Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım bizim burasıda soğuk dün akşamdan beri kapı pencere kapalı

kız varya şimdi bizde uzun zamandır tık yokya aklıma ne geliyo bilinmi girişler kapanmasın bidee kapandıysa tamam ben kaçarım köş bıçak

hehehe olurmu öle şey kıs...

anem ilk defa böle bişe duydum kıs hehehee..

selam kızlar napıyosunuz bi bakım dedim temizlik yapıyorum sıra pc nin yanın silmeye geldide bakmadan edemedim
kolay gelsin nazcom....

geçmiş olsun canım...

evet yaa çok sessizz. Napıyım canım sıkıldı napabilirim diye bakıyorum öyle boş boş sen napıyosun canım

benimde canım sıkıldı canım ya
film izleyeyim dedim oda bilgisayar sorunlu tam doluyo izlemeye başlıyorum kendi kendine kapanıyor deli etti en son camdan aşağı atacağımmm :18::18::18: dün kardeşimle konuştuk laptop almayı düşünüyoruz senelerdir bu masa üstü bizle eskidi artık

selam canım takımlar 12 kişilik ama 13. kişiyide alabiliyoruz
biraz kendinden bahsetsene bize
kaç kilosun hedefin kaç
nasıl kilo aldın anlatırmısın

selam canım benim vucüdumda kolestrol tutmama gibi bir hastalık var o yüzden damar çeperlerim ince kalıyordu sürekli burnum,gözüm kanıyordu.Kolestrol tutsun iğneler kortizonlar derken 58 kilodan 102 kiloya çıktım geçen yaz 100 75 e inmiştim ama yeniden hastalanınca aldım şimdi yeniden başlıyorum ama bu defa tahammül yok desteğe ihtiyacım var bende gruplara katılayım dedim
Buarada 23 yaşında ankarada öğrenciyim yaz için eve geldim.KK uzun süredir takip ediyordum çok fazla aktif değildim.

selam canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
şimdi kaç kilosun hedefin nedir
tekrar okul açılınca nete girme imkanın var mı
bizim günde 7 mesaj yazma kuralımız var uyabilecek misin canım

selam canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
şimdi kaç kilosun hedefin nedir
tekrar okul açılınca nete girme imkanın var mı
bizim günde 7 mesaj yazma kuralımız var uyabilecek misin canım

Şimdi 102 kiloyum hedefim 70 okul açılnca nete girme fırsatım var ama final vize zamanları 7 mesajı bulabilir miyim bilmiyorum canım birde 7 mesaj bu konuya yoksa genel olarak foruma

Şimdi 102 kiloyum hedefim 70 okul açılnca nete girme fırsatım var ama final vize zamanları 7 mesajı bulabilir miyim bilmiyorum canım birde 7 mesaj bu konuya yoksa genel olarak foruma

canım 7 mesajı bizim takıma yazacaksın
sınav zamanı izin alırsın biz idare ederiz canım
şuan nerdesin

Şuan muğladayım tatil için ama Kayseride yaşıyoruz yeni taşındık babamın işi yüzünden.Peli canım başka ne kurallar var

canım kurallar şöyle

1. her gün 7 mesaj yazmak zorunlu.
2. haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğranılmadığında diskalifiye olunuyor
3. üç hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor. baktın bir sıkıntı var veremeyeceksin o zaman 3. hafta gelmeden 1 hafta izin alıp kendini toparlayabilirsin
4. her cuma öğle 12 ye kadar bildirim yapmak şart. eğer cuma 12 den önce takıma gelemeyeceksen perşembe akşamı kilo bildiriyorsun
5. hergün menünü yazıyorsun bütün günü ve bunu yazarken mavi renk kullan dikkat çeksin gözden kaçmasın
6. kırmızı rengi kaptan kullanır diğer üyeler kullanmaz amaç takımla ilgili önemli bir durum bilgi vardır üyelerin gözünden kaçmasın diye
7. sırayla günlük mesaj takibini ve geçen haftanın devam çizelgesini hazırlıyoruz. sıra sana geldiğindede yardımcı oluruz.
8. izin hakkın var önceden belirterek izin alabilirsin ama dönüş tarihini kesin belli ediyorsun
9. şuan deneme süresindesin eğer paylaşımından, kararlılığından emin olursak cuma günü listeye alınırsın canım.
10. kilo bildirimi yapmadığın zaman listede kilo bildirimi yapmadı yazıyoruz ve diğer hafta kilonu 2 ye bölünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…