- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.481
valla canım dün gece grip hapı içtikten sonra biraz daha iyiydim.gece içince de sahurda içemedim şimdi yine halsizim ve boğazım acıyo.ayakta atlatmaya calışcam ama kafam kalkmıyo ki.havalar bir anda soğudu bizim burda bir gece soğudu aniden.pncerem açık kalmıs o gece ondan hastalandm diorum ben
kız varya şimdi bizde uzun zamandır tık yokya aklıma ne geliyo bilinmi girişler kapanmasın bidee kapandıysa tamam ben kaçarım köş bıçak
wala bilemiyorum ya kız ben size şeyi anlatmadım dimii denize gittik ya biz geçen haftalarda perşembe hastalandım pazarda 4.gün olacak hastalığımın dedim napsam napsam dedim en iyisi tampon alim gittim enn incee tampondan aldım nerden baksan 2 cm dir eni .. deneyeyim bakim dedim taaaam 15 dk da soktum onu oraya anam ağladı oturamadım hamileler gibi oturdum yürümem bile değişti sora annemi aradım dedim böle böle oturamıyorum flnn ittir daha dedi anam ittirdim ipi kısaldı iyicee anneme dedim ipi kayboldu bunun dedim olur gelir gene o dedi bide demezmii belki ipide kopabilir çekerken dikkat et dedi bi tırstııım dedim bu ne yaa girmem denize dedim çıkartmaya çalıştım tzaaammm 30 dakkada çıkarttım ipi kopcak diyede tırstım santim santim çektim felaket acıdı annadımki o an ben doğum fln yapamam
sora bu bi çıktı kocaaamaaan 2 parmağım gibi bişi olmuş yemin ettim bi daha yapmıcam öle şeler
kolay gelsin nazcom....selam kızlar napıyosunuz bi bakım dedim temizlik yapıyorum sıra pc nin yanın silmeye geldide bakmadan edemedim
valla canım dün gece grip hapı içtikten sonra biraz daha iyiydim.gece içince de sahurda içemedim şimdi yine halsizim ve boğazım acıyo.ayakta atlatmaya calışcam ama kafam kalkmıyo ki.havalar bir anda soğudu bizim burda bir gece soğudu aniden.pncerem açık kalmıs o gece ondan hastalandm diorum ben
bugün bura ne kadar sessiz ya kimse yok
evet yaa çok sessizz. Napıyım canım sıkıldı napabilirim diye bakıyorum öyle boş boş sen napıyosun canım
selam canım takımlar 12 kişilik ama 13. kişiyide alabiliyoruz
biraz kendinden bahsetsene bize
kaç kilosun hedefin kaç
nasıl kilo aldın anlatırmısın
selam canım benim vucüdumda kolestrol tutmama gibi bir hastalık var o yüzden damar çeperlerim ince kalıyordu sürekli burnum,gözüm kanıyordu.Kolestrol tutsun iğneler kortizonlar derken 58 kilodan 102 kiloya çıktım geçen yaz 100 75 e inmiştim ama yeniden hastalanınca aldım şimdi yeniden başlıyorum ama bu defa tahammül yok desteğe ihtiyacım var bende gruplara katılayım dedim
Buarada 23 yaşında ankarada öğrenciyim yaz için eve geldim.KK uzun süredir takip ediyordum çok fazla aktif değildim.
selam canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
şimdi kaç kilosun hedefin nedir
tekrar okul açılınca nete girme imkanın var mı
bizim günde 7 mesaj yazma kuralımız var uyabilecek misin canım
hoşgeldin tatlım nasılsın??
Şimdi 102 kiloyum hedefim 70 okul açılnca nete girme fırsatım var ama final vize zamanları 7 mesajı bulabilir miyim bilmiyorum canım birde 7 mesaj bu konuya yoksa genel olarak foruma
canım 7 mesajı bizim takıma yazacaksın
sınav zamanı izin alırsın biz idare ederiz canım
şuan nerdesin
Şuan muğladayım tatil için ama Kayseride yaşıyoruz yeni taşındık babamın işi yüzünden.Peli canım başka ne kurallar var
kızlar bugün sivasa dönüş biletimi aldım
bu ne demek oluyo tatil bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?