- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.501
bende sivaslıyım:)
canım kurallar şöyle
1. her gün 7 mesaj yazmak zorunlu.
2. haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğranılmadığında diskalifiye olunuyor
3. üç hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor. baktın bir sıkıntı var veremeyeceksin o zaman 3. hafta gelmeden 1 hafta izin alıp kendini toparlayabilirsin
4. her cuma öğle 12 ye kadar bildirim yapmak şart. eğer cuma 12 den önce takıma gelemeyeceksen perşembe akşamı kilo bildiriyorsun
5. hergün menünü yazıyorsun bütün günü ve bunu yazarken mavi renk kullan dikkat çeksin gözden kaçmasın
6. kırmızı rengi kaptan kullanır diğer üyeler kullanmaz amaç takımla ilgili önemli bir durum bilgi vardır üyelerin gözünden kaçmasın diye
7. sırayla günlük mesaj takibini ve geçen haftanın devam çizelgesini hazırlıyoruz. sıra sana geldiğindede yardımcı oluruz.
8. izin hakkın var önceden belirterek izin alabilirsin ama dönüş tarihini kesin belli ediyorsun
9. şuan deneme süresindesin eğer paylaşımından, kararlılığından emin olursak cuma günü listeye alınırsın canım.
10. kilo bildirimi yapmadığın zaman listede kilo bildirimi yapmadı yazıyoruz ve diğer hafta kilonu 2 ye bölünüyor.
Sivas Gürünlüyüm ama işte düğün falan olursa öyle gidiyoruz.kütük orada sadece:)hadi canım neresinden ben altınyaylada görev yapıyorum
Çok teşekkür ederim bilgiler için...
Sivas Gürünlüyüm ama işte düğün falan olursa öyle gidiyoruz.kütük orada sadece:)
ilk defa şeftali kompostosu yaptım bakalım nasıl olmuş merak ediyorum en azından çok kaynatıp şeftalileri ezmedim
geçende ilk defa çörek açtım biraz yamuk oldu ama olsun yinede açtım
kızlar bugün sivasa dönüş biletimi aldım
bu ne demek oluyo tatil bitiyo
çok kötü ya insanın yaptığı şeyin tadına bakamaması çok iyi biliyorum:90: bendde bu aralar yemek yapmaya başladım ya bakamıyorum falan kafayı yiyorum:90::90:
rica ederim canım
bende işte ekmek parası için gidiyorum napıyım
adım aslı takım kaptanıyım
29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim
senin adın ne canım
hangi bölümü okuyorsun
Adım Duygucan 23 yaşındayım ankara üniversitesi Biyoloji/kimya Bölümünde okuyorum son sınıfa geçtim inş biticek bu sene..:)
ayy yeriim ben de istiyorum yaa:90 unutmamışlardır yaa :90: benim yiğenimde 3. sınıfa geçti okullara az kaldı ya yana yana şimdi çarpım tablosunu tekrardan ezberlemeye çalışıyo:90:
gözdecim ben çıkıyorum yarım saatten az kaldı iftara
iyi iftarlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?