Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağolasın canım

yeni çizelgemide yaptım haftaya hedefim 1 kilo bakalım inşlhhhhhhhhhhhh

kalkıyorum canım ben yeşil çayla form çay demledim onarı içeyim

iyi geceler

yeni çizelgen değişmesi dileği ile inş kısa sürede değiştirirsin canım
iyi geceler canım

11 ağustos mesaj sayım bildirisi

aynalar---------> 59
gözdee07-------> 21
elifus-----------> 19 :87:
aysen_34-------> 15
prenses88-------> 8 :81:
emidaf----------> 18
selinay----------> 10 :79:
irras_-----------> 7
fatta83---------> 29
eylulums--------> 5
pinkcat87-------> 11 :79:
nazco-----------> izinli :92:

günaydın kızlar ben geldim. Dün akşam gelemedim. Bizim kızlar iftara çağırdılar hep beraber dışarda iftar yaptıkk.

sahurda domates,salaalık,zeytin ne geçtiyse çatalıma kahvaltılık şeyler atıştırdım:90:
iftarda da bir kase mercimek çorbası 3 tane köfte çeyrek pidee :))

sonra arkadaşlarımla bi cafede oturduk. Yeşil çay içtim ben sadece :)) sonra eve biraz geç döndüm yorgundum falan. Minibüslede evin orda inmedim 2-3 durak önceden indim yürüyüşümü yapmadım yürüyüş yaparımm diye sonra babam geçti bilgisayara tavla falan oynadı. Yazı yazamadığı için beni yanına bekçi dikti anlayacağınız:90: Sonra sahur. Sahurdan sonra da uyuyamadım. Hava da aydınlanınca geliyim bi geçmişi okuyayım dedimm:90::90:

canım bu arada ohh iyi yapmışsın hak etmiş görümcen görümcene:90:

sagol canımm teşekkür edderimm inş. hayırlısı olur. 1 sene evli kaldım canım.

iftarımı yapıp geldim nasılsınız kızlar?bugün yemekler bendendi evde.Herkes çok beğendi.ama yaparken elimi yaktım cok acıo...((
geçmiş olsun canım yaa hemen bep. tre. sür geçer çok iyi iki kremler

evet aslıcım yaa.darısı da senin başınaa:)insan durup dururken fenalık yapmak istemiyo.ama terbiyesizliği de karşılıksız bırakınca içime dert oluyo yaaa..çok mu agresifimm acep

işte budur canım arkadaşımm bravoooo onlar yokmuş gibi davranmam ayyy çok sevındım onlar kahrolduuu bide yersiz kalmışlarr ohhhh iyi oldu fesatlığın sonu budur işte canımada değsin abiyide tebrık ederım lafı güzel koymuşş ahanda .:86::86::86::86:

kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıyo pc başında çok duruyorum ondan
öpüyorum sizi
geçmiş olsunn canım benım dınlenn gun içinde uzann yat

birde kızlar ayın 27 de doğum günüm var
eşim doğum günü hediyemi aldı
dokunmatik ekran nokia c5 03 bir telefon
geldiğimizdne beri ayarlarıyla uğraşıyoruz artık teldende kk ya girebilirim

tebrik ederimm yawriiii kilo için vedeeee güle güle kullan telefonu

AYAKTA UYUYORUM RESMEN KIZLARR HALİMİ GÖRSENİZ TEK GÖZÜM KAPALI RESMEN
HENMEN SİZE DÜNÜ ÖZETLİYİM

iftarda
yarım kase pilav,
1. tane köfte
çeyrek pide
ve fruko gazoz 1. bardak
3 çatal p. kızartması

sahur
sadece 1. bardak su

aralarda bi nescafe içtim okadar:86::86::86::86::86::86::86::86:

kızlar ben cıkıyorum geirsenız hemnn bana haberr verinn olarmıı öpüyorumm:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

yaa kızlarr benim kilo aynı malesef...bu kadar koşuşturmaya ve uykusuzluğa esasında daha çok giderdi ama işte dengesiz beslenme ve adet dönemi(benim hatam oldu bu haftaaa.neyse..73.6 aslıcımmm...inş diğer arklar ii verir.geçmişii hiç okumadım sadece yazıp çıkıcam...bugün 13 kişiik bi misafir grubum var onlara hazırlık yapcem bakalım inş..beni izinli say aslıcım bugün.neyse çok öptümm biraz buruk bi öpücük oldu ama haftaya acısını çıkarıcam inş....

Son düzenleme:
emidafım bebeeeem kelebeeeem nerdesin ben geldimmmm nası haber verceeem du seni anıyorum belki annarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…