Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayır yani tamm sahura geliceklerini dün gece sölediler sagolsunlarda ee şimid ben nasıl yetiştiricem yaa haksızmıyım gerilmkete napıcam ben kızlar nasaıl yetiştiricemm:84::84::84::84::84::84:

ayy canım ya tamam dün söylemişler ama sen çalışan birisin keşke haftasonu gelselerdi bide onlar mı söylüyor gelecez diye siz davet etmez misiniz şu gün bekliyoruz diye :26::26::26:
allah kolaylık versin canım ablan gelseydi yardım etseydi keşke

ablan biraz erken gelip yardımcı olsa canım.pratik şeyler düşün tavuk yap mesela yanına pilav.konserve bakliyat al.o da cabuk pişer.rus salatası yapabilirsin çeşit gözükür garnitürden hazır.

ablam onlarla gelicekmiş mecburen çocuklarla felan otob. gelemezz şimid onlarda evi feklan bılmıyor ilk gelişleri mecbur onlarla gelicek canım
tavuk fırında yapimm o zman pilav salata çorba v.s uff yetişir inşallah canım yaaa

kız biraz sakin ol yetişir allahın izni ile
zaten kafam çatlayacak gibi sende böyle yapma rahat ol
herşey olur sakin ol biraz

walla canım hanı bvne gecen gun gitmiştim ya onlara davetliyidim işte o gun gelebılırız belkı dedmişlerdi haber veririz die ama ben ne bılıyımm yanııı bukadar gec haberım olacağını inan yaktım bi sigr. yanii rahatlıyım die gerildim resmen birde yarın 5 amcam ve eslerini davet ettik iftara onlara hazırlık yapıvcam allahtan alt katta yenem varda beraber yapıcaz ama sanırım ben 24 saat hi uyumuycam şekil onu gösteriyo

ay canım aynı ben gibisin sende.ben de misafir gelince çok paniklerim hele de çok samimi olmadığın biriyse daha da gerilirim.neyse akşama tavuk falan yaparsın gecede bitr börek kahvaltılık falan daha ne olsun

kız biraz sakin ol yetişir allahın izni ile
zaten kafam çatlayacak gibi sende böyle yapma rahat ol
herşey olur sakin ol biraz

uçmam lazım resmen canım evi temizle o arada yemek yap ee giderken elışveriş v.ss zamn su gibi akar
ben çıkıyorum şimdi hemen alış veriş yapimm allahtan anlayıslı bi patronum (meleğim varda) varda erken çıkıyorum . tekrar bugün için kusura bakmayın kızlar öpüyorum sizi görüşürüz allaha emanet olun bana dua edın olurmu alnımın akıyla çıkıyım bu işten

tamam canım sakın panik yapma patronundan izin al biraz erken git eve
allah kolaylık versin canım

canım fırında tavuk harçları var çok güzel öyle yapabilirsin ya da patatesli yapabilirsin.patatesli daha doyurucu olur gerçi.

güle güle canım kolay gelsin dualarımız seninle

kızlar bu hafta 5. olduk aslında ben daha kötü sonuç bekliyordum
ramazan dolayısı ile diğer takımların durumuda çok iyi değil
gelecek hafta herkes az ya da çok kilo verirse daha iyi olacağız kızlar bu hafta biraz canlanalım lütfen
daha bayram var baklavalar şekerler tatlılar dolmalar
bırakmayalım kendimizi

gelelim bu haftaki listelere

elifcim sen bugün son kez yapacaksın günlük mesaj takibini

***yarından itibaren prenses canım sen yapıyorsun günlük mesaj takip listesini
prenses88 (13-19 ağustos)

***geçen haftanın devam çizelgesini ayşencim sen yapacaksın
aysen_34 (6–12 ağustos)

şimdiden kolay gelsin kızlar

fadik kızz valla okurken ben bile telaş yaptım panik oldum ayol

daha 4 saat var eve gidince 2 saatte kaç çeşit yemek çıkar ortaya sen merak etme

erken haber vermeleri lazım gelirdi yaww sen çalışna bi insansın :82:

ben misafir almadna kaç gün önceden planı projeyi yapıyorum valla

neyse buna şükür canım.arzu sana bişey sorcam sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu ve ne zamandır bu gruptasın.ben bu ayın sonuna kadar 75 kilo olmayı hedefliyorum ama umarım olur.çümkü işe başlıycam ve kıyafetlerim olmuyor (

neyse buna şükür canım.arzu sana bişey sorcam sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu ve ne zamandır bu gruptasın.ben bu ayın sonuna kadar 75 kilo olmayı hedefliyorum ama umarım olur.çümkü işe başlıycam ve kıyafetlerim olmuyor (

kızlar şuan boynum sırtım var ya kaskatı sinirden stresten kendimi çok sıktım
fatihle kavga ettik bugün
bir ara ayrıldık
sonra birleştik
çok sıktım kendimi acısı şimdi çıkıyor

ayy şu devam çizelgesini yapmak zor geliyo bana yaaa

yapmaya üşendiğimden değil ama beceremediğimden

canım bende çok telaş yaparım allahtan kız kardeşim kurtarıyor beni
bu arada dün ilk defa çörek açtım
kız kardeşim bilir açmayı açmak istermisin dedi bende tamam dedim açtım biraz yamuk oldu ama olsun oldu ya

canım adım aslı seninki nedir eylül mü diyelim sana
ben kilo maceram karmaşık hep ver al şeklinde oldu
ama mart 103 düm o zamandan bu zamana kadar 96 oldum
bu arada senin branşın nedir meslekdaşız bende sınıf öğretmeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…