Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlarrrrr

pek gelen olmamış bu sabah

bende kalktım hazırlıklara başladım tatlıyı yaptım pişiyo
kırmızı biberleri koydum közlemek için fırına

şimdi zeytinyağlı taza fasulyeyle sigara böreklerini sarıcam

sonrada evi süpür sil moduna geçicem

bugünki menüyü yazayım kızlar

gerçi pek bişey yapmak istemiyodum çünkü yenmiyo herşey kalıyo yaaa

süzme mercimek çorbası
sigara böreği
kırmızı biberm közleme(sarımsaklı yoğurtlu)
zeytinyağlı taze fasulye
fırında kremalı kaşarlı mantar tavuk sote
pilav
tatlı olarak dilber dudağı

selam kızlar ben geldimde hiçiyi değilim yatıyorum sabahtan beri kafam kalkmıyo çok ağrıyor biraz pc ye takılim dedim kafam dağılsın olmadı dayanamıycam
ben yatıyorum bu gün beni izinli yazın gelmeye hiç halim yok gelsemde yazmaya halim yok

aaaaaaa kızlar kimse gelmemiş yaaa nerdesiniz yaaaaaaa
ödemeleri yaptım geldim
biraz piyasalara baktım eşya için anam biz ölmüşüzde ağlayanımız yok be
kayınpederimle telefoncuya gittik telefon aldık ona
öldüm yorgunluktan dinlenicem biraz

üff birinin beni dürtüklemesi lazım bi ton ütüm var kocam beni yakında evden atıcak ya adam seleden alıp giymeye başladı ama sesi bilem çıkmıo adamın
ama tişörtlerini seleden ütüsüz giymiyor iç çamaşırları sadece

neyse ben gidiyorum biraz yatıcam benimki gelene kdr başım çok fena bu arada nerdesiniz yaaa çok canım sıkıldı

geçmiş olsun canımcım
oruç başa vuruyo bazen yat dinlen akşama daha çok

biriktirince çok zor oluyo yaaa gerçekten heleki ramazanda ütü hiç çekilmez gece yapılır ancak
ben haftalık yapıyorum bi kaç makine oluyo ama 1 saat sürmeden bitiyo çoğu zaman

valla bende geberdim resmen kalktığımdan beri popomun üstüne buraya yazınca oturdum
acayip derecedeeee susaaadımmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:
işlerim bitti sayılır sadece banyolu böreğim kaldı onuda yaparım birazdan
inşlh herşeyin tuzu yerinde olmuştur tadlarına bakamamak çok kötü bişi yawwww

slm kızlar daha önce de söylemiştim ev taşıycaz dişye.bugün temizlik var yarın da taşıncaz.o yüzden internet bağlantımız şimdilik gitti ama eşim hafta içi bağlattıracak.o zamana kadar yazışamayacağım bunun için müsade istiyorum sizden ama yarışmaya devam etmek istiyorum.cumaya kadar mutlaka yazarım ve cuma günü de kilo bildirirm.bol zayıflamalı günler diliyorum...

Canim bazen esleri sikistirma politikasi ise yariyor, sanirim suan sen o politikayi uyguluyorsun:) birazdaha sabret, esin kafama koyduysam yaparim demis, sana mahcup olmamak icin mutlaka birseyler dusunuyordur yeni eve cikma konusunda. sen biraz rahat ol.

utu meselesine gelince ben haftalik utulemeye calisiyorum, biriktirince birikiyor ve hic yapmak gemiyor icimden , zaten nefret ederim utu yapmaktan:) bence haftalik dene bak ozaman derdin kalmaz sen ic camasira kadar utuluyormusun sekerim.? ya ben zorda kalmasam kot pantolan tsort bile utelemem :))) ama esim biraz titiz ve ic camasir haric tum esyalarinin utulenmesi hosuna gidiyor, ve bende utuluyorum

Canim menun gayet guzel. sigara boreginede bayilirimmm. biber kozlemeside sofrada meze olarak cok yakistigini dusunuyorum. Zeytinyagli fasulyede oldukca sevilen bir yemek. tatliyi kendinmi actin canim?

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim nasılsınız???
alışverişteydik annem ve kardeşimle kendime sinbonun dijital tartısından aldım ve ilk iş tartıldım
75.600 geldim :79:

Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.

menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...

ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...

biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..

ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...

gecmiş olsun cnm ya kıyma bozuk olsa anlaşılmaz mı? belki karıştığı için öle olmustur hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…