- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.601
selamlar kızlar
kurandan geldim zaten sabah 6 ya geliyodu uyuduğumda 12 de kalktım
bugün kendimi çok kötü hissediyorum sırtımın belimin ağrısından duramadım yerimde
ben geceden beri kaç mesaj yazdım acaba 7 mesaj olmadıysa beni izinli sayıver aslıcım
hoş geldinnn canımmm
hoşgeldin canım nasılsın
ooh ne güzel yaz hemen menünü ne yedin bakim
selamlar kızlar
bugün kendimi çok kötü hissediyorum sırtımın belimin ağrısından duramadım yerimde
ben geceden beri kaç mesaj yazdım acaba 7 mesaj olmadıysa beni izinli sayıver aslıcım
hoşbuldum canım
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın?
menü mü ımmm şeyyy :))
iftarda bir kepçe çorba
azcık etli nohut
1 kaşık pilavın yanına 1 karnıyarık
biraz da börek yedim.
pide yemedim
sahurda tost ve kahvaltılık yedik cnm.dikkat etmeye çalıştım ama yine de misafirlikte kendi evin gibi olmuyor.
ilkin fadik aslııı kızlar pazara gidiyommm bişey istiyonuz mu?
oşşgeldiin noelll annemmm ne ediinho ho ho ben geldimmm:)
ooo kız fadik bu gidişle sen bana ben sana yaz sonu bişeyler var sankimdamat adayır aradııı konustukkk napıyosun sabah uyanabıldın mı v.s die
sonrasında ablam aradı iftara davet etmışler bızı yengemi ve beni ablamıda tabı
geçmiş olsun canım yaaa.uykusuzluk mahvediyo insanı...eşime sahur bilem hazırlayamadım ben dün gece ama bu gece yapcam bi güzellik....selamlar kızlar
canının sağalığı hayatım sağolll
oşşgeldiin noelll annemmm ne ediin
ooo kız fadik bu gidişle sen bana ben sana yaz sonu bişeyler var sankim
geçmiş olsun canım yaaa.uykusuzluk mahvediyo insanı...eşime sahur bilem hazırlayamadım ben dün gece ama bu gece yapcam bi güzellik....
peki canımmm ben kaçtıımm o zamann..çok öptüümmmm herkeşleri....tabi ki de kaptan yardımcımız canım fadikimi:)))
kızlar ben geldimmm ya bu internet beni deli edecek sabahtan beri kk ya girmeye çalışıyorum( neyseki oldu sonunda mesajları saymaya başlıyorum şimdi kızlarr kusura bakmayınnn...
canım hoşgeldin sinirlenme hayatım bazenn yapıyoo yaa boylee gıremıyosun ve illet oluyosunn
selam kızlar dedem kalp krizi geçirmiştiya,dün vefat etti 1-2gün giremem öpüyorum sizi çok üzgünüm....
walla bilmiyorum ki fatoşum yaaa bugünn ablamla buluşucam yemek takımı bakıcazz hey allahım yaa çeyiz baktığıma inanamıyorum
7 ağustos mesaj sayım bildirisi
aynalar---------> 23
gözdee07-------> 7 :87:
fatta83---------> 7
elifus-----------> 8 :81:
aysen_34-------> 18
irras_-----------> 11
prenses88-------> 3
pinkcat87-------> 4
nazco----------> izinli :92:
eylulums--------> izinli :92:
selinay---------> izinli :92:
emidaf---------> izinli :92:
selam kızlar dedem kalp krizi geçirmiştiya,dün vefat etti 1-2gün giremem öpüyorum sizi çok üzgünüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?