- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.281
bebemmmmmm geldimm gayriiiiiiiiii:86::86::86::86::86::86::86:
hoşgeldin canım
hayırdır neden gittiniz memlekete oğlunu bırakmak için mi
bizde ne olsun aynı canım uğraşıyoruz işte
sağol canım seninde mübarek olsun inş bütün duaların kabul olur kuzumcumanız mübarek olsun canlar
rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız varsa şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşlh
cumanız mübarek olsun canlar
rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız varsa şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşlh
liste açıklanmadımı daha
bakayım bi kim kaç kilo vermiş veremeynlere ceza var
bebeeeem ben ş,mdi gidiyorum kargoya gidip gelicem burası acaip soğukkk donuyorummmm
hoşbulduk canım benim
ahanda nazomm gelmişş annemmm hoş geldinnnnolsun rüzgar gibide olsaaaa sana iyi gelmiştirrrr
bebeeeem ben ş,mdi gidiyorum kargoya gidip gelicem burası acaip soğukkk donuyorummmm
yok tatlım oğluşu bırakmaya değil kociş bursaya mal almaya gitçekti benim annemlerde oraya yakın sayılırlar bizde oğluşla takıldık peşine bizide annemlere bırak dönüşte alırsın diye yani annecime gittik hastaydıya hem merak etmiştim ben
kociş kalırsın bir hafta falan dediydi ama ben sonra vaz geçtim oruç tutuyo eve gelcek iftar sahur falan problem olur diye gene onunla döndük oda mutlu oldu
işte benden haberler böyle
kız toprammm gittinmi memleketimize
bende ayın 28 de gidiyorum nasipse
sağol canım seninde mübarek olsun inş bütün duaların kabul olur kuzum
sagoll annemmm amin inşallah cümlemizin
anammmmmm ben dayak yemekten kurtuldum ayşemdennn:86::86::86::86::86::86::86:
kızlar bu hafta durumumuz iyi değil ramazan baya düzenimizi bozdu
davetler, sahurda yiyip hemen uyumak kilo vermede sorun oldu
ramazan boyunca çok büyük atağa geçeceğimizi sanmıyorum ama bir çare bulmazsak dahada kötüye gidecez
elif canım bu haftayla 2 hafta oldu kilo verememen
eğer haftayada kilo veremezsen kurallar gereği diskalifiye olacaksın canım bu hafta ona göre biraz daha dikkat et kendine
arkadaşlar bazılarımız menülerini yazmıyor şimdi toplu olarak uyarıyorum lütfen herkes hergün menüsünü yazacak ama bu durum devam ederse bireysel uyaracam
her cuma lütfen kilolarınızı yazıp sonra gitmeyin kızlar arada yine uğrayın takıma
kilolarda sorun olabiliyor düzeltilmesi gerekiyor
birde kızlar şu çizelgeleri lütfen her cuma yeni kilonuz olacak şekilde düzeltin
kızlar seli ve eylülün kilolarında sorun var
o yüzden liste hazırlamayı geciktirecem biraz haberiniz olsun
ne sorunu var canımm?ne yapabilirim düzeltme için?
canım 500gr vermişim.81.6 idim 81.5 olmuşum demişsin 500 gr vermişsen 81,1 olman lazım değil mi
evet canım 81.1 olmuşum yanlış yazmışım...hemen çizelgemi de değiştireyim.kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?