Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok teşekkür ederim bilgiler için...

Çok teşekkür ederim bilgiler için...

rica ederim canım

Sivas Gürünlüyüm ama işte düğün falan olursa öyle gidiyoruz.kütük orada sadece:)

bende işte ekmek parası için gidiyorum napıyım

adım aslı takım kaptanıyım
29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim
senin adın ne canım
hangi bölümü okuyorsun

ilk defa şeftali kompostosu yaptım bakalım nasıl olmuş merak ediyorum en azından çok kaynatıp şeftalileri ezmedim
geçende ilk defa çörek açtım biraz yamuk oldu ama olsun yinede açtım

ilk defa şeftali kompostosu yaptım bakalım nasıl olmuş merak ediyorum en azından çok kaynatıp şeftalileri ezmedim
geçende ilk defa çörek açtım biraz yamuk oldu ama olsun yinede açtım

çok kötü ya insanın yaptığı şeyin tadına bakamaması çok iyi biliyorum:90: bendde bu aralar yemek yapmaya başladım ya bakamıyorum falan kafayı yiyorum:90::90:

çok kötü ya insanın yaptığı şeyin tadına bakamaması çok iyi biliyorum:90: bendde bu aralar yemek yapmaya başladım ya bakamıyorum falan kafayı yiyorum:90::90:

görünüşü güzel canım nihayetinde şekerli suyun içine meyve atıyon pek sorun olmaz
yemeklerde gerçekten çok zor oluyor tadına bakamamak

Adım Duygucan 23 yaşındayım ankara üniversitesi Biyoloji/kimya Bölümünde okuyorum son sınıfa geçtim inş biticek bu sene..:)

ayy yeriim ben de istiyorum yaa:90 unutmamışlardır yaa :90: benim yiğenimde 3. sınıfa geçti okullara az kaldı ya yana yana şimdi çarpım tablosunu tekrardan ezberlemeye çalışıyo:90:

ayy ne güzel
yok benimkiler yaramazlık yapıyordur kesin
biraz daha büyüsünler bütün okula kök söktürecekler

takima yeni gelen arkadasimiz hosgeldin

unv 4.mi gectin? 90 dogumlumusun?

Aslicigim 1.siniflari okumak ne guzel bir duygudur yaa:) resimdeki ogrencilerinse cok tatlilar, 18 ogrencinmi var?

BUGUNKI MENUM:

sahur: tavuk sote, 1 litre su

yemek: etliekmek

dun yapicaktim etliekmek ama iftara disari gittik oyuzden yapamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…