- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.361
selam kızlar ben geldim nasılsınız???
alışverişteydik annem ve kardeşimle kendime sinbonun dijital tartısından aldım ve ilk iş tartıldım
75.600 geldim :79:
gecmiş olsun cnm ya kıyma bozuk olsa anlaşılmaz mı? belki karıştığı için öle olmustur hepsi
Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.
menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...
ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...
biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..
ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...
Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.
menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...
ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...
biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..
ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...
Dijital tarti super olmus canim. Bence her eve lazim olan birsey. Bayana hediye ne alinir diye dusunurken bu tartida insanin aklina gelmeli bence:))
kac kiloyla basladin ??
Canim bazen esleri sikistirma politikasi ise yariyor, sanirim suan sen o politikayi uyguluyorsun:) birazdaha sabret, esin kafama koyduysam yaparim demis, sana mahcup olmamak icin mutlaka birseyler dusunuyordur yeni eve cikma konusunda. sen biraz rahat ol.
utu meselesine gelince ben haftalik utulemeye calisiyorum, biriktirince birikiyor ve hic yapmak gemiyor icimden , zaten nefret ederim utu yapmaktan:) bence haftalik dene bak ozaman derdin kalmazsen ic camasira kadar utuluyormusun sekerim.? ya ben zorda kalmasam kot pantolan tsort bile utelemem :))) ama esim biraz titiz ve ic camasir haric tum esyalarinin utulenmesi hosuna gidiyor, ve bende utuluyorum
Canim menun gayet guzel. sigara boreginede bayilirimmm. biber kozlemeside sofrada meze olarak cok yakistigini dusunuyorum. Zeytinyagli fasulyede oldukca sevilen bir yemek. tatliyi kendinmi actin canim?
selam kızlar benim çocuklar hasta olduğu için annemlere geldim yarında burdayım aslı beni iki gün izinli say kuzu öpüyorum hepinizi....
anlaşılan kimse yok.
bende geldim canım buradayım :))
hoşgeldin cnm nasılsın
ben de iyiyim can sıkıntısı ya:S oturuorm 101 oynuyorum nette:) sen napıosunhoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın???
ben de iyiyim can sıkıntısı ya:S oturuorm 101 oynuyorum nette:) sen napıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?