi durmuşsunuz yawwww
bizde eşimle bir aya yakın birbirimizi görmeden telde konuşmuştuk ama hep o buluşucağımız günü hayaliyle
buluştuk bir banka oturduk sultanahmette abartmıyorum bankın bir ucundan o bir ucunda ben nerdeyse düşecek gibi oturmuştuk ve konuşamamıştık bi kaç cümle dışında
ahhh bee ne günlerdi
ayşencim yazdığın mesajı çok beğendim canım bunu hiç duymamıştım bu meleği
ama mezarlıkta yaşadığınız olayı biliyorum
biliyor musunuz annemi defettikten sonra en son hoca ile nikah düşmeyen bir erkek yakını kalır ya o
herkes çekildi çıktı mezarlıktan sadece 2 kişi kaldı orda hoca dua okur ve en son 3 kere ismini söyler ve o anda ölen kişi uyanır ve öldüğünü anlar münker ve nekir melekleri gelir hesap sormaya ben o anda ağlamadım sadece dua ettim hadi anne cevap ver bu dünyada olmadı orda mutlu ol mekanın cennet olsun cevap ver...
ben gece insanları uyandırıp namaz kılıp ibadet etmeleri i,çin öttüklerini bi,liyodum sohbetlerden felan duymuştum
ama bu melek olayını ilk defa duydum bende ve o an olması..hala tüyleirm diken diken oluyo
evet anneannem öldüğündede biz uzaklaşmıştık hoca ve dayım kalmıştı
rabbim anneninde kabrini geniş mekanını cennet etsin canım
mevlam tüm ölülerimize rahmet eylesin
hepimizin gideceği yer orası bu dünyadan göçmeden ne yaptık yaptık sonra geri dönüşümüz yok
inatcı anam napıyım nuh diyor peygamber demiyor
bende çok heyecanlıyım oda farkında
adam iyi heyecan yaratmak istiyo demek ayy kız facesi yokmu resmi felan baksaydım bi :82:
heyecan dorukda ayy bak ben bile heyecan yaptım şimcik
facesi yok canım karşı evlenince bende faceyi kapatacakmışım öyle diyo bende oldu gözlerim doldu dedim
resimler bende var
heee heeee benimkide karşıydı önce onun kanına girdim onun adına aldım ona söledim bak arkadaşlarını bulucan felan diye alttan alttan girdim
şimdide kendime aldım ama tabisi resim eklememek koşuluyla eee ne etcen gülü seven dikenine katlanır sende onu çözersin zmaanla
kızzz yollasana bakam bi enişyete yawwwwwwwwwwwww
ayşencim valla bende diken üstündeyim görüşsekte ne olacaksa olsun yaa
devam mı etcez yoksa birbirimize yol mu verecez belli olsun belirsizlikten nefret ederim
ama her iki şıkta olsa benim kilo vermemi kamçılayacak
eğer devam etmezsek ben haa ben kiloluyumda ondan beni beğenmedi deyip hırslanacam
yok devam edersek gelinlik giycem zayıflamam lazım diye yine dört elle sarılacam
ikisindede kilolar kaybedecek
canım yollamasına yollarımda ama hani daha kesin bişeye bağlamadık ya
o yüzden çekiniyorum ya olmazsa diye
canım açıkcası çok duygulandım.bize özelini açmış olman bence çok güzel birşey..sonuçta sen de farketmişsin biz hayatı sadece kilo endeksli yaşayan bi takım diliz çünkü malum insna sosyal bir varlık..ve bu şekilde özelini paylaşman bir balık bayanı için hakikaten çok önemli bir adım.çok teşekkür ederim kendi adıma.ve eminim diğer takım arkadaşlarım da mutlu olmuşlardır...hayatla ilgili her hangi bir sıkıntın olduğunda bizimle paylaşmaman için bir neden yok..İNŞ HEP BERABER İDELA KİLOLARIMIZA ULAŞACAĞIZ...
ben de üniversiteye başlıcam bu sene inş bakalım sonuçları bekliyoruz. Sonuçta yeni ortam çıtır çıtır girmek istiyorum ben de.. Sen mezuniyete ben okula çıtır çıtır gideriz inş
canım çok sevindim kendini tanıttığın için bize
sende her zaman bize merak ettiğini sorabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?