Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağolun canım midesinde büyük yara ama dinlemedi oruç tuttu gece fenalaştı inş bu gece birşey olmaz sabah doktora gidecez zaten

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
tutmasın oruç ya keyfi tutmamazlık etmiyecek ya

ellerine sağlık canım
ayşen izinliydi
nazco dışarı çıkacağını söylemişti
ilkinde hastaydı

geçmiş olsun canım havalar bozuldu herkes hasta oldu

günaydın kızlar...sanırım kilo veriyorum...kilo verme sürecini hızlandıracak tavsiyelirinizi bekliyorum

tebrik ederim canım
suyu ihmal etme canım
ödem attırıcı çaylar iç yeşil çay gibi

kızçlr 11 30 arabasına binicm bi daha yazarmıyım bilemiyorum eğer 7 mesajı tamamlayamazsam izinli say bacım beni istanbuldada çok işim var çünkü yarın sabahtan gidicekmişiz doktora

iyi yolculuklar canım
kızlar gizem eşinin ameliyatı dolayısı ile izin alacak bu hafta bilginize

Son düzenleme:
kıızzzlalaaarrrrrr ben geldiimm.asllı fadikkk neeee ediinizzz?fadikim nasıl geçti fitarın hep aklımdaydın.ama bu son 4 gün benim ne gecem negündüzüm ne de yemem içmem oldu doğru düzgün....geceleri hep sabahladım.sabah namazdan sonra yatıp 8-9 gibi kalkıp işe geçtim tekrar((sonra hastaneye ölçüm için falan baya yoğun geçti..ve hala tam bitmiş dil malesef(üstelik bugün de 3 saat uyudum ve orucun birinci günü brnim için:)bi arka para ile kalan kısmı verdim bakalım inş yetişir...siz ne yapıyonuz..?

hoşgeldin canım
kolay gelsin canım napıyım uykuluyum
uyku düzeni kalmadı ya

yok canım yaa dinlenemedim bu ramazanın yorgunlığunu bayrammda yatarak geçirmeyi düşünüyorum

bende bende

ooo hoş geldinnnn hayatımm yaa walla ınan canım bende okadar uykusuz ve bıtkın yorgun bı haldeyım kı sana anlatamam yaa yemek işi çok güzeldi atlattım hamdolsun :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::87::87::87::87:

yok canım yaa dinlenemedim bu ramazanın yorgunlığunu bayrammda yatarak geçirmeyi düşünüyorum

hoşgeldin canım
kolay gelsin canım napıyım uykuluyum
uyku düzeni kalmadı ya
bende bende
hakikaten kızlar yaaaa:85::85::85::85::85:kendimi artık zor ayakta tutuyorum.Bu arada ramazan hepimizi vurdu..bi de ben yatağa irince şunu bunu ne yapıcam falan die düşünmekten yatamıyorum malesefuykusuzluk ve stresten her yerim şiş.alyansım parmağıma resmen yapıştı o kadar yanianlatbakem fadik ne ettin?Aslı sen de biletini almışın hangi güne canım?

canım 4 eylül pazar günü bayram sonu gidiyorum

cuma günü hemen ev temızle alışveriş yap yetiştirdim kızlar walla kuzenımde geldi o tozları aldı bende geri kalan işleri
neyse bunlarr geldi kapıda hanı hoş geldiniz diye sarıldm ben ablamın arkadaşına ayşe ablaya (samimiyiz çünki.) sonra o bidaha sarıldıı sıkı sıkı böyle yapmam istyendi dedı bende yaa tamma utandım dedim
sonra mutfaga geçtim ayşe ablada yanıma geldi iki paket büyük çikolatalrdan verdi en sevdiklerim bunları ahmet gönderdı dedı tabi ben sevındım yanı en azından benım ne sevdıgıme dıkkat etmış
sonra kızlarr mutfaktan çıkamadaım desem yerıdır inanın kaç çay demledim bilmiyorum mutfakla salon arasında resmen mekik dokudum evde 20 kişiydik ve ben kendim hizmet edicem herkez rahatına baksın dedım çünki evime ilk kez gelmiş ve misafir ahmetin yegenı olması önemli değil . benim misafirim neyseee kızlarr ben sahura bir börek yapmışım peynirli yemin ederim masaya götürmeden hemen ayırmıuştım ahmete 3-4 dilim(iyikide ayırmışım) masada kalmadıı resmen bayıldılarr bayıldılarr 2 tepsi yapmıştım birde.
savah 6 :00 da gittiler ve bende resmen bittimm yorgunluktan. ama çokta eğlenceliydi kahkalar sohbetler v.s böyle yanii

amanın da aman ahmetede börek ayırırmış

canım 4 eylül pazar günü bayram sonu gidiyorum
aslı canım olsun yaa.bu arada geçmişi okudum da bi ark da sivastaymış.en azından onunla görüşürsün sık sık.merkez uzak mı sana?her gün inme şansın var mı?ya da en azından hafta sonları.o da seni gezdirir.bu arada o arkın adını da çok beğendim yaff.orjinal nickmiş.karşılaşırsak hoşgeldin dicem ama ne zaman karşılaşırız heç bilmiim...

FADİİİKKKK HADİİİİ HAYIRLI TRAŞLARRRRRR.......canım seneye bu zamanlar artık gelinlik provasını bitirmiş oluruz zannımca..hatta du bak ben bi kaç yer bakıım düğün için.siz uğraşmazsınız

canım sivasa 70 km uzaklıktayım ve her saat araba yok malesef

yaa yokk canımm düşünmüyorumm henüz

amanın da aman ahmetede börek ayırırmış

utandırınn utandırınnn :78::78::78::78::78::78::78::78::78:

canım sivasa 70 km uzaklıktayım ve her saat araba yok malesef
canım olmadı hafta sonu günü birlik gidersin...40 dakka falan sürüyo sanırsam...istanbul ya da ankarada bi yerden bi yere gitmek gibi düşün..bi de o ark sivaslıymış.seni tarihi yerlerde falan da gezdirir eminim..inş eskisi gibi bi ark çevren oluşur..peki merkezi isteme şansın var mı?yoksa onda da 3 sene zorunuluğu mu var?
bu arada aslı seninki meselsinde de okudum biraz bekleme sürecindesiniz.emin ol bu yaşanıyor..o ilk adımı atınacaya kadar 3-5 kilo daha gider o da 1 beden demektir..nboşver ne kadar geç olursa o kadar sağlam oluyor emin ol...şekil 1 bölüm A bizim bi üst nesli düşün...hayatı ne kadar geç tüketirsen o kadar aşkın da geç tükenior evlilikte emin ol..zamanımız hızlı o yüzden bize nasıl dayanıyorsunuz gibi gelebilir ama emin ol normali bu

yaa yokk canımm düşünmüyorumm henüz

utandırınn utandırınnn :78::78::78::78::78::78::78::78::78:

utanma utanma:79::79::79:bunlsar olacak şeyler..enişte senin gönlüne bi girdimi bak nasıl hızlanıyor işler...sen bile istemezken olur birden...

kzılar misafirim geldi çıkıyorum ben..sizi çok özlemişim yaaaaaa....iyi oldu lafladık.accık kendime gelim gün içinde yine girebilirsem girerim..olmadı akşam girerim çünkü yoğunlaşmaya başladı tekrar ofis..çok öptüm sizi

utanma utanma:79::79::79:bunlsar olacak şeyler..enişte senin gönlüne bi girdimi bak nasıl hızlanıyor işler...sen bile istemezken olur birden...[/QUOTE]

bilmiyorumm canım benim daha henuz bişey hissetmiyorum oda bılıyo beklıcemm dedı bakalım neler olucak zamanlaa

yok canım 1 saat 15 dk sürüyor
arada gideerim nedne olmasın eylülde isterse tabi ama küçük bebeği var benimle mi uğraşacak
valla canım bırak vermeyi almazsam iyi çok stres yapıyorum kendime
bende herşeyi oluruna bıraktım artık

güle güle canım

tamm canım walla bende doyamadım sana ama olsunnn işini halletyte yine görşürüz öpüyorum canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…