- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.341
selam kızlar ben geldimde hiçiyi değilim yatıyorum sabahtan beri kafam kalkmıyo çok ağrıyor biraz pc ye takılim dedim kafam dağılsın olmadı dayanamıycam
ben yatıyorum bu gün beni izinli yazın gelmeye hiç halim yok gelsemde yazmaya halim yok
üff birinin beni dürtüklemesi lazım bi ton ütüm var kocam beni yakında evden atıcak ya adam seleden alıp giymeye başladı ama sesi bilem çıkmıo adamın
ama tişörtlerini seleden ütüsüz giymiyor iç çamaşırları sadece
biriktirince çok zor oluyo yaaa gerçekten heleki ramazanda ütü hiç çekilmez gece yapılır ancak
ben haftalık yapıyorum bi kaç makine oluyo ama 1 saat sürmeden bitiyo çoğu zaman
kızçeler ben geldim pc çok yavaş bugun
akşam benimki geldi hemen bi baktım zil çalıo neyse yemeğe gittik gezdik konuştuk azıcık
ev işinide ben çıkıcam artık burda durmam dedi sıkıldım burdan dedi dedim bende ama bi girişimde bulunmuyorsun sen yorma kafanı ben hallederim herşeyi dedi daha var zamanımız nası olsa dedi
bekliyoruz bakalım ...
bende dedimki baban işten çıkıcak aralıkta kim bakıcak eve o zaman dedim biz dedim fatura ödüyen biz olucaz dedim kendi evimizimi kurucaz ne yapıcaz dedim o da dediki ben çıkarım yazın kafama koyduysam yAparım dedi hem sen karışma bu konulara bana güvenerekmi çıkıyor işten dedi
bugünki menüyü yazayım kızlar
gerçi pek bişey yapmak istemiyodum çünkü yenmiyo herşey kalıyo yaaa
süzme mercimek çorbası
sigara böreği
kırmızı biberm közleme(sarımsaklı yoğurtlu)
zeytinyağlı taze fasulye
fırında kremalı kaşarlı mantar tavuk sote
pilav
tatlı olarak dilber dudağı
Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.
menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...
ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...
biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..
ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?