Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyimm sen nasılsın. Yürüyüş iyiydi ama bacaklarımı hissedemiyorum:90: Bi de hastayım.Karnımın içinde filler tepiniyor gibi hissediyorum:90: Ben biraz geç cevapladım sen naptın bu süre içinde :))

dikkat et kendine tatlım annem hep sıcak tut kendini regl zamanında der
bende internetten dizi(yabancı) indiriyorum sonra toptan izleyeceğim
zor oluyor yoksa bölüm bölüm part part izle en iyisi indireyim dedim sonra izlerim

günaydınlar kızlar

ben çok hastayım dün geceden beri uyku bile uyuyamaadım
faranjit olmuşum boğazlarım çok fena ağzımı açıp konuşamıyorum bile
doktor yolu gözüktü bana nefes almak bile istemiyorum

günaydın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiim
dün gece ölü gibi uyumuşum alarmı duymadım
oruç yalan oldu malesef
yarın başlıycam artık

kızçlr 11 30 arabasına binicm bi daha yazarmıyım bilemiyorum eğer 7 mesajı tamamlayamazsam izinli say bacım beni istanbuldada çok işim var çünkü yarın sabahtan gidicekmişiz doktora

dün akşam menümü yazamamıştım
sabah 1 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 zeytin
domates salatalık
öğle
7-8 tane kanat ızgara
salata
akşam
yarım künefe

ah tatlım kıyamam yemek yapmayı öğrendiğim ilk zamanlar geldi aklıma tuhaf tuhaf şeyler çıkardı ortaya olsun ama öğrenirsin sende dha sonra çok güzel şeyler çıkar

hoşbulduk canım günüm pek iyi geçmiyor annem midesinden rahatsız malum pazar olduğundan acildeydik sen nasılsın?

geçmiş olsun canım mide rahatsızlığı olanların oruç tutmaması gerekiyor ama insan tutmakta istiyor zor bir durum

tatlım bu sayımda hata var sanırım ben dün sekiz mesaj yazmışım

geçmiş olsun topraam üşüttünmü oralar daha ısınmadımıkine burala gene eskiye döndü

günaydın kızlar...sanırım kilo veriyorum...kilo verme sürecini hızlandıracak tavsiyelirinizi bekliyorum

tebrikler tatlım hadi inş cumaya çok güzel rakamlar görürsün tartıda

fadikim geçmişlemi boğuşuyon kuzu nasıl geçti cuma akşamı iftar naptın nettin anlat kuzum merak ettin seni
damat adayıda geldimi iftara

bende dünkü menümü yazım bari
sabah 1 3 ü 1 arada kahve
öğle 3 kaşık kızartma
3 kaşık yoğurt
ara 2 çay 1 kahve tek şekerliler
akşam 3 kaşık pilav 2 köfte
3 kaşık erişte

dengesiz bişi oldu ama az yemeye çalıştım

geçmiş olsun canım yaa iftarda soğuk su felan mı içtin böyle hasta oldun yada nerde üşüttün böyle.. dikkat et kendine hemen git bi dpktora dahada kötü olmadan..

günaydın kızlar...sanırım kilo veriyorum...kilo verme sürecini hızlandıracak tavsiyelirinizi bekliyorum

günaydınn canımm sen emziriyosun ya aslında kolayyca gitmesi lazım kiloların ama kilo vermeye başladıysan eğer bol suyla destekle derim birde funda yapragı iç canım. ödeme felanda iyi geliyo

ben geldim kızlarrr

hoş geldinn kankaaa naber

günaydın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiim
dün gece ölü gibi uyumuşum alarmı duymadım
oruç yalan oldu malesef
yarın başlıycam artık

annemmmmmmmmm hoş geldinnn nasılsınn özleidm valla yaaa .

fadikim geçmişlemi boğuşuyon kuzu nasıl geçti cuma akşamı iftar naptın nettin anlat kuzum merak ettin seni
damat adayıda geldimi iftara

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ses verin yahu sıkıldım kendi kendime konuşup duruyoooooooom

neyse bende gidiyorum oğluşu yıkıycam hazırlanıp okula gidicez akşam üzeri görüşürüz öptüm sizi

houyyy geçmişle boğuşuyoumm nazomm yaa yetişemedimm sanaa akşamlarıda ben yokumm annnemmm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…