Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahhh istanbuk istanbul olalı hiç görmedi böyle kederr geberiyorum aşkınla kalmadı bende gururdan eserrr

hoşgeldin canım
hayırdır neden gittiniz memlekete oğlunu bırakmak için mi
bizde ne olsun aynı canım uğraşıyoruz işte

yok tatlım oğluşu bırakmaya değil kociş bursaya mal almaya gitçekti benim annemlerde oraya yakın sayılırlar bizde oğluşla takıldık peşine bizide annemlere bırak dönüşte alırsın diye yani annecime gittik hastaydıya hem merak etmiştim ben
kociş kalırsın bir hafta falan dediydi ama ben sonra vaz geçtim oruç tutuyo eve gelcek iftar sahur falan problem olur diye gene onunla döndük oda mutlu oldu
işte benden haberler böyle

cumanız mübarek olsun canlar
rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız varsa şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşlh
sağol canım seninde mübarek olsun inş bütün duaların kabul olur kuzum

cumanız mübarek olsun canlar
rabbim gönlünüzde ne hayırlı muradınız varsa şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşlh

sagoll annemmm amin inşallah cümlemizin

liste açıklanmadımı daha
bakayım bi kim kaç kilo vermiş veremeynlere ceza var

anammmmmm ben dayak yemekten kurtuldum ayşemdennn:86::86::86::86::86::86::86:

kızlar bu hafta durumumuz iyi değil ramazan baya düzenimizi bozdu
davetler, sahurda yiyip hemen uyumak kilo vermede sorun oldu
ramazan boyunca çok büyük atağa geçeceğimizi sanmıyorum ama bir çare bulmazsak dahada kötüye gidecez

elif canım bu haftayla 2 hafta oldu kilo verememen
eğer haftayada kilo veremezsen kurallar gereği diskalifiye olacaksın canım bu hafta ona göre biraz daha dikkat et kendine

arkadaşlar bazılarımız menülerini yazmıyor şimdi toplu olarak uyarıyorum lütfen herkes hergün menüsünü yazacak ama bu durum devam ederse bireysel uyaracam

her cuma lütfen kilolarınızı yazıp sonra gitmeyin kızlar arada yine uğrayın takıma
kilolarda sorun olabiliyor düzeltilmesi gerekiyor

birde kızlar şu çizelgeleri lütfen her cuma yeni kilonuz olacak şekilde düzeltin

hoşbulduk canım benim

ahanda nazomm gelmişş annemmm hoş geldinnnn olsun rüzgar gibide olsaaaa sana iyi gelmiştirrrr

hoşbulduk tatlım iyi geldi gerçekten ama fena yorgunluk oldu kendimize gelmeye çalışıyoruz
yanlız ben nereye gidersem gideyim evimi çok özlüyorum ne manyakça bişi iki gün anamın evine gidiyorum eve gelince evim evim güzel evim oh nihayet geldim diyorum var bi problem bende evcimenim herhalde

bebeeeem ben ş,mdi gidiyorum kargoya gidip gelicem burası acaip soğukkk donuyorummmm

anam evet ne soğuktu ya donduk biz yaz günü kış gelmiş gibiydi gerçi genel olarak soğumuş hava buralarda biraz serinlemiş yani normal bi yaz gününe dönmüş yanmıyo öle

kızlar sitede sorunmu var ne bakım falan diyo
neyse benim şimdi çok işm var bavullar boşalıp yıkanacak ev temizlenecek yemek yapılcak hadi bi el atında hemencik yapalım
sonra gene gelirim öpüldünüz hepçiniz

kızlar seli ve eylülün kilolarında sorun var
o yüzden liste hazırlamayı geciktirecem biraz haberiniz olsun

:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::87::87::87::87::87:
kızlarr malum hakketten ramazanda biraz zor ama acaba sahurda yeşil çay bitki çayımızı içip mi yatsak. mesela ayşemm hep içiyor ben içmiyorum aslında içsek daha iyi olur bence ödem atıcı olduğu için akşama kadar su içilmiyo zaten belki faydası olur. ve bu hafta adet olduk yada adet sonrası ama davetlerde dikkat edelim bacularr ahanda çıtır olamasak ne yapcaz:86::86::86::86::86:
morallerimizi bozmayalım tabikide vericez ama yavaş şekilde ama hızlı vericez allahın izniyle destekle sabırla. moralımıızı bozarsak heçç veremeyiz herşeyşin başı morell biz bi takımız anca beraberr kanca beraber.
kaptan eğer menüsünü yazmayan olursa bence hemen gün içinde uyar biz sana kırılmayız . çizelgelrde evet haklısın ve kilo bildirimi yapıldıktan sonra evet bencede gidilmesin kızlar duralım bakalaım azcukkk kim nekadann vermiş kim verememişş ve birbirimizi eleştirelim yani mesela fadik sen pideyi çok yiyosunn ee zaten akşama kadar masa başındasın damacana gibi olucaksın v.s v.s gibi . houyyy bacularr haftaya hepicimiz kilo vericezz bak görürüsünüzzzzz tam destek hep destek:118::118::118::118::118::118::118::118:

amin canım cümlemizin inşlhhhhhh

bencede herkesin bir silkenlenmesi lazım
ne yalan söyleyeyim gerçektne benimde moralim bozuluyo böyle istikrarsız bi şekilde kilo veremeyenleri gördükçe
ben artık kendi adıma kilo vermek değil takımın durumunu düşünüyorum bişey yerken
dün iftarda çok yedim diye sahurda hiç bişey yemedim dengelemek için mesela
aman cuma geçti demiyorum hemen haftayı düşünüyorum...

herkes üstüne düşüne görevi yerine getirsin

ben biraz kalkıp ev işlerini halledeyim
akşama patates oturtmalı mantar sote yapıcam bayadır yapmıyodum çok lezzetli oluyo

allahım sanki akşam olmuş kapkaranlık her yer ruhum karardı yawwwww

tabi sahur yemediğim için midem eccik tuhaf odu
napim mübarek o kadar yememeye dikkat etmeye çaylara rağmen yarım kilo verdim

gerçi regl oldum olucam her an o yüzdende olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…