- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.341
fadik kızz valla okurken ben bile telaş yaptım panik oldum ayol
daha 4 saat var eve gidince 2 saatte kaç çeşit yemek çıkar ortaya sen merak etme
erken haber vermeleri lazım gelirdi yaww sen çalışna bi insansın :82:
ben misafir almadna kaç gün önceden planı projeyi yapıyorum valla
neyse buna şükür canım.arzu sana bişey sorcam sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu ve ne zamandır bu gruptasın.ben bu ayın sonuna kadar 75 kilo olmayı hedefliyorum ama umarım olur.çümkü işe başlıycam ve kıyafetlerim olmuyor(
(06_12 ağustos)devam çizelgesi
aynalar +++++++
pinkcat87 ++++-++
irras +++++++
selinay2002 +-+++++
ayşen_34 +++++++
fatta +++-+++
emidaf -++++++
nazco +++++-+
prenses +++++++
elifus +++++++
gözde07 +++++++
eylulums +----++
ellerine sağlık canım
listeye göre en az 3 gün takıma gelmeyen sadece eylül o da izinliydi ev taşımıştı
aslı listeyi yaptım yanlışım varsa düzeltirsin canım
ben şimcik kalkıyorum yemek yapmaya
puding yapıcam yaa akşam için küçük bir kase yesem çok suç işlemiş olmam herhalde ara öğün olarak :101::101::101::101:
canım gittim memleketimize bayramda gidemicem diye buz gibiydi vallaamin canım cümlemizin inşlhhhhhh
evet ya aslında benimde olmam lazım ama olmayacam niye çünkü ben engelledim
kendisi yok ama sıkıntıları var stres hat safada etrafa sinir saçıyorum özellikle bugün
kuzum hastalanamadığın için yaşadığın gerginlikte kötü ama hem sağlığınla ilgili şeyleri aksatma bence ramazandan sonra tutamıyosan kefaretini ver tatlım aksatma sen ilaçlarınıcanım benim zaten sorunlu her ay 2 hap kullanıyorum kilo almamın en büyük nedenide bu zaten
ramazandan sonra kazaları tutmak zor oluyor bende ramazanda hapları kesiyorum engelliyorum
hımm bi dene canım işe yarar belki ama doktora git bence bakalım ne diyecek
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokk panik haldeyim şuan ve gergınım yanii
anlatamm akşama misafirim gelicek ve sahurdada bızde olucak yanı hem iftra hem sahur ve bili bakalım kimm
bizim damat adayının yeğenı yanı ablamlar ve onlar gelicek
hiç bir ghazırlıgım yok evi temizlemem lazım ilkkez gelşicekler yani halım yokkk yıkamada yerller bomboş off yaaa çok gerildim
uçmam lazım resmen canım evi temizle o arada yemek yap ee giderken elışveriş v.ss zamn su gibi akar
ben çıkıyorum şimdi hemen alış veriş yapimm allahtan anlayıslı bi patronum (meleğim varda) varda erken çıkıyorum . tekrar bugün için kusura bakmayın kızlar öpüyorum sizi görüşürüz allaha emanet olun bana dua edın olurmu alnımın akıyla çıkıyım bu işten
nazmiyem cevap versene geçmişi mi okuyon yoksa
tatlım hem geçmişi okuyorum hem yemek yapıyorum on parmağımda on iş yani sen neler yapıyorsun
anam geçmiş oku oku bitermi bilmem 45 sayfaa olmuş
elif canım bu haftayla 2 hafta oldu kilo verememen
eğer haftayada kilo veremezsen kurallar gereği diskalifiye olacaksın canım bu hafta ona göre biraz daha dikkat et kendine
evet canım o yüzden dedim ya bir süre çorbayla geçiştireyim kilo vermeye başlayayım az önce de tartıldım 75.600 çıktım saatler ilerledikçe daha az çıkıyorum.ramazan düzenimizi alt üst etti yaa
kızlar şuan boynum sırtım var ya kaskatı sinirden stresten kendimi çok sıktım
fatihle kavga ettik bugün
bir ara ayrıldık
sonra birleştik
çok sıktım kendimi acısı şimdi çıkıyor
ayy şu devam çizelgesini yapmak zor geliyo bana yaaa
yapmaya üşendiğimden değil ama beceremediğimden
(06_12 ağustos)devam çizelgesi
aynalar +++++++
pinkcat87 ++++-++
irras +++++++
selinay2002 +-+++++
ayşen_34 +++++++
fatta +++-+++
emidaf -++++++
nazco +++++-+
prenses +++++++
elifus +++++++
gözde07 +++++++
eylulums +----++
canım ramazan bitene kadar cuma sabah tartılma perşembe iftara yakın tartıl canım
durun kuzum daha görüşmeden ne kavgası..
kızlar şuan boynum sırtım var ya kaskatı sinirden stresten kendimi çok sıktım
fatihle kavga ettik bugün
bir ara ayrıldık
sonra birleştik
çok sıktım kendimi acısı şimdi çıkıyor
ooohhh marifetli kızımız bizim
napayım canım stres stres işte nereye kadar koy verdim gitti
eline sağlık canım zor ama hemencecük yapmışın....
durun kuzum daha görüşmeden ne kavgası..
tatlım nolucak sizin bu halimiz bilmiyorum ki bir görüşebilseniz daha düzene gircek ama
yeni durum ne yurt dışına gitmeden gelicekti noldu
bide siz başka iletişim araçlarıda bulsanız daha iyi olucak galiba telefon gibi mesela sesini duymak daha iyi olucaktır bence daha fazla anlayabilirsiniz birbirinizi ses tonu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?