Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi 102 kiloyum hedefim 70 okul açılnca nete girme fırsatım var ama final vize zamanları 7 mesajı bulabilir miyim bilmiyorum canım birde 7 mesaj bu konuya yoksa genel olarak foruma

Allah sifa versin canim. bu hastaligin iyilesme gibi durum varmi? yoksa hayatin boyunca ilaclar i kullanacakmisin?

neyse kizlar ben cikiyorum, girerim tekrardan.

buarada dun kiz kardesimle konustum, 3 gun sonra geliyormus baska bir eyalete, heycanladim. ins aramiz uzak ama burayada tatillerde gelebilir.

elifsu gunluk mesaj bildirim yaparken, sayfa sayfami sayiyorsun? kolay bir yontemi varsa paylasirmisin bu hafta ben yapicam da

aslı sen sivas'ta öğretmenmişsin,duygucan'da sivaslıymış öylemi.ben de hem sivaslıyım hem de sivas merkezde öğretmenim.ne tesadüf dimi.

buünkü menüm
sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
öğle
5 tane kepekli bisküvi
akşam
çok az fırında sebzeli tavuk
cacık

Allah sifa versin canim. bu hastaligin iyilesme gibi durum varmi? yoksa hayatin boyunca ilaclar i kullanacakmisin?

çok sağol canım.canım bilmiyoruz kilolu olduğum sürece sorun yok ama zayıflayınca yeniden oluyor kasıma kadar 80li kiloluara düşmem lazım ona göre hareket edecez

takima yeni gelen arkadasimiz hosgeldin

unv 4.mi gectin? 90 dogumlumusun?

Aslicigim 1.siniflari okumak ne guzel bir duygudur yaa:) resimdeki ogrencilerinse cok tatlilar, 18 ogrencinmi var?

hoşbulduk canım
üniversite 4. sınıfa geçtim ama 88 doğumluyum ünide hazırlık okudum yoksa bu sene mezun olacaktım:)

Bugünki menüm
sahur
1 domates 1 salatalık
küçük dilim peynir
3siyah yeşil zeytin
3 dilim tam buğday ekmeği
1bardak süt
bol bol su:)
iftar
1 kase mercimek çorbası
8 kaşık patlıcan salatası
yağsız çoban salatası

Aslicigim 1.siniflari okumak ne guzel bir duygudur yaa:) resimdeki ogrencilerinse cok tatlilar, 18 ogrencinmi var?

evet canım ilk defa 1. sınıf okuttum ve ben istedim okutmayı çok güzeldi en zevk aldığım yıldı
evet 18 öğrencim var canım

afiyet olsun. Umarim guzel olmustur. ben hic yapmadim. ama yemistim cok lezzetli oluyor, annem ramazanda boreklerin yaninda mutlaka komposto yapardi:)

güzel oldu canım ama bana göre şekeri fazla olmuş biraz daha az koyacam bundan sonra

neyse kizlar ben cikiyorum, girerim tekrardan.

buarada dun kiz kardesimle konustum, 3 gun sonra geliyormus baska bir eyalete, heycanladim. ins aramiz uzak ama burayada tatillerde gelebilir.

gözün aydın canım ne güzel

sahur
2 dilim ekmek
peynir
3 zeytin
domates
salatalık
1 bardak çay

iftar
1 kepçe çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2-3 patates
2 kaşık pilav
salata

ara
1 kase şeftali kompostosu

bugünkü menüm;

sahurda: 1 kase yoğurt, salata
iftar: 1 tabak çorba, 1 tabak makarna.

Bugün Leslie ile 5 mil yaptık ve az önce bitti. Bitti aynı zamanda ben de bittim:90: 3 litre su içtim bu arada. Şimdi de bir tane ice tea içiyorum limonlu benden şimdilik bu kadaarr :))

kaptan, bazi arkadaslarin profil bilgielrinden bu topicteki cevaplari sayiyorum ama hepsi tam cikmamis oluyor, mesela gozde bugun 2 mesaj yazmis gibi gozukuyor ama aslinda 10 mesaj yazmis. bende bugun 2 mesaj yazmis gibi gorunuyorum 11 mesaj yazmisim bunun gibi yani... napmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…