- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.581
olar kaptancım anlız bunun için önce bana doğum tarihleriniz gerekiyo onları bi alıveriim ondan sonra unutmam inş..mesela kaptancım senin doğum günün ne zaman?ve de fadikim seninki ne zaman?hergelen yazsın unutmayızbölece olma mı:78::78:gül kız gül biraz işve cilve yap
kolay gelsin canım inş biter bugün
ne demek canım sende bizimkisini unutma olur biter
veeeeeeeee büyük an
kaptan yardımcılığı için iki kişinin adı ön plana çıktı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oy çokluğuylaaa
kaptan yardımcımııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
emidaf
tebrik ederim canım
benmiyimmm ben mi seçildimmm şaşırdımm şakınım ne bilimm houyyy duuu bi kendime geleyim kaptan
olar kaptancım anlız bunun için önce bana doğum tarihleriniz gerekiyo onları bi alıveriim ondan sonra unutmam inş..mesela kaptancım senin doğum günün ne zaman?ve de fadikim seninki ne zaman?hergelen yazsın unutmayızbölece olma mı:78::78:gül kız gül biraz işve cilve yap
kolay gelsin canım inş biter bugün
ne demek canım sende bizimkisini unutma olur biter
veeeeeeeee büyük an
kaptan yardımcılığı için iki kişinin adı ön plana çıktı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oy çokluğuylaaa
kaptan yardımcımııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
emidaf
tebrik ederim canım
benmiyimmm ben mi seçildimmm şaşırdımm şakınım ne bilimm houyyy duuu bi kendime geleyim kaptan
olar kaptancım anlız bunun için önce bana doğum tarihleriniz gerekiyo onları bi alıveriim ondan sonra unutmam inş..mesela kaptancım senin doğum günün ne zaman?ve de fadikim seninki ne zaman?hergelen yazsın unutmayızbölece olma mı:78::78:
hadi hayırlı olsun fadikimmm inş senin de yardımınla aslının yükü biraz hafifler...ee fadik bize ne ısmarlıyon bi kellogs olabilir mesela
sayın fadik hanım seçim sonuçları açıklandı.ilk icraatınız ne olcek?mesela hamileliği 5 aya indiriyonuz mu ya da herkeşlere aylık maaş mı bağlıyonuzyok yok ya da buldum aslıyla sihirli değneği icat edip hepiciğimizi birden zayıfletceniz
olar kaptancım anlız bunun için önce bana doğum tarihleriniz gerekiyo onları bi alıveriim ondan sonra unutmam inş..mesela kaptancım senin doğum günün ne zaman?ve de fadikim seninki ne zaman?hergelen yazsın unutmayızbölece olma mı:78::78:
öhüm öhümm şimcikkk kızlarrr ilk icraatımm sizlerii alıpp bi tatile gitmek kafa dagıtmaya ihtiyacımız var çünki
2... hepinizi zayıflatıpppp victoria secret melekleri yapıcam
3... vee hepimizz zayıflıyacaz ama varsa istekleriniz gelin özelee halledelimm
yaaa fadikkk çok güzell vaaddler ama hayal sankiimm be victoria felannnnn ahhhh ahhhhhh....şimdi çok vicdan azabı çekiyorumm sabah yediklerimden dolayı..bi de iice sinir bastı beniii yafff yetişmicek die...neyse ben devam ediim şekerler çizimeee..tebrik ederim faidkim tekrardannn.sua edin kzılar bana....öhüm öhümm şimcikkk kızlarrr ilk icraatımm sizlerii alıpp bi tatile gitmek kafa dagıtmaya ihtiyacımız var çünki
2... hepinizi zayıflatıpppp victoria secret melekleri yapıcam
3... vee hepimizz zayıflıyacaz ama varsa istekleriniz gelin özelee halledelimm
yaaa fadikkk çok güzell vaaddler ama hayal sankiimm be victoria felannnnn ahhhh ahhhhhh....şimdi çok vicdan azabı çekiyorumm sabah yediklerimden dolayı..bi de iice sinir bastı beniii yafff yetişmicek die...neyse ben devam ediim şekerler çizimeee..tebrik ederim faidkim tekrardannn.sua edin kzılar bana....
gel canım kendine gel ben beklerim
canım benim doğum günüm 3 şubat daha çoooooookkk var
benim var koca bul bana
yaaa fadikkk çok güzell vaaddler ama hayal sankiimm be victoria felannnnn ahhhh ahhhhhh....şimdi çok vicdan azabı çekiyorumm sabah yediklerimden dolayı..bi de iice sinir bastı beniii yafff yetişmicek die...neyse ben devam ediim şekerler çizimeee..tebrik ederim faidkim tekrardannn.sua edin kzılar bana....
onuda halletcimmm meraklanma sennnn hele senın şu damat adayı bii bakalım ne olcekkkk ona göre adaylar var kafamda
tamam canım sen onları yedekte tut ne olur ne olmaz açıkta kalmayım
töbe töbe duyanda gerçek sanacak :78:
ho ho ho ben geldimmm:)
dün iftara davetliydik sonra da orda kaldım eve daha yeni geldim..ondan ugrayamadm.bgn de bizde misafir varmıs:S
damat adayır aradııı konustukkk napıyosun sabah uyanabıldın mı v.s die
sonrasında ablam aradı iftara davet etmışler bızı yengemi ve beni ablamıda tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?