Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım görüyoruz canım sesimize doğru gel

heee görünmen mi

ooohhh ne güzel
çok sevindim inan ama kıskandım bana niye kitap alınmıyor yaa
aslı kız sıradaki aktiviteyi senden bekliyozzz hatunum...bak fadik şahlandıııııı

doğum günün kutlu olsun meleğimmmmm canım arkadaşım iyiki doğdun ve iyiki hayatımda ve

hayatımızdasın
:13::13::87::87::87::87::86::86::86::86::79::79::79::79::79::93::93::93::93::93::93::98::98::98::98::98::98::98::98:
Canım benim geç oldu ama kusura bakma (seni seviyorum bunu biliyosun dimiii)

canımcımmm çok sağooolll bilmem miiii
Ya bu arada herkeslere çoookkkk çoookkk teşekkür ederiimmm.nerdenn haber aldınız doğumgünümü bilmiyorum ama ççooooookk teşekkür ederiiimm herkeslereeee...inş seneye çıtır olarak ve yine hep beraber kilo koruma ile birlikte gireriz.....canııımmm takkımııımm benimmm yaffff

aslı kız sıradaki aktiviteyi senden bekliyozzz hatunum...bak fadik şahlandıııııı

hııı benden mi canım ben yıllardır pas tuttum ya şahlanmam biraz zaman alır

fadiikkkk kı noliiiii???ne hissettin?olumlu sinyaller göriimmmm

BALIMMM BEN ABLAMA GİTTİM CUMA GÜNÜ İFTARA DAVETLİYDİK YENGEMLE BERABER DAMAT ADAYI VE AİLESEDE DAVETLİYDİ YANİ ABLAMIN ARKADAŞI neysemm yengemde merak etti hani bende görimm dedi nie hemen kestirip attıgını anlarım felan fişmakenn
bu geldi baktım saçlara jole felan sürmüşş bana kitap almış ve tabıkıde albenı çikolatam yemek yendi yengem tabıkıde inanılmaz begendi efendı mutasıp dını butun v.s tıp onemlı değil dedi ama sana nası hayrann bakıyo dedı hatta taklıtını yaptırdım senı mutlu edecek bı çocuk bence dedi oturduk hepimizi çay v.s bu sefr konustu bırazz cocuk durgun değildi ve iştee yanı gun içinde de msjlasıyoruz öyle yaniiiii

Bu arada bugün yediklerim pek mantıklı dil en iisi yazmıyımmmoruçsuz olunca denge menge kalmadıııı yaffff

canım sen söylemiştin daha önce lafın arasında bizde kaçırmadık
:124::124::124::124::124:

ayyyy çookk romantiikkkkkkkk yaaaahadi hayırlı traşlarr.....

CANIM TAKKIIMIMMM YAAAAA..SAĞOLUN VALLA ŞİMDİ DAHA YENİ OKUDUM GEÇMİŞİ DE ONDAN ANLADIMMMMM

bence yaz canım yaz ki bi daha yapma :86::86::86::86:

Peki yazıyım mademmm ne yapıımmm
dünden kalma bi dilim yaş pasta vardı onu yedim bi de cips vardı küçük paket vardı yarısını yedimm yaaa:18::18::18::18::18::18:naşka da bişey yemiycemm bi de sahur yemedim zatennn.bi de spor yapcemm inş bugünnn

yap yap spor canım iyi olur

kızlar cumartesi dişçiye gititim dişi kurtarma ihtimali %30 felan dedi antb. verdi eve geldim bi baktım adet olmuşum okadar mutlu oldum ki orucumu hem diş hemde adet için yememiş olucam. neysee cumartesi bi koşuşturmaca evi sil süpür v.s
pazar günü yazlığa gittim kuzenım yanına çok özledik bırbırımızı gittim hemen bisikletleri kaptığımız gibii her zamn gittğimiz bi köşe var oraya oturdukk anlattım damat adayını v.s sonra iftar yaptık akşamda nargile içmeye gittik kahve içtik fal baktırdık eve döndük ve sabah saat 5:30 uyudk hiç uykumuz yoktu 7:00 da kalktık
otobuse koştuk yetiştikk ve ofise geldik beraber kimse yokken kahvaltı yaptık ben antb. içicem die oda zaten adetli öyle yanii bugün böyle durgunum çünki gözlerim açılmıyoo kızlarr

fatmacım sen oy kullanmadım kaptan yardımcılığı ile ilgili özelden mesaj at bana canım
canımcım dün ömden atmış görünüyorum ama gelmemiş herhalde bağlantıdan sanırım.ama şimdi bi daha atıım mademmm

ne güzel bir haftasonu geçirmişsin canım
eee falda ne çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…