- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.321
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokk panik haldeyim şuan ve gergınım yanii
anlatamm akşama misafirim gelicek ve sahurdada bızde olucak yanı hem iftra hem sahur ve bili bakalım kimm
bizim damat adayının yeğenı yanı ablamlar ve onlar gelicek
hiç bir ghazırlıgım yok evi temizlemem lazım ilkkez gelşicekler yani halım yokkk yıkamada yerller bomboş off yaaa çok gerildim
hayır yani tamm sahura geliceklerini dün gece sölediler sagolsunlarda ee şimid ben nasıl yetiştiricem yaa haksızmıyım gerilmkete napıcam ben kızlar nasaıl yetiştiricemm:84::84::84::84::84::84:
ablan biraz erken gelip yardımcı olsa canım.pratik şeyler düşün tavuk yap mesela yanına pilav.konserve bakliyat al.o da cabuk pişer.rus salatası yapabilirsin çeşit gözükür garnitürden hazır.
ofiste işlerim vardııı valla bıraktım şuan patronumla yemek listesi yaptıkkk ben panik haldeyım yanıı :84::84::84::84::84:
sahura börek yapıcamm kahvaltılık ee zaten yemekte olucak ıspanıklı ve patatesli yapimm diorum böregi alışveriş yapmma lazımm hey allahımm .
walla kusura bakmayın kızlar bugün fazla gelemedim ama zaten ofiste işlerim vardı dosya felan hazırladım kaç tene
ayy canım ya tamam dün söylemişler ama sen çalışan birisin keşke haftasonu gelselerdi bide onlar mı söylüyor gelecez diye siz davet etmez misiniz şu gün bekliyoruz diye :26::26::26:
allah kolaylık versin canım ablan gelseydi yardım etseydi keşke
ablam onlarla gelicekmiş mecburen çocuklarla felan otob. gelemezz şimid onlarda evi feklan bılmıyor ilk gelişleri mecbur onlarla gelicek canım
tavuk fırında yapimm o zman pilav salata çorba v.s uff yetişir inşallah canım yaaa
kız biraz sakin ol yetişir allahın izni ile
zaten kafam çatlayacak gibi sende böyle yapma rahat ol
herşey olur sakin ol biraz
walla canım hanı bvne gecen gun gitmiştim ya onlara davetliyidim işte o gun gelebılırız belkı dedmişlerdi haber veririz die ama ben ne bılıyımm yanııı bukadar gec haberım olacağınıinan yaktım bi sigr. yanii rahatlıyım die gerildim resmen birde yarın 5 amcam ve eslerini davet ettik iftara onlara hazırlık yapıvcam allahtan alt katta yenem varda beraber yapıcaz ama sanırım ben 24 saat hi uyumuycam şekil onu gösteriyo
ablam onlarla gelicekmiş mecburen çocuklarla felan otob. gelemezz şimid onlarda evi feklan bılmıyor ilk gelişleri mecbur onlarla gelicek canım
tavuk fırında yapimm o zman pilav salata çorba v.s uff yetişir inşallah canım yaaa
uçmam lazım resmen canım evi temizle o arada yemek yap ee giderken elışveriş v.ss zamn su gibi akar
ben çıkıyorum şimdi hemen alış veriş yapimm allahtan anlayıslı bi patronum (meleğim varda) varda erken çıkıyorum . tekrar bugün için kusura bakmayın kızlar öpüyorum sizi görüşürüz allaha emanet olun bana dua edın olurmu alnımın akıyla çıkıyım bu işten
kızlar bu hafta 5. olduk aslında ben daha kötü sonuç bekliyordum
ramazan dolayısı ile diğer takımların durumuda çok iyi değil
gelecek hafta herkes az ya da çok kilo verirse daha iyi olacağız kızlar bu hafta biraz canlanalım lütfen
daha bayram var baklavalar şekerler tatlılar dolmalar
bırakmayalım kendimizi
kızlar bu hafta 5. olduk aslında ben daha kötü sonuç bekliyordum
ramazan dolayısı ile diğer takımların durumuda çok iyi değil
gelecek hafta herkes az ya da çok kilo verirse daha iyi olacağız kızlar bu hafta biraz canlanalım lütfen
daha bayram var baklavalar şekerler tatlılar dolmalar
bırakmayalım kendimizi
gelelim bu haftaki listelere
elifcim sen bugün son kez yapacaksın günlük mesaj takibini
***yarından itibaren prenses canım sen yapıyorsun günlük mesaj takip listesini
prenses88 (13-19 ağustos)
***geçen haftanın devam çizelgesini ayşencim sen yapacaksın
aysen_34 (6�12 ağustos)
şimdiden kolay gelsin kızlar
ayy şu devam çizelgesini yapmak zor geliyo bana yaaa
yapmaya üşendiğimden değil ama beceremediğimden
aslı yaa şimdi ben kimin izinli olup olmadığını bilmiyorumki mesela gelmediği günlere - yapcam yoksa i m, yazcam
fadik kızz valla okurken ben bile telaş yaptım panik oldum ayol
daha 4 saat var eve gidince 2 saatte kaç çeşit yemek çıkar ortaya sen merak etme
erken haber vermeleri lazım gelirdi yaww sen çalışna bi insansın :82:
ben misafir almadna kaç gün önceden planı projeyi yapıyorum valla
neyse buna şükür canım.arzu sana bişey sorcam sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu ve ne zamandır bu gruptasın.ben bu ayın sonuna kadar 75 kilo olmayı hedefliyorum ama umarım olur.çümkü işe başlıycam ve kıyafetlerim olmuyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?