Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selinay canım seni 100 gr vermiş olarak yazıyorum geçen haftaki kilonu karıştırdığını düşünüyorum canım

14. TAKIM 219. ETAP

aynalar ( 96,2 / 96,0 / 0,2 / 0,21% )
irras ( 87,3 / 87,3 / 0,0 / 0,00% )
aysen_34 ( 68,6 / 68,1 / 0,5 / 0,73% )
faTTa83 ( 73,6 / 73,6 / 0,0 / 0,00% )
nazco ( 77,6 / 76,8 / 0,8 / 1,03% )
emidaf ( 69,0 / 68,0 / 1,0 / 1,45% )
pinkcat87 ( 64,6 / 65,0 / -0,4 / -0,62% )
elifus ( 76,0 / 76,0 / 0,0 / 0,00% )
prenses88 ( 54,4 / 54,4 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 67,3 / 67,2 / 0,1 / 0,15% )
gozdee07 ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
eylulums ( 81,6 / 81,1 / 0,5 / 0,62% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 876,2 / 873,5 / 2,7 / 0,30% )

kendimi çok kötü hissediyorum 2 gündür duygusalım.bgn de kötü bir rüya gördüm.2 gündür üzgünüm bgn sinirliyim.duygularım cok garipleşti 1,2 haftaya hastalancam benim böyle erken başlıyo belirtiler kilo almam da ondan sanırım.tüm belirtileri var kendi yok.zaten düzensiz.gerçi daha günü gelmedi ama belirtiler çok kötü oluyo bende.şişkinlik var 2 gündür göğüs ağrısı

evli olduğunu bilsem kesin hamilesin diycem çünkü bu belirtilerin hepsi hamilelik belirtisiymiş yaşayanlar öle diyorda

daha hastalanmana varmış aslında benimde bu hafta olmam lazım aynne senin gibi duygularım dengesizleşti nerde nasıl tepki verdiğime ben bile şaşırıyorum
kadın olmak zor zanaat vesselam :97:

aynen ya.kadınlık cok zor.erkek olsan rahat ohh ne kilo takrsın ne bşy.:)

evet ya aslında benimde olmam lazım ama olmayacam niye çünkü ben engelledim
kendisi yok ama sıkıntıları var stres hat safada etrafa sinir saçıyorum özellikle bugün

bu arada az önce takvime baktım bu hafta hastalanmam gerek ama benim genelde 1-2 hafta gec geliyo

evet ya aslında benimde olmam lazım ama olmayacam niye çünkü ben engelledim
kendisi yok ama sıkıntıları var stres hat safada etrafa sinir saçıyorum özellikle bugün

neyi engelledn kız.
bu arada sanırım kk da ya da bnm netimde sorun var.

neyi engelledin kız

canım benim zaten sorunlu her ay 2 hap kullanıyorum kilo almamın en büyük nedenide bu zaten
ramazandan sonra kazaları tutmak zor oluyor bende ramazanda hapları kesiyorum engelliyorum

evt cnm.ama hayıt diye bi bitki varmıs o düzeltiomus diye duydum alcam ondan.olamamam da şişkinlik yapıyo bende.0unda ya da 11inde oldum gecen ay.2 gündür böle şişkinlik var işte.günü geldi ya.

hımm bi dene canım işe yarar belki ama doktora git bence bakalım ne diyecek

hmm anladm cnm:) ya doktordan korkuorm acıkcası bu konuda

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokk panik haldeyim şuan ve gergınım yanii
anlatamm akşama misafirim gelicek ve sahurdada bızde olucak yanı hem iftra hem sahur ve bili bakalım kimm
bizim damat adayının yeğenı yanı ablamlar ve onlar gelicek
hiç bir ghazırlıgım yok evi temizlemem lazım ilkkez gelşicekler yani halım yokkk yıkamada yerller bomboş off yaaa çok gerildim

hayır yani tamm sahura geliceklerini dün gece sölediler sagolsunlarda ee şimid ben nasıl yetiştiricem yaa haksızmıyım gerilmkete napıcam ben kızlar nasaıl yetiştiricemm:84::84::84::84::84::84:

bizim toplumumuzda var bu korku canım jinekoloğa yalnız hamile olunca gidilecek sanki bence korkma allah korusun kist olabilir onlar adet düzensizliği yapıyor

haklısın cnm ama ben geç olmuştum o yüzden doktora gitmiştim olmadan önce nie olmorum die bir sorun yok yumurtalıkların yeni gelişio demişti.sonra oldum ama cok düzensizdi.3 4 ayda bir oluyodum düşün.yılda 2 3 kere hastalanıodm o da damla damla azcık.şimdi 1-2 hafta gecikme normal gelio bana.belki zamanla o da düzelir diye düşünüyorum.

ofiste işlerim vardııı valla bıraktım şuan patronumla yemek listesi yaptıkkk ben panik haldeyım yanıı :84::84::84::84::84:
sahura börek yapıcamm kahvaltılık ee zaten yemekte olucak ıspanıklı ve patatesli yapimm diorum böregi alışveriş yapmma lazımm hey allahımm .
walla kusura bakmayın kızlar bugün fazla gelemedim ama zaten ofiste işlerim vardı dosya felan hazırladım kaç tene

hayır yani tamm sahura geliceklerini dün gece sölediler sagolsunlarda ee şimid ben nasıl yetiştiricem yaa haksızmıyım gerilmkete napıcam ben kızlar nasaıl yetiştiricemm:84::84::84::84::84::84:

ablan biraz erken gelip yardımcı olsa canım.pratik şeyler düşün tavuk yap mesela yanına pilav.konserve bakliyat al.o da cabuk pişer.rus salatası yapabilirsin çeşit gözükür garnitürden hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…