- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.561
hoşbuldumm ben iyiyim canım sen nasılsıın :))
ahh ahh kızlar şu tembellik fena halde sardı beni. Atmam lazım üstümden:97:
canımcım dün ömden atmış görünüyorum ama gelmemiş herhalde bağlantıdan sanırım.ama şimdi bi daha atıım mademmm
kızlar cumartesi dişçiye gititim dişi kurtarma ihtimali %30 felan dedi antb. verdi eve geldim bi baktım adet olmuşum okadar mutlu oldum ki orucumu hem diş hemde adet için yememiş olucam. neysee cumartesi bi koşuşturmaca evi sil süpür v.s
pazar günü yazlığa gittim kuzenım yanına çok özledik bırbırımızı gittim hemen bisikletleri kaptığımız gibii her zamn gittğimiz bi köşe var oraya oturdukk anlattım damat adayını v.s sonra iftar yaptık akşamda nargile içmeye gittik kahve içtik fal baktırdık eve döndük ve sabah saat 5:30 uyudk hiç uykumuz yoktu 7:00 da kalktık
otobuse koştuk yetiştikk ve ofise geldik beraber kimse yokken kahvaltı yaptık ben antb. içicem die oda zaten adetli öyle yanii bugün böyle durgunum çünki gözlerim açılmıyoo kızlarr
canım akşam kesilik geliodu net belki ondan gelmedi bilmiyorum şimdi tekrar attım..bu gelmiştir inş...bende iyiyim canım sağol
evet tembellik çok sardı hepimizi
aaa acaba ben mi görmedim bi bakim
canım akşam kesilik geliodu net belki ondan gelmedi bilmiyorum şimdi tekrar attım..bu gelmiştir inş...
bende iyiyim canım sağol
evet tembellik çok sardı hepimizi
aaa acaba ben mi görmedim bi bakim
kız ne güzelkızlar cumartesi dişçiye gititim dişi kurtarma ihtimali %30 felan dedi antb. verdi eve geldim bi baktım adet olmuşum okadar mutlu oldum ki orucumu hem diş hemde adet için yememiş olucam. neysee cumartesi bi koşuşturmaca evi sil süpür v.s
pazar günü yazlığa gittim kuzenım yanına çok özledik bırbırımızı gittim hemen bisikletleri kaptığımız gibii her zamn gittğimiz bi köşe var oraya oturdukk anlattım damat adayını v.s sonra iftar yaptık akşamda nargile içmeye gittik kahve içtik fal baktırdık eve döndük ve sabah saat 5:30 uyudk hiç uykumuz yoktu 7:00 da kalktık
otobuse koştuk yetiştikk ve ofise geldik beraber kimse yokken kahvaltı yaptık ben antb. içicem die oda zaten adetli öyle yanii bugün böyle durgunum çünki gözlerim açılmıyoo kızlarr
gözdecim hoşgeldiinhoşbuldumm ben iyiyim canım sen nasılsıın :))
ahh ahh kızlar şu tembellik fena halde sardı beni. Atmam lazım üstümden:97:
bildiğin 9'da en geç 10'da uyanıyorum. Tekrardan koyuyorum kafayı. Sonra öyle duruyorum yatağın içinde bi bakıyorum saat 1 olmuş 2 olmuş :89:
ne güzel bir haftasonu geçirmişsin canım
eee falda ne çıktı
5.30 ta yatıp 7 de kalkarsanız olcağı bubu arada damat adayının beğenilmesine sevindiiim. Hayırlısı diyorum :)) Bi de yanlış anlamadıysam damat adayının ailesi de gelmiş yemeğe onlar nasıl sevdin mi onları :))
sence kaptennnaşk çıktı çok sertsın dedi çocuk fal bakan çekiniyor karşındakı ınsanlar cesaret edemiyo felan didimmmm tamm birazdaha güler yuzlu dururum
kızlar ben çizime devam ediim çok ara verdim..dua edin de bugün bitsin olma mı?çok öptüm herkesleriii.TEKRAR TEŞEKKÜRLERRR HEPİNİZE DOĞUN GÜNÜMÜ UNUTMADIĞINIZ İÇİN...ÇOK DUYGULANDIM İNANIN..DEĞERLİ TAKIMIM BENİM....
kız ne güzelinsanın ii anlaştığı bi kuzeninin olması çok güzel oluyo..benim kuzenlerle aram ii ama yaşı bana yakın yok malesef bu arada fadikim çocuğun ailesi de mi geldi gözde yazınca ben de meraklandım şimdi....yavaş yavaş damardan giriyo çocuk zanımca...Hkakında hayırlısı ne diim yavrumm.Allah sana hep kalbin gibi güzel bi eş versin die dua ediom..inş olur cenimcim
gözdecim hoşgeldiin
aynen canım ya bende öyleyim ama uykum olsada kalkıyorum sonra ayakta uyuyorum
sonuçlar ne zaman açıklanıyor canım heyecan var mı heyecan
sence kaptennnaşk çıktı çok sertsın dedi çocuk fal bakan çekiniyor karşındakı ınsanlar cesaret edemiyo felan didimmmm tamm birazdaha güler yuzlu dururum
aileyi zaten tanıyoruzz ablamın arkadaşı oldukları için :78::78::78::78::78::78::78:
ayy olma mııı feci halde varrgeçen sene 1 hafta sonra açıklamışlar yerleştirmeleri. Bu sene başa gelen başkan çok tecrübesiz hep çıkıyor bişiler duymuşsundur belki. 1 hafta sonra açıklanır umarıım yaa sabredemiyoruum ama elimden de bir şey gelmiyor
kız ne güzelinsanın ii anlaştığı bi kuzeninin olması çok güzel oluyo..benim kuzenlerle aram ii ama yaşı bana yakın yok malesef bu arada fadikim çocuğun ailesi de mi geldi gözde yazınca ben de meraklandım şimdi....yavaş yavaş damardan giriyo çocuk zanımca...Hkakında hayırlısı ne diim yavrumm.Allah sana hep kalbin gibi güzel bi eş versin die dua ediom..inş olur cenimcim
gözdecim hoşgeldiin
hakkında hayırlısı olsun canım
inş istediğin olur
kızlar ben çizime devam ediim çok ara verdim..dua edin de bugün bitsin olma mı?çok öptüm herkesleriii.TEKRAR TEŞEKKÜRLERRR HEPİNİZE DOĞUN GÜNÜMÜ UNUTMADIĞINIZ İÇİN...ÇOK DUYGULANDIM İNANIN..DEĞERLİ TAKIMIM BENİM....
gül kız gül biraz işve cilve yap
gizemi bulun bana acilenn gizemm nerdesinnn annemmmmm
kolay gelsin canım inş biter bugün
ne demek canım sende bizimkisini unutma olur biter
veeeeeeeee büyük an
kaptan yardımcılığı için iki kişinin adı ön plana çıktı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oy çokluğuylaaa
kaptan yardımcımııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
emidaf
tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?