Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gül kız gül biraz işve cilve yap

kolay gelsin canım inş biter bugün
ne demek canım sende bizimkisini unutma olur biter
olar kaptancım anlız bunun için önce bana doğum tarihleriniz gerekiyo onları bi alıveriim ondan sonra unutmam inş..mesela kaptancım senin doğum günün ne zaman?ve de fadikim seninki ne zaman?hergelen yazsın unutmayızbölece olma mı:78::78:

benmiyimmm ben mi seçildimmm şaşırdımm şakınım ne bilimm houyyy duuu bi kendime geleyim kaptan

hadi hayırlı olsun fadikimmm inş senin de yardımınla aslının yükü biraz hafifler...ee fadik bize ne ısmarlıyon bi kellogs olabilir mesela

gül kız gül biraz işve cilve yap

kolay gelsin canım inş biter bugün
ne demek canım sende bizimkisini unutma olur biter
olar kaptancım anlız bunun için önce bana doğum tarihleriniz gerekiyo onları bi alıveriim ondan sonra unutmam inş..mesela kaptancım senin doğum günün ne zaman?ve de fadikim seninki ne zaman?hergelen yazsın unutmayızbölece olma mı:78::78:

benmiyimmm ben mi seçildimmm şaşırdımm şakınım ne bilimm houyyy duuu bi kendime geleyim kaptan

hadi hayırlı olsun fadikimmm inş senin de yardımınla aslının yükü biraz hafifler...ee fadik bize ne ısmarlıyon bi kellogs olabilir mesela

sagol canım benimmm canım arkadaşım. Walla ben şaşırdım sağollun kızlarr gerçekten hani önmeli olan kaptan yardımcısı oluyum v.s değil hani bana oy vermeniz ne bilimm fadik olsun demeniz bile benim için önemli teşekkürlerr meleklerim

sayın fadik hanım seçim sonuçları açıklandı.ilk icraatınız ne olcek?mesela hamileliği 5 aya indiriyonuz mu ya da herkeşlere aylık maaş mı bağlıyonuzyok yok ya da buldum aslıyla sihirli değneği icat edip hepiciğimizi birden zayıfletceniz

öhüm öhümm şimcikkk kızlarrr ilk icraatımm sizlerii alıpp bi tatile gitmek kafa dagıtmaya ihtiyacımız var çünki
2... hepinizi zayıflatıpppp victoria secret melekleri yapıcam
3... vee hepimizz zayıflıyacaz ama varsa istekleriniz gelin özelee halledelimm

gel canım kendine gel ben beklerim

canım benim doğum günüm 3 şubat daha çoooooookkk var

benim var koca bul bana

Son düzenleme:
yaaa fadikkk çok güzell vaaddler ama hayal sankiimm be victoria felannnnn ahhhh ahhhhhh....şimdi çok vicdan azabı çekiyorumm sabah yediklerimden dolayı..bi de iice sinir bastı beniii yafff yetişmicek die...neyse ben devam ediim şekerler çizimeee..tebrik ederim faidkim tekrardannn.sua edin kzılar bana....

dualarımız seninle canım kolay gelsin

gel canım kendine gel ben beklerim

canım benim doğum günüm 3 şubat daha çoooooookkk var

benim var koca bul bana

onuda halletcimmm meraklanma sennnn hele senın şu damat adayı bii bakalım ne olcekkkk ona göre adaylar var kafamda

tamm canım benim tekrar sağolasın kolay gelsın inşallah yuzunun akıyla bıtırırsın işini

dün iftara davetliydik sonra da orda kaldım eve daha yeni geldim..ondan ugrayamadm.bgn de bizde misafir varmıs:S

damat adayır aradııı konustukkk napıyosun sabah uyanabıldın mı v.s die
sonrasında ablam aradı iftara davet etmışler bızı yengemi ve beni ablamıda tabı

ho ho ho ben geldimmm:)

hoşgeldin canım nasılsın

dün iftara davetliydik sonra da orda kaldım eve daha yeni geldim..ondan ugrayamadm.bgn de bizde misafir varmıs:S

ooh ne güzel yaz hemen menünü ne yedin bakim

damat adayır aradııı konustukkk napıyosun sabah uyanabıldın mı v.s die
sonrasında ablam aradı iftara davet etmışler bızı yengemi ve beni ablamıda tabı

oo maşallah

selamlar kızlar
kurandan geldim zaten sabah 6 ya geliyodu uyuduğumda 12 de kalktım

bugün kendimi çok kötü hissediyorum sırtımın belimin ağrısından duramadım yerimde
ben geceden beri kaç mesaj yazdım acaba 7 mesaj olmadıysa beni izinli sayıver aslıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…