Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada kızlar geçmişe bi bakabıldım dee nazommmmmmmmm annem hastaymış oyy kıyamam ben ona allah acıl şifalar versin inşallah canım nazom benim

tamam canım sen biraz uyu dinlen

hoş geldinnn canımmm

hoşbuldum canım
hoşgeldin canım nasılsın

ooh ne güzel yaz hemen menünü ne yedin bakim

hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın?
menü mü ımmm şeyyy :))
iftarda bir kepçe çorba
azcık etli nohut
1 kaşık pilavın yanına 1 karnıyarık
biraz da börek yedim.
pide yemedim

sahurda tost ve kahvaltılık yedik cnm.dikkat etmeye çalıştım ama yine de misafirlikte kendi evin gibi olmuyor.

canım geçmiş olsunn dikkat kendine yaralı ceylanım uyu dinlen biraz

bugün dikkat edersin canım dengelenir

ho ho ho ben geldimmm:)
oşşgeldiin noelll annemmm ne ediin

damat adayır aradııı konustukkk napıyosun sabah uyanabıldın mı v.s die
sonrasında ablam aradı iftara davet etmışler bızı yengemi ve beni ablamıda tabı
ooo kız fadik bu gidişle sen bana ben sana yaz sonu bişeyler var sankim

geçmiş olsun canım yaaa.uykusuzluk mahvediyo insanı...eşime sahur bilem hazırlayamadım ben dün gece ama bu gece yapcam bi güzellik....

walla bilmiyorum ki fatoşum yaaa bugünn ablamla buluşucam yemek takımı bakıcazz hey allahım yaa çeyiz baktığıma inanamıyorum

kızlar ben geldimmm ya bu internet beni deli edecek sabahtan beri kk ya girmeye çalışıyorum ( neyseki oldu sonunda mesajları saymaya başlıyorum şimdi kızlarr kusura bakmayınnn...

kızlar ben geldimmm ya bu internet beni deli edecek sabahtan beri kk ya girmeye çalışıyorum ( neyseki oldu sonunda mesajları saymaya başlıyorum şimdi kızlarr kusura bakmayınnn...

canım hoşgeldin sinirlenme hayatım bazenn yapıyoo yaa boylee gıremıyosun ve illet oluyosunn

7 ağustos mesaj sayım bildirisi

aynalar---------> 23
gözdee07-------> 7 :87:
fatta83---------> 7
elifus-----------> 8 :81:
aysen_34-------> 18
irras_-----------> 11
prenses88-------> 3
pinkcat87-------> 4
nazco----------> izinli :92:
eylulums--------> izinli :92:
selinay---------> izinli :92:
emidaf---------> izinli :92:

selam kızlar dedem kalp krizi geçirmiştiya,dün vefat etti 1-2gün giremem öpüyorum sizi çok üzgünüm....

walla bilmiyorum ki fatoşum yaaa bugünn ablamla buluşucam yemek takımı bakıcazz hey allahım yaa çeyiz baktığıma inanamıyorum

oooo sen çocuğu bile yaparsın ben hala bekler dururum beyefendi ankaraya gelecek diye

ellerine sağlık canım ilkin sen izin almadın demi ben hatırlamıyorumda almadıysan canım cezaya kaldın malesef

selam kızlar dedem kalp krizi geçirmiştiya,dün vefat etti 1-2gün giremem öpüyorum sizi çok üzgünüm....

başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…